Werk met een glimlach

Binnen 2 uur dé stappen om antwoord te krijgen op de grote vraag: Wat wil ik nu écht in mijn werkende leven?
Dat wil ik!

“Give me your past, and I show you your future”

Ben je ook overal eigenlijk ingerold?

Deze interactieve sessie van 2 uur is gericht op hoger opgeleide professionals die antwoord willen op de vraag ‘wat wil ik nu eigenlijk écht?’ Je wilt graag meer energie uit je werk, meer zingeving voelen, en meer voldoening ervaren met wat je doet. Je weet dat er meer in je zit en dat je een keuze moet maken. Maar welke precies?

Het ging eigenlijk altijd wel makkelijk. Je hebt je HBO of Universiteit afgerond, er kwam iets op je pad, het leek je wel leuk, en je deed het. Maar je merkte dat jij je te veel hebt laten leiden. Dat je nooit écht zelf keuzes hebt gemaakt. Dat je overal gewoon bent ingerold, zonder echt te kijken naar wat JIJ leuk vond.

En nu ben je daar klaar mee. Door deze test weet je dat je niet helemaal op je plek zit. Dat was de 1e stap. Nu ben je klaar om zelf te bepalen wat de stappen zijn die je wilt nemen. Zelf je koers bepalen. Zelf kunnen aangeven wat je wilt. Maar wat vind je eigenlijk belangrijk? Wie ben je eigenlijk van nature? En wat wil je ZELF?

Doel van de workshop 

In deze online workshop leer je het stappenplan waarmee we al jaren honderden mensen helpen om erachter te komen wat ze nu precies willen. We delen de grootste valkuilen van veel mensen, de magie van de juiste vragen stellen, en de puzzelstukken die nodig zijn om jouw pad en jouw passie helder te krijgen.

Na de workshop ben je in staat om aan te geven wat je nodig hebt om erachter te komen wat je precies wilt en welke stappen je daarvoor te nemen hebt. Meer passie. Meer zingeving. Betere keuzes.

p.s. 1: Deze workshop is nu tegen kostprijs (!) en is een perfecte introductie voor een volgende stap met ons.
p.s. 2: De volledige opbrengst van deze workshop gaat 100% naar Stichting 1 Mens. Over zinvol bezig zijn… 

Neem nu de volgende stap.

Na deze workshop:

 1. Heb je jouw doel voor komend jaar helder en wat er voor nodig is om daar te komen
 2. Zie je in welke elementen essentieel zijn om erachter te komen wat je precies wilt
 3. Kun je precies aangeven wat de grootste drempel is die je te overwinnen hebt (en welke concrete actie je daarvoor kunt nemen)

Wat zijn de stappen:

 1. Bestel jouw ticket en zet de datum je agenda
 2. Beantwoord de vragen die we je vooraf sturen (zodat we goed in jouw situatie kunnen verplaatsen)
 3. Woon de workshop bij en zuig alle informatie op 🙂
  (aan het eind kun je bepalen welke vervolgstap je te nemen hebt. Wil je dat met ons doen, dan hebben we een mooie optie voor je).
De Gouden Uil - Online Workshop Het Kompas - via Zoom

Workshop ‘Het Kompas’

Waar en wanneer

Datum: WORD NIET MEER GEGEVEN
Aantal deelnemers: Maximaal 16 pers.
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Achter je computer (online)
Trainer: Frank Boon
Kostprijs: €19,95 incl btw *

* Volledige opbrengst gaat naar stichting 1 Mens

Gezien in:

De Gouden Uil - Workshop Het Kompas - Frank Boon

Keuzes bepalen je leven

Misschien twijfel je wel eens of je de juiste keuzes maakt. Komt wel eens de vraag voorbij met ‘is dit het nou? Wil ik dit nu echt nog jaren doordoen? En is dit wat me nu écht energie geeft’. En je besluit om niet langer te wachten en de regie in eigen hand te nemen. 

En hier is het mooie; alles zit al in je. Van nature wordt je door bepaalde dingen aangetrokken. Alleen gaandeweg komen er zoveel opties en keuzes in je leven dat je niet altijd meer goed kan zien of je nu keuzes maakte omdat je dat zelf echt graag wou, of omdat je koos voor veiligheid of verwachtingen van anderen.

En geloof me; ik begrijp het. Ik heb ook altijd het ‘veilige pad’ gekozen en was altijd bezig wat anderen van me vonden.

Totdat ik in zag dat dat zogenaamde ‘veilige pad’ me helemaal niet bracht waar ik wilde zijn. En dat het eigenlijk veel veiliger was om volgens mijn eigen voorwaarden te leven. Maar wat waren die voorwaarden eigenlijk? 

De kracht van het kompas

In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen begeleid met dezelfde vraag; ‘Wat wil ik nu eigenlijk?’ Continu hebben we gezocht naar manieren om het zo simpel en met name praktisch mogelijk te maken.

En daar is nu iets bijzonders uit ontstaan. Het persoonlijke kompas.

Met dit framework kun je precies zien hoe je scherp kunt krijgen wat je precies wilt, en samen met de passie tracker heb je ook een tool waarmee je continu kunt bijsturen. Omdat je in je leven wel vaker voor keuzes komt te staan.

Oftewel; Een tool die je voor de rest van je leven kunt gebruiken.

Doe mee met de workshop

Misschien heb je jarenlang gewoon gedaan wat er op je pad is gekomen en wil je nu jouw eigen pad kiezen. Je bent klaar met dat stemmetje dat continu in je hoofd zegt dat je niet weet wat je wilt. Je wilt nu eindelijk eens kiezen waar jij vol voor kan gaan.

Om die reden hebben we een techniek ontworpen die we samen met jou in een 2 uur durende workshop doornemen. Inzichten die je versteld doen staan.

De Gouden Uil - Workshop Het Kompas - Frank Boon

Dit is wat we gaan doen tijdens de workshop

 • #1: Ten eerste, ga jij een ongewoon (maar ontzettend krachtig) advies geven die ervoor zorgt dat je jouw leven niet omver hoeft te gooien en direct helder wordt met welke aanpassingen je een enorm verschil kunt maken (deze ga je geweldig vinden!)
 • #2: Daarna leer je de ‘geheime’ stappen, die bijna niemand ziet, maar gewoon voor je neus liggen. Iets waardoor jij sowieso een groot voordeel gaat pakken ten opzichte van alle andere mensen die stil blijven zitten (jij bespaart niet alleen heel veel tijd, je vergroot ook nog eens je energie).
 • #3: Vervolgens, ontdek je de ‘Passie Formule’ – iets wat je direct kunt toepassen op jouw huidige leven waardoor je niet meer rond blijft vragen met de vraag ‘Is dit het nou?’ maar exáct weet wat je te doen staat (dit heeft voor meer dan honderden mensen een enorm verschil gemaakt)

Is het makkelijk? Misschien niet. Is het haalbaar? Absoluut! Mits je de juiste stappen weet.

We gaan veel behandelen. Maar ik wou je gewoon alvast even een idee geven van de onderwerpen, want als je deze inzichten toepast, gaat het je leven serieus naar een volgend level brengen.

Zie ik je daar?

Frank

100% risico vrij – Niet tevreden? Geld terug.

100% Risico vrij – Niet tevreden? Geld terug.

CRKBO registratie - De Gouden Uil
{

Dit was de ervaring van anderen:

“Ik had al meerdere keren gehoord dat ‘alles in je zit’. Maar ja, dan moet je wel alles met elkaar kunnen linken. Ik kreeg dat niet voor elkaar, maar Frank wel. Ontzettend knap hoe hij dat doet! Echt een aanrader om bij hem een sessie te volgen”

Frederiek Boerma

“Ik zat vast in mijn eigen cirkeltje en ik kwam er zelf niet meer uit. Via via kwam ik bij Frank terecht en hij heeft me echt weer ‘aan’ gezet! Het voelt heel fijn om direct begrepen te worden. Frank is een topper en ik kijk uit naar de vervolgstappen!”

Ralf van Regteren

“Na een hoop getwijfel tóch de stoute schoenen aangetrokken en een sessie bij Frank ervaren. Achteraf mijn grootste zegen. Heb op mijn werk zaken direct bespreekbaar gemaakt. Frank, dank je dat je me op de rails hebt gezet!”

Suus Jennekens

Pin It on Pinterest

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Malcare WordPress Security