In één week je beste werk

Een week waarin alle omstandigheden worden gecreëerd om niet alleen je beste werk te leveren, maar ook het volledige leven te ervaren. Speciaal voor gedreven ondernemers die niet hun business gestart zijn om zich dood te werken en beseffen dat het hebben van een bedrijf geen doel is, maar een middel.
Lees meerDit wil ik direct!

Accountability

De kans op een succesvol resultaat wordt met 80% vergroot als je gebruik maakt van accountability. Wij creëren daarom een manier die jou scherp houdt en de juiste keuzes laat maken.

Getting things done

Je weet dat je ook áán je bedrijf moet werken. Je moet er alleen tijd voor maken. Wij zorgen voor de beste randvoorwaarden zodat jij in korte tijd maximaal resultaat kan leveren.

Beloning van je werk

Het leven is niet alleen om te werken. Het leven is om te leven. En daarom zorgen wij dat het harde werken tijdens deze week wordt beloond met al het andere wat het leven leuk maakt.

“Success without fulfillment is failure”

Masterclass Werkvormen


Het doel van een bedrijf?

Ja, je je werkt hard. Ja, je behaalt resultaten. Ja, je kan leuke dingen doen.

Maar wees eens eerlijk; is je business ook niet een beetje zwaar geworden en doe je je best om allerlei leuke dingen ernaast te doen om het wat minder zwaar te maken? (als die leuke dingen sowieso nog wel de voorkeur krijgen boven je werk)

Is je business inmiddels niet een doel op zich geworden in plaats van het middel?

Je bent ondernemer geworden omdat je je leven dan kon indelen op de manier zoals JIJ wilde leven. Maar in hoeverre is dat nou zo? 

Er is wat anders nodig.

Je bent deze business niet gestart om je dood te werken. En toch wordt die afspraak om te sporten misschien net iets te vaak uit je agenda gehaald vanwege ‘drukte op het werk’.

En in hoeverre heb je nog échte aandacht voor de mensen om je heent? Merken zij ook niet steeds meer dat je met je aandacht eigenlijk bij andere zaken zit?

Ja je bedrijf moet groeien. Maar niet meer ten koste van alles.

Je weet alleen nog niet hoe het anders moet. Of je bent bang hoe het zal zijn als je het anders gaat doen.

Je wilt wel je ambitie behouden. Je wilt nog steeds je beste werk leveren. Maar je wilt ook meer kunnen genieten van al die andere dingen die het leven zo mooi maakt. Wat nu als dat allemaal samen kan?

Werkvormen Masterclass

“…!”

– … – 

Ontdek wat je wilt - voldoening

Het volledige leven.

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken”. Nou, dat zal best, maar wij weten allemaal dat om een business goed te laten draaien, je gewoon aan de bak moet.

Dat wil echter niet zeggen dat je niet volledig het leven meer kunt ervaren.

Je zal alleen bepaalde keuzes moeten maken. Bepaalde kaders moeten stellen. En de juiste hefboomtaken moeten uitvoeren.

Je weet wat er moet gebeuren. Maar die verrekte waan van de dag houdt je ervan weg.

Hoe fijn zou het zijn als je eens één week optimale focus hebt? Dat je één week prioriteit stelt aan hetgeen écht moet gebeuren? Dat je in één week niet alleen je beste werk levert, maar ook aandacht besteed aan je eigen fysieke en mentale gezondheid én geniet van het leven door écht te leven?

“….”

– … – 

Meer verbinding. Meer resultaat.

We hebben door het internet meer connectie dan ooit. Maar we voelen ons ook veel minder verbonden dan ooit.

We hebben continu het gevoel dat we meer moeten hebben. Harder moeten groeien. Meer impact moeten maken. Meer klanten moeten hebben. En vergeten dan waar het ook alweer allemaal over ging. Om te leven.

Ik geloof er sterk in dat je het gevoel hebt dat je écht leeft (en dus diepe voldoening ervaart) als jouw dag drie elementen in zich heeft:

1. Je hebt een impactvolle bijdrage geleverd. 2. Je hebt een betekenisvolle relatie gevoeld. 3. Je hebt een memorabel moment ervaren.

Als je dat in een dag allemaal ervaart, heb je een goede dag. Als je dat in een week doet, heb je een topweek. Als je dat week in week uit doet, heb je een gelukkig en voldaan leven.

“…

– … – 

Purpose Powersessie Seminar - Frank Boon - Energie

Ervaar het zelf

Gratis focus werksessie

Om jou te laten ervaren wat er kan gebeuren en hoe enorm veel je gedaan kan krijgen als je gebruik maakt van maximale focus, accountability, de ideale inspanning en ontspanningsboog, korte energizers, én een groep met gelijkgestemde mensen, nodig ik je uit om gratis (!) één dag mee te maken.

Op vrijdag 21 april organiseer ik van 09.00 tot 15.00 uur een speciale sessie voor gedreven ondernemers.

En daar kun jij je nu gratis voor inschrijven.

Over de organisator.

Frank Boon

Frank Boon heeft jarenlang mensen geholpen om te ontdekken wat ze nu eigenlijk écht willen en welke keuzes ze moeten maken om meer energie, meer voldoening, en meer zingeving te ervaren in datgene wat ze doen.

Tijdens zijn ondernemersreis zag hij niet alleen bij zichzelf, maar ook bij alle ondernemers om hem heen, dat ze een succesvolle business hadden, maar er steeds minder geluk bij kwam. Er werd steeds meer vergeten om ook écht te leven.

In de jaren dat Frank rond ging reizen, merkte hij dat de mooiste momenten zijn als je niet alleen lekker kan werken, maar ook gave nieuwe ontmoetingen kan hebben en ervaringen kan beleven waar je later nog over kan napraten.

Toen hij uiteindelijk in Barcelona terecht kwam en daar regelmatig mensen naartoe liet komen om gefocused te werken en van het leven te genieten, kwam het grote idee.

Het creeren van een ‘perfect week’.

“….!”

– … – 

Pin It on Pinterest