Voorbereidende opdracht

Laat je bewuste en onderbewuste alvast aan het werk gaan voor de training!

Het proces begint nu

Gefeliciteerd!

Want op het moment dat jij ‘ja’ hebt gezegd tegen deze challenge is het proces eigenlijk al gestart :). Je hebt ‘ja’ gezegd tegen jezelf ontwikkelen. Je hebt ‘ja’ gezegd tegen op onderzoek gaan. Je hebt ‘ja’ gezegd tegen een nieuw pad.

Dus gefeliciteerd. Want we gaan een mooie reis tegemoet.

Het belangrijkste in die reis is dat we uiteindelijk komen tot een concreet inzicht in wat jou te doen staat. Jouw passie, jouw purpose, jouw unieke bijdrage waarmee jij iets neer kunt zetten in deze wereld.

Datgene wat van grote waarde is en nu mag gaan schijnen.

Maar hoe kom je daar nu precies?

In de basis is het simpel:

Als je iets wilt vinden, moet je eerst weten waar je naar moet zoeken.

Veel mensen weten niet waar ze naar moeten zoeken en dus vinden ze het nooit.

Dat is precies waar wij jou bij gaan helpen.

Zie het als een puzzel die we moeten leggen. En om die puzzel compleet te krijgen, moet je zoeken naar de juiste puzzelstukjes.

Die losse puzzelstukjes alleen zullen misschien niet zoveel betekenen. Maar als je ze in combinatie gaat zien, ontstaat er iets bijzonders. Vanaf dat moment kun je jouw hele plaatje zien en het ook nog eens heel concreet maken.

Hieronder vind je daarom een oefening die je voorafgaand aan de challenge al kunt doen. Om de eerste puzzelstukjes op te halen.

Nogmaals; los van elkaar hoeven ze niks te betekenen. Het gaat pas leven als je ze straks allemaal bij elkaar zet (wat we tijdens de challenge gaan doen).

Voorbereidende opdracht


We beginnen met één van de meest waardevolle oefeningen; feedback van je omgeving. Speciaal daarvoor heb ik een template email opgesteld, die je heel makkelijk gelijk naar mensen kunt toesturen. Je staat soms versteld van wat voor mooie dingen mensen terugsturen 🙂

Verder een handige lijst met alle mogelijke kwaliteiten die er zijn. Je eindigt deze oefent met jouw top 5!

Gemiddelde tijdsduur: ~25 minuten

Pin It on Pinterest