Zijn jouw medewerkers klaar voor de toekomst?

Zodra iedereen zijn unieke bijdrage en zijn ontwikkelpad scherp heeft, kunnen medewerkers eigenaarschap nemen en starten met excelleren

Plan een teamtraining

Je wilt meer verbinding

Maar je krijgt het nog niet helemaal van de grond…

Je wilt je team positief ontwikkelen, maar je team functioneert nog niet voldoende als hecht team om dit voor elkaar te krijgen. Je ziet dat het werk en de omgeving verandert en dat het belangrijk wordt dat iedereen meer eigenaarschap neemt. Zowel over hun rol, als over hun toekomst. Je zou willen dat iedereen zelf pro-actief komt met wat ze willen, maar dat blijft uit.

En daarom ben je nu hier. Want je begrijpt dat het nu de tijd is.

Wanneer de medewerkers zich verbonden voelen, het grotere plaatje zien en weten wat hun te doen staan, zijn ze niet langer aan het werk.

Ze zijn op een missie.

Hoe zorg je voor meer eigenaarschap?

Het liefst wil je dat mensen zelf precies kunnen aangeven wat ze willen en hoe ze hun toekomst zien. Zodat ze hun eigen rol nog beter kunnen invullen, hun eigen groeipad bepalen en eigenaarschap nemen over hun toekomst.

Waarom?

Medewerkers die dit kunnen, maken betere keuzes, zijn vitaler, meer betrokken en leveren een duidelijkere bijdrage aan de organisatie. Productiviteit stijgt, ziekteverzuim daalt en minder kans op verloop.

Het begint met eigenaarschap.

Vanuit eigenaarschap komt betrokkenheid. Vanuit betrokkenheid komt zingeving. Vanuit zingeving komen bijzondere resultaten. 

Wij geven trainingen die ervoor zorgen dat iedereen exact weet wat zijn unieke bijdrage is en hoe ze dat kunnen inzetten in de organisatie

Hoe we dat doen?

Door de juiste stappen te zetten.

De stappen naar meer eigenaarschap

1. Strategie Gesprek: Gratis (15 min)

Je wilt geen ‘standaard-van-de-plank-programma’. Je wilt precies kunnen aangeven wat er speelt zodat wij daar op in kunnen springen en suggesties kunnen geven. Dat doen we (kosteloos) in een strategiegesprek.

Eindresultaat: helderheid over de wensen en de eerste suggesties voor de aanpak

2. Co-creatie Sessie: Gratis (0,5 uur)

We maken een op-maat-voorstel die we komen uitleggen tijdens een co-creatie-sessie of via een video-boodschap, zodat je een goed beeld krijgt over hoe het programma je gaat helpen en je jouw wensen nog beter kunt inbrengen.

Eindresultaat: concreet programma met heldere doelen en duidelijke flow van de sessie(s)

3. Powersessie: Gratis (1 uur)

Er is maar één manier om de organisatie mee te krijgen: Door het ze zelf te laten ervaren. Daardoor komen wij persoonlijk langs voor een powersessie van een uur (op onze kosten). In slechts 1 uur krijgen de medewerkers zo’n ervaring dat ze alleen maar meer willen.

Eindresultaat: Deelnemers zijn vol enthousiast om aan de slag te gaan

4. Programma: €500,- p.p.p.d (3 dagen)

Geen enkele transformatie gebeurt over nacht. Voor diepe impact nemen we medewerkers mee op reis naar hun purpose en hun unieke bijdragen en leggen we deze in lijn met de organisatie.

Eindresultaat: iedereen heeft zijn unieke bijdrage concreet, een vertaling gemaakt naar de organisatie, en een helder toekomstbeeld waarin ze eigenaarschap nemen

Zet vandaag nog de eerste stap


Wil jij van jouw organisatie een purpose-gedreven organisatie maken?

Wil jij meer betrokken medewerkers, minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit?

Wil je dat iedereen zijn unieke bijdrage in de organisatie weet en eigenaarschap neemt over zijn toekomst?

“Voor iedereen is een plek. Je moet het alleen leren zien”
– Frank Boon –

Vind de verbinding

Zodra medewerkers kunnen aangeven wat ze precies willen, waar ze goed in zijn én wat ze drijft worden ze krachtiger, productiever en creëren ze een sterkere band met hun collega’s.

Vergroot de betrokkenheid

Zodra teams helder in kaart hebben wat ze nodig hebben en wie daar het beste bij aansluit, worden organisaties en medewerkers automatisch efficiënter, en kunnen ze zichzelf organiseren.

Verdubbel de resultaten

Zodra medewerkers hun unieke bijdrage helder hebben en ze die in lijn kunnen leggen met de purpose van de organisatie, stijgt de intrinsieke motivatie en worden resultaten verdubbeld.

{

Dit is het effect van onze programma's

“I have worked at large corporates for more than 15 years and had my fair share of training and workshops. Sometimes you meet inspiring facilitators at these sessions. Frank is one of them! Usefull interventions, not afraid to share his personal observations. He has made the workshops a big success!

Sander van Hoeve

Bedankt voor deze super inspirerende middag. Het was lang geleden dat ik een hele middag met een lach op mijn gezicht heb gelopen. Het was geweldig!”

Hans Versteeg

“De krachtige sessies hebben me niet alleen bewust gemaakt van de dynamiek in ons team, het heeft me ook hele pragmatische en concrete handvatten gegeven hoe ikzelf en wij als team, stappen kunnen nemen. Er is in onze samenwerking nu veel meer verbinding, begrip voor elkaar en we zijn daardoor vele malen effectiever. Aanrader voor iedereen!”

Jan den Boer

Onze 3 richtlijnen

+

Van push naar pull

 “People don’t resist change, they resist being changed.”

Je kunt medewerkers vertellen wat ze moeten doen, of je kunt ze er zelf mee laten komen. Wij geloven dat het laatste krachtiger is.

Van onrust naar begrip

“Dit gaat over werken met wat er al die tijd al was, maar niemand naar keek.”

Mensen houden niet van onzekerheid en het onbekende. Dat verandert als ze helderheid hebben over hun toekomst.

Van eerst zien dan geloven

“Als je kleding koopt wil je toch ook eerst passen?”

Je hoeft vooraf niets te betalen. Eerst laten wij je kosteloos ervaren hoe wij medewerkers geinspireerd krijgen om stappen te nemen.

Pin It on Pinterest

Malcare WordPress Security