Select Page

Het 7-in-1 bundelpakket voor een leven met ultieme bezieling

Hieronder jouw toegang tot de selectie van mijn beste cursussen die ervoor zorgen dat je weet wie je bent, wat je missie is, hoe je betere keuzes maakt, hoe je het beste uit jezelf haalt en hoe je gaat doen wat je te doen hebt. Werken en leven vanuit passie en bezieling.
Start direct
Masterclass Werkvormen


1. Jouw Purpose Werkboek

Je eigen richting weten is essentieel. Zonder te weten waar je naar toe gaat, kom je nooit waar je zijn wilt.

Maar hoe bepaal je nu precies de richting die je wilt volgen? Wat is jouw unieke purpose?

Na uitgebreid onderzoek en bij honderden mensen te hebben getest, heb ik het geheim ontdekt. En heb ik gezien dat er slechts 5 oefeningen nodig zijn om jouw purpose helder te krijgen!

Deze 5 krachtige oefeningen heb ik volledig uitgewerkt in een handzaam boekje, zodat jij óók binnen één uur je purpose kunt formuleren in één duidelijke zin.

Altijd al willen weten wat jouw purpose is en hoe je deze kunt verwoorden? Dan is dit werkboek dé oplossing.

Klik hier voor het purpose werkboek

2. De ultieme vragenlijst voor het onderzoeken van jouw passie

Je purpose kun je zien als je hogere doel. Datgene dat je richting geeft. Maar waarschijnlijk wil je nog een tandje verder. Namelijk hoe je daar concreet invulling aan kunt geven. En dan komen we bij jouw passie uit.

Maar wat is jouw passie dan precies?

Jouw passie bestaat uit drie essentiële elementen: 1. Wat je leuk vindt, 2. Waar je goed in bent, en 3. Waar je een bijdrage aan wilt leveren.

Al het andere is misschien leuk als hobby, maar niet iets waar je geld mee kunt verdienen. En dat is juist wat we willen bereiken – dat je met jouw passie geld kunt verdienen.

Op internet vind je letterlijk honderden vragen die je jezelf kunt stellen om hierachter te komen. Maar werken al die vragen echt?

Ik heb de afgelopen 7 jaar alle vragen getest bij mijn cursisten en ontdekt dat slechts een paar vragen écht helpen. Deze geselecteerde vragen deel ik nu met jou, zodat je met enkele vragen al tot waardevolle inzichten kunt komen.

Je zult verschillende puzzelstukjes ontdekken waardoor je uiteindelijk de puzzel kunt leggen. Jouw unieke combinatie van je talenten en interesses. En het mooie van deze vragen? Als jij ze elk jaar opnieuw stelt, kom je steeds meer over jezelf te weten. Je eigen coach in je broekzak.

Klik hier voor de vragenlijst

Ontdek wat je wilt - De Gouden UIl

Frank heeft hart voor wat hij doet en de mensen die hij helpt. Het is te voelen dat hij mensen echt wilt bereiken en keuzes leert maken!”

– Anton den Hartog – 

Ontdek wat je wilt - voldoening

 3. 10-delige training
‘Ontdek wat je écht wilt’

Het ultieme doel is om vanuit jouw purpose te bepalen wat jouw passie is. Je purpose moet je zien als het grotere doel. Jouw passie is datgene hoe je concreet invulling kunt geven aan die purpose.

Met de vragen van hierboven ga je alle puzzelstukjes verzamelen. Maar hoe maak je daar één puzzel van? Hoe zorg je ervoor dat je er een compleet plaatje van maakt waar alles samenkomt?

In deze 10-delige training begeleid ik je stap voor stap in het samenbrengen van alle puzzelstukjes die je in eerdere stappen hebt gevonden. Ik laat je zien hoe je jouw idee en unieke eigenschappen om kunt zetten in een idee waar jij je geld mee kan verdienen.

Deze 10-delige training gaat je helpen hoe hoe je jouw passie scherp kunt krijgen en gaat je de de praktische vaardigheden en strategieën leren hoe je alle obstakels uit de weg kunt ruimen zodat jij ook geld kan gaan verdienen met jouw passie.

Klik hier voor de training ‘Ontdek je Gouden Uil’


4. Videotraining ‘The Road to Passion’

De meeste mensen denken altijd dat zodra ze weten wat ze nou écht willen, dat het dan allemaal van een leien dakje gaat… Well. Guess again!

In deze videotraining leer je het échte verhaal.

De stappen waar niemand het over heeft. De obstakels die je tegenkomt. Hoe je losbreekt van oude patronen. En hoe je jouw purpose om kan zetten in een passie waar je concreet mensen mee kan helpen.

Deze 4-delige videotraining neemt je stap voor stap mee door alle fases die je zult tegenkomen op jouw pad naar passie.

En het beste van alles? Voor elke fase heb ik speciaal ontworpen oefeningen ontwikkeld die je helpen om sneller door de fases te gaan en grotere stappen te zetten. Het resultaat is een zichtbaar en voelbaar verschil in jouw reis naar vervulling.

Stap in en ontdek de geheimen van het pad naar jouw passie. Neem de regie over jouw leven en creëer een impact die blijvend is. Deze videotraining is jouw sleutel tot succes!

Klik hier voor de videotraining ‘The Road to Passion’

Onlive training 'Ontdek wat je wilt'
Voorbeeld ondernemingsplan - De Gouden Uil

5. Online training ‘De kunst van het maken van de juiste keuzes’ 

Nu is het moment aangebroken. Welke keuzes ga je maken?

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van de keuzes. Maar hoe maak je nu de juiste keuzes? En hoe kun je voorkomen dat je te lang blijft twijfelen of je belangrijke keuzes blijft uitstellen?

In deze cursus leer je hoe je sneller en beter keuzes kunt maken.

Met deze bundel krijg je toegang tot maar liefst 35 video’s, elk met een kleine oefening zodat je het geleerde gelijk om kan zetten in de praktijk. Zo zie je direct resultaat en ga je al snel meer voldoening, energie en rust ervaren.

Deze online training gaat je helpen om met meer vertrouwen betere keuzes te maken. Je zult niet langer twijfelen of spijt hebben, maar in staat zijn om zelfverzekerd knopen door te hakken zodat je steeds meer je eigen levenspad kan bewandelen.

Ervaar door deze training dat jouw keuzes direct een positievere impact op je leven gaan hebben.

Klik hier voor de online training ‘Keuzes maken’

Voordat ik Frank ontmoette wist ik niet welke kant ik met mijn leven op wilde, maar dankzij het traject van Frank heb ik ontdekt waar mijn passie ligt en dit ook nog om weten te zetten in een business! Frank weet ingewikkelde dingen eenvoudig te maken, de juiste vragen te stellen en je met concrete opdrachten op weg te helpen, zodat je altijd precies weet waar jij mee aan de slag kunt. De investering was het meer dan waard.

– Shurandley Martis – 

6. Online masterclass ‘Optimaliseer je tijd voor productiviteit en voldoening’

Tijd is kostbaar. We hebben allemaal dezelfde uren in een dag. Maar wat maakt dat sommige mensen zoveel meer gedaan krijgen in hun tijd?

Het antwoord ligt in hoe ze met hun tijd omgaan.

In deze krachtige masterclass ontdek je alle methoden en technieken om het maximale uit je tijd te halen. Leer hoe je betere keuzes maakt en efficiënter werkt, waardoor je meer resultaat behaalt.

Je zult je leven meester maken. Je zult in staat zijn om prioriteiten te stellen, focus te behouden en taken sneller af te ronden. Je zult merken dat je meer gedaan krijgt, zonder de stress en overweldiging die vaak gepaard gaan met een drukke agenda.

Deze online masterclass is de perfecte aanvulling op het bundelpakket. Het stelt je in staat om jouw tijd te optimaliseren en het meeste uit elke dag te halen.

Begin dus vandaag nog met het beheersen van jouw tijd en het creëren van een leven vol productiviteit en voldoening, en ervaar het verschil.

Klik hier voor de online masterclass ‘Optimaliseer je Tijd’

Ontdek wat je wilt - voldoening

Frank helpt je nét dat linkje te leggen waardoor het idee wat wel in je zit, maar er niet uitkomt naar de oppervlakte drijft. Voor iedereen die weet dat ze het anders willen doen maar net niet weten hoe, zou ik dit ten zeerste aanbevelen!

– Krijn Bannink – 

Onlive training 'Ontdek wat je wilt'


7. Ochtendroutine ‘The Perfect Hour’

Energie is alles. Als jij je energie goed inzet, kun je geweldige dingen creëren. Maar dan moet je wel weten wat je moet doen om je energie omhoog te krijgen.

Er is veel onderzoek gedaan naar wat je in een optimale fysieke en emotionele staat brengt. Maar we doen het vaak niet, omdat we te druk zijn.

Dus hoe zou het zijn als je in één uur al die oefeningen wél gaat doen? Zodat je daarna je beste werk kan leveren?

Ik heb speciaal hiervoor een uur ontworpen dat ervoor zorgt dat je precies die dingen gaat doen die je in een optimale staat brengen en ervoor zorgt dat je de dag perfect begint. Verwacht een uur met maar liefst 16 oefeningen, allemaal naadloos in elkaar overlopend en ondersteund met fijne muziek. 

Na dit uur voel jij je krachtig, dankbaar, gelukkig, energiek en super gefocused. Het is de de ideale start van de dag. Nu in dit pakket voor jou elke dag beschikbaar.

Klik hier voor de perfecte ochtendroutine

Onlive Mastermind 

Dit is misschien wel waar ik het meest bekend om geworden; mijn uiterst effectieve masterminds.

(Een mastermind is een vorm waarbij je de kracht van de groep gebruikt om elkaar te helpen met ideeen, suggesties, of adviezen)

Veel ondernemers gebruiken vaak een ‘hot seat’ principe. Dan zet je één persoon centraal, die wordt dan gecoached, en de rest kijkt mee.

Maar ik geloof dat er een veel betere manier is waardoor IEDEREEN binnen zeer korte termijn wordt geholpen en je ALLEMAAL bezig bent.

Dit is in de loop der jaren echt mijn trademark geworden omdat mensen er altijd de mooiste inzichten uit halen in korte tijd, en het ook altijd heel gaaf vinden om mee te doen.

Ik heb daarom besloten om 2 sessies te gaan faciliteren voor iedereen die deze bundel aanschaft. Eentje in augustus en eentje in september.

Je kunt je hier inschrijven voor één van de twee sessies

Voorbeeld ondernemingsplan - De Gouden Uil

Pin It on Pinterest