Workshop 'Het Kompas'

Leer in een 2 uur durende interactieve workshop de magie van het persoonlijke kompas en leer hoe je met slechts 5% wijziging een compleet ander eindresultaat ervaart. Meer passie. Meer zingeving. Betere keuzes.
Dat wil ik!

“Give me your past, and I show you your future”

Doel van de workshop

Deze interactieve workshop van 2 uur is gericht op mensen die antwoord willen op de vraag ‘wat wil ik nu eigenlijk écht?’ Die mensen die graag meer energie willen uit hun werk, meer zingeving willen voelen, en meer voldoening willen ervaren met wat ze doen.  Ze weten dat ze iets anders moeten doen. Maar wat precies?

In deze online workshop leer je niet alleen hét framework om gedurende je hele leven de juiste koers te kiezen, je krijgt ook nog eens een enorme boost om in actie te komen. Na de workshop voel jij je vertrouwd en vol zelfvertrouwen om de juiste stappen te nemen.

De opbrengsten van deze workshop gaan 100% naar Stichting 1 Mens. Over zinvol bezig zijn… 

Wat wil je zelf?

Het ging eigenlijk altijd wel makkelijk. Er kwam iets op je pad, het leek je wel leuk, en je deed het. Maar je merkte dat jij je te veel hebt laten leiden. Dat je nooit écht zelf keuzes hebt gemaakt. Dat je overal gewoon bent ingerold, zonder echt te kijken naar wat JIJ leuk vond.

En nu ben je daar klaar mee. Je wilt nu zelf bepalen wat de stappen zijn die je wilt nemen. Zelf je koers bepalen. Zelf kunnen aangeven wat je wilt. Maar wat vind je eigenlijk belangrijk? Wie ben je eigenlijk van nature? En wat wil je ZELF?

Keuzes bepalen je leven

Het mooie is; alles zit al in je. Van nature wordt je door bepaalde dingen aangetrokken. Alleen gaandeweg komen er zoveel opties en keuzes in je leven dat je niet altijd meer goed kan zien of je nu keuzes maakte omdat je dat zelf echt graag wou, of omdat je koos voor veiligheid of verwachtingen van anderen.

En geloof me; ik begrijp het. Ik heb ook altijd het ‘veilige pad’ gekozen en was altijd bezig wat anderen van me vonden.

Totdat ik in zag dat dat zogenaamde ‘veilige pad’ me helemaal niet bracht waar ik wilde zijn. En dat het eigenlijk veel veiliger was om volgens mijn eigen voorwaarden te leven. Maar ja, wat waren mijn voorwaarden eigenlijk? 

De kracht van ‘Het kompas’

In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen begeleid met dezelfde vraag; ‘Wat wil ik nu eigenlijk?’ Continu hebben we gezocht naar manieren om het zo simpel en met name praktisch mogelijk te maken.

En daar is nu iets bijzonders uit ontstaan. Het kompas.

Met dit framework kun je precies zien hoe je scherp kunt krijgen wat je precies wilt, en samen met de tracker heb je ook een tool waarmee je continu kunt bijsturen.

Oftewel; Een tool die je voor de rest van je leven kunt gebruiken.

Workshop door het team van de Gouden Uil

Misschien heb je jarenlang gewoon gedaan wat er op je pad is gekomen en wil je nu jouw eigen pad kiezen. Je bent klaar met dat stemmetje dat continu in je hoofd zegt dat je niet weet wat je wilt. Je wilt nu eindelijk eens kiezen waar jij vol voor kan gaan.

Om die reden hebben we een techniek ontworpen die we samen met jou in een 2 uur durende workshop doornemen. Inzichten die je versteld doen staan.

De Gouden Uil - Workshop Het Kompas - Frank Boon
De Gouden Uil - Online Workshop Het Kompas - via Zoom

Workshop ‘Het Kompas’

Waar en wanneer

Datum: 16 juni (VOL), 30 juni (VOL), 14 juli (nog 5 plekken vrij)
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Achter je computer (online)
Aantal deelnemers: Maximaal 16 pers.
Trainer: Frank Boon
Kosten: €24,95 incl btw *

* Volledige opbrengst gaat naar stichting 1 Mens

Wat levert de workshop op?

  1. Je leert hoe het framework werkt en hoe jij het kunt gebruiken 
  2. Je ziet exact waarom je huidige plek momenteel niet klopt
  3. Je kunt precies aangeven welke stappen je nu moet nemen en wat de grootste drempel is die je te overwinnen hebt.

Hoe gaat het z’n werk?

  1. Bestel jouw ticket (je ontvangt direct een bevestiging)
  2. Beantwoord de vragen die we je vooraf sturen (om ons goed in jouw situatie te verplaatsen)
  3. Geef alles tijdens de workshop (we gebruiken de workshop ook om te bepalen met wie we verder zouden willen werken)

Heads-up: Het is voor mensen die bereid zijn om hun inzicht ook te vertalen in actie. Die bereid zijn om wijzigingen in hun leven aan te brengen. Die bereid zijn om serieus hun eigen pad te gaan volgen.

Dit is wat we gaan doen tijdens de workshop

  • #1: Ten eerste, ga ik je een ongewoon (maar ontzettend krachtig) advies geven die ervoor zorgt dat je jouw leven niet omver hoeft te gooien en direct helder wordt met welke aanpassingen je een enorm verschil kunt maken (deze ga je geweldig vinden!)
  • #2: Daarna leg ik je uit wat de ‘geheime’ stappen zijn, die bijna niemand ziet, maar gewoon voor je neus liggen. Iets waardoor jij sowieso een groot voordeel gaat pakken ten opzichte van alle andere mensen die stil blijven zitten (jij bespaart niet alleen heel veel tijd, je vergroot ook nog eens je energie).
  • #3: Vervolgens, ga ik je laten zien wat de ‘Passie Formule’ is – iets wat je direct kunt toepassen op jouw huidige leven waardoor je niet meer rond blijft vragen met de vraag ‘Is dit het nou?’ maar exáct weet wat je te doen staat (dit heeft voor meer dan honderden mensen een enorm verschil gemaakt)

Om je dit te laten zien, ga ik deze stappen niet alleen met je delen, ik ga je ook een praktijkvoorbeeld laten zien, gewoon vanuit mijn eigen ervaring. Puur en persoonlijk.

In deze workshop neem ik je mee door het hele proces hoe ik al 5 jaar lang honderden mensen begeleid en hoe we consistent resultaten halen. Iets wat je niet in de boeken zult lezen.

Is het makkelijk? Misschien niet. Is het haalbaar? Absoluut! Mits je de juiste stappen weet.

Zoals je ziet; we gaan veel behandelen. Maar ik wou je gewoon alvast even een idee geven van de onderwerpen, want als je deze inzichten toepast, gaat het je leven serieus naar een volgend level brengen.

GRATIS BONUS: Omdat ik echt graag wil dat je er bij bent…. Geef ik één van mijn meest krachtige oefeningen weg waarmee je met vier simpele vragen de meest indrukwekkende feedback uit je omgeving kunt halen. Copy paste en in slechts 5 minuten ga je versteld staan van de informatie die anderen over jou kunnen geven.

Als dit goed klinkt, zorg er dan voor dat je er bij bent en zet jezelf klaar om lekker veel notities te maken. Wie schrijft die blijft ;). Maar serieus; dit gaat je echt enorm helpen.

Dus: schrijf je nu gelijk in voor JOUW PLEK in deze workshop.

Zie ik je daar?

Frank

{

Zij gingen je voor:

Na een hoop getwijfel tóch de stoute schoenen aangetrokken en een bel-afspraak met Frank gemaakt. Achteraf mijn grootste zegen. Heb op mijn werk zaken direct bespreekbaar gemaakt. Frank, dank je dat je me op de rails hebt gezet!”

Suus Jennekens

“Ik zat vast in mijn eigen cirkeltje en ik kwam er zelf niet meer uit. Via via kwam ik bij Frank terecht en hij heeft me echt weer ‘aan’ gezet! Het voelt heel fijn om direct begrepen te worden. Frank is een topper en ik kijk uit naar de vervolgstappen!”

Ralf van Regteren

“Ik had al meerdere keren gehoord dat ‘alles in je zit’. Maar ja, dan moet je wel alles met elkaar kunnen linken. Ik kreeg dat niet voor elkaar, maar Frank wel. Ontzettend knap hoe hij dat doet! Echt een aanrader om bij hem een sessie te volgen”

Frederiek Boerma

Pin It on Pinterest

Shares