Select Page

Voorbereidende opdracht

Laat je bewuste en onderbewuste alvast vooraf aan het werk gaan

Het proces begint nu

Gefeliciteerd!

Want op het moment dat jij ‘ja’ hebt gezegd tegen deze stap is het proces eigenlijk al gestart :). Je hebt ‘ja’ gezegd tegen jezelf ontwikkelen. Je hebt ‘ja’ gezegd tegen op onderzoek gaan. Je hebt ‘ja’ gezegd tegen een nieuw pad.

Dus gefeliciteerd. Want we gaan een mooie reis tegemoet.

Het belangrijkste in die reis is dat we uiteindelijk komen tot een concreet inzicht in wat jou te doen staat. Jouw passie, jouw purpose, jouw unieke bijdrage waarmee jij iets neer kunt zetten in deze wereld.

Een verschil kan maken. Datgene wat van grote waarde is. En nu mag gaan schijnen.

Maar hoe kom je daar nu precies?

In de basis is het simpel:

Als je iets wilt vinden, moet je eerst weten waar je naar moet zoeken.

Veel mensen weten niet waar ze naar moeten zoeken en dus vinden ze het nooit.

Dat is precies waar ik jou bij ga helpen.

Zie het als een puzzel die we moeten leggen. Maar om die puzzel compleet te krijgen, moet je eerst de juiste puzzelstukjes hebben.

En die losse puzzelstukjes alleen zullen misschien niet zoveel betekenen. Maar als je ze in combinatie gaat zien, ontstaat er iets bijzonders. Vanaf dat moment kun je jouw hele plaatje zien en het ook nog eens heel concreet maken!

Hieronder vind je daarom een oefening die je voorafgaand aan de sessie al kunt doen. Om de eerste puzzelstukjes op te halen.

Nogmaals; los van elkaar hoeven ze niks te betekenen. Het gaat pas leven als je ze straks allemaal bij elkaar zet (wat we tijdens de sessie gaan doen).

Voorbereidende opdracht


We beginnen met twee ontzettend waardevolle oefeningen. De eerste is om feedback van je omgeving te krijgen. Speciaal daarvoor heb ik een template email opgesteld, die je heel makkelijk gelijk naar mensen kunt toesturen. Je staat soms versteld van wat voor mooie dingen mensen terugsturen 🙂

Verder heb ik de best mogelijke vragen voor je geselecteerd die jou bewuste en onbewuste alvast aan het werk zetten.

Beide opdrachten zijn facultatief. Het geeft ook helemaal niet als je er óf niet aan toekomt, óf niet helemaal lukt. Tijdens onze sessie komen we sowieso op antwoorden. Deze twee oefeningen zorgen alleen voor een mooie voorbereiding. 

Gemiddelde tijdsduur opdracht 1: ~25 minuten

Gemiddelde tijdsduur opdracht 2: ~60 minuten

Pin It on Pinterest