Van werknemer naar ondernemer

Leer in 90 minuten de belangrijkste mindsetshifts om iets voor jezelf te beginnen, de 3 grootste valkuilen die je moet voorkomen, en de 1e stap die je nú al kunt nemen (zelfs náást het hebben van een huidige baan)
Dat wil ik!

Geheel gratis

Wij geloven erin dat je deze stappen al lang op school had moeten leren. Dat is niet gebeurd. Maar omdat wij denken dat ‘ondernemerschap’ een essentiële skill is om te bezitten, geven wij al onze ervaringen gratis aan je door. 

Helder en Concreet

Bij ons geen zweverig gedoe. Een praktische sessie waarbij je niet overladen met allerlei content maar waarbij we ons focussen op concrete stappen waarmee je direct resultaat haalt en impact maakt.

Náást je huidige werk

Onze methode is erop gericht dat je dit náást je huidige werk kunt doen. We begrijpen dat je een drukke baan en een druk gezinsleven is, dus wij werken alleen met de meest effectieve stappen en houden je weg van alle bullshit.

Webinar van werknemer naar ondernemer

Praktische informatie:

Datum: 12 oktober 2022
Aantal deelnemers: Maximaal 20 pers.
Tijd: 12.30 – 14.00 uur
Locatie: Achter je computer (online)
Hoe: Live & Interactief via beeld en geluid
100% kosteloze training!

Na deze workshop weet je:

  • > De 7 stappen waarmee je zonder enige investering je eigen business opzet (vooral stap 7 wordt veel vergeten maar waar nu juist het goud in zit)
  • > De 3 valkuilen waar niemand je over vertelt waar de meeste mensen intrappen (en waardoor 50% van de ondernemingen na een jaar niet meer bestaat) 
  • > Waarom ‘burning your bridges’ (oftewel; je hele baan opgeven) het domste advies is wat je kunt krijgen (en wat het alternatief is dat je veel meer rust en plezier gaat geven)
  • > De belachelijk simpele methode waardoor je jouw financiële zekerheid kunt behouden en je jouw veiligheid niet hoeft op te geven (en zelfs nog meer kan verdienen dan je nu doet!)
  • > Met welke ene actie je nu al een begin kunt maken aan een leven van voldoening en zingeving (in plaats je leven te eindigen met ‘had ik maar….’)

Deze workshop bevat 90 minuten aan waardevolle content. Zet de datum dus in je agenda en zorg dat je er voor de volle 100% bij bent.

Deze workshop is voor jou als je:

  • > Op zich een prima baan hebt, maar diep van binnen voelt dat je meer te bieden hebt in deze wereld
  • > Je er al vaker over hebt nagedacht om iets voor jezelf te beginnen, maar je nog niet helemaal weet wat en hoe
  • > Dat de gedachte van vrijheid en je eigen tijd indelen je tof in de oren klinkt
  • > Zin hebt in een nieuw avontuur en nog veel meer zingeving wilt ervaren
  • > Een concreet stappenplan wilt hoe je nu al de 1e stappen kunt zetten náást je huidige werksituatie
Webinar van werknemer naar ondernemer

Gezien in:

{

Dit was de ervaring van anderen:

“Ik had al meerdere keren gehoord dat ‘alles in je zit’. Maar ja, dan moet je wel alles met elkaar kunnen linken. Ik kreeg dat niet voor elkaar, maar Frank wel. Ontzettend knap hoe hij dat doet! Echt een aanrader om bij hem een sessie te volgen”

Frederiek Boerma

“Ik zat vast in mijn eigen cirkeltje en ik kwam er zelf niet meer uit. Via via kwam ik bij Frank terecht en hij heeft me echt weer ‘aan’ gezet! Het voelt heel fijn om direct begrepen te worden. Frank is een topper en ik kijk uit naar de vervolgstappen!”

Ralf van Regteren

“Na een hoop getwijfel tóch de stoute schoenen aangetrokken en een sessie bij Frank ervaren. Achteraf mijn grootste zegen. Heb op mijn werk zaken direct bespreekbaar gemaakt. Frank, dank je dat je me op de rails hebt gezet!”

Suus Jennekens

Pin It on Pinterest