Select Page

Videotraining 'The road to passion'

Leer in deze videotraining wat de concrete en werkelijke stappen zijn om te komen tot jouw passie, zingeving en voldoening in je werk.

Van ‘irritatie’ naar ‘inspiratie’

67% van de Nederlanders zou graag ander werk willen doen

De meeste mensen blijven vast zitten in werk dat ze niet leuk vinden. Ze voelen dat er iets beters, maar weten niet wat en blijven hangen in de zekerheid van het bestaande.

Jij weet dat er meer is…

Je weet dat je niet helemaal meer op de juiste plek zit. Je weet alleen niet wat je dan precies kunt doen. Je weet dat er meer in je zit. Je weet alleen nog niet hoe je dat er uit kunt halen. Eén ding weet je wel:

Je wilt weten hoe jij óók een leven met meer energie, voldoening en betekenis kunt krijgen.

In deze videotraining leer je het échte verhaal.

De 7 stappen waar niemand het over heeft. Welke obstakels je tegenkomt. Hoe je losbreekt van oude patronen. En hoe je helderheid krijgt over wat je écht wilt.

N

Video 1: Het verlangen

De nummer 1 truc om ervoor te zorgen dat je gegarandeerd in beweging komt (wat bijna toepast en daardoor 90% van de mensen vast blijft zitten in een situatie die eigenlijk niet ok is)

N

Video 2: Het doel

Je moet natuurlijk een doel hebben om naartoe te streven. En je kunt dat op twee manieren doen. Door te kijken wat je minimaal nodig hebt, en te kijken naar wat je gemiddeld nodig hebt. Beiden gaan we belichten.

N

Video 3: De overwinning

De 4 succesfactoren om daadwerkelijk naar het punt te komen waar jij heen wilt; een leven waar je op je plek zit, energie haalt uit wat je doet en het gevoel van betekenis hebt

N

Video 4: Mijn bekentenis

Mijn bekentenis. Iets wat ik ontzettend spannend vind om te delen. Maar tóch ga doen. Omdat ik weet dat jij er veel aan hebt.

Meld je nu aan en ontvang de training helemaal gratis!

Tijdelijk gratis!

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct een bevestigingsmail met jouw unieke toegangslink.

Na honderden mensen te hebben begeleid, vertel ik je wat er WERKELIJK gebeurt op die reis om te leven vanuit passie (inclusief alle valkuilen die anderen er NIET bij zeggen)


Let op: Ik weet nog niet hoe lang ik deze training gratis ga weggeven.

 

De normale waarde van deze training is €297,- Vanwege de enorme impact die dit programma heeft gemaakt, heb ik besloten om ‘m tijdelijk gratis weg te geven.

 

Maak er nu gebruik van.

Over jouw trainer: Frank Boon

Mijn missie is om mensen te laten inzien wat er ècht toe doet, zodat iedereen zijn unieke waarde kan brengen. Want zodra jij begint met dat te geven, hoef je nooit meer iets te halen.

 

Ik begeleid al jaren mensen naar hun ideale leven. In die reis heb ik een unieke methode ontworpen waardoor het zo simpel wordt, dat iedereen het kan. Mijn stijl is om het op zo’n manier te brengen, dat het praktisch is en je er ook nog eens onwijs veel lol in hebt.

  

Al meer dan duizend mensen hebben zich niet alleen laten inspireren en enorme inzichten gekregen tijdens mijn shows en trainingen, ze zijn ook overgegaan tot actie. En precies dat, maakt in deze wereld al het verschil.

Als jij óók het verschil wilt maken, start dan vandaag. No excuses.

{

Ervaringen van deelnemers

Bedankt voor de heldere en duidelijke videotraining. Je hebt duidelijk een brok aan ervaring en je kennis spat ervan af!”

Leon Adriaenssen

“Ik ben onder de indruk van de powervisualisatie! Ik ben al in beweging, maar door dit voel ik me voor het eerst dankbaar voor de gevoelde pijn (en verlangen)

Linda Bols

“Super bedankt voor je inspirerende en enthousiast gebrachte video’s!Ik heb je video’s zelfs doorgestuurd naar mijn kinderen en een aantal collega’s”

Bennie van Kammen

Meld je nu aan

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt direct een bevestigingsmail met jouw unieke toegangslink.

Schrijf je nu in!

In deze videotraining leer je welke stappen je WERKELIJK moet nemen om te komen tot een leven vanuit passie (inclusief alle ups en downs). 

NB: De mogelijkheid om gratis mee te doen zal binnenkort sluiten. Meld je nu nog gratis aan.

 

Pin It on Pinterest