Purpose Powersessie

Krijg binnen één dag jouw doel helder tijdens de spetterende purpose powersessie
Daar wil ik bij zijn!

Zaterdag 27 juni· 09:30 – 17:30 · Amsterdam

“A life of just paying the bills, is not a life”

Ervaar hoe je met slecht 5% wijziging, een compleet ander eindresultaat bereikt

Bijna iedereen is ernaar op zoek: zingeving. Maar slechts weinig lijken het écht te vinden. En dat terwijl het antwoord om de hoek ligt. Leer tijdens deze speciale powersessie hoe je met simpele, maar doeltreffende, technieken in slechts één dag jouw unieke bijdrage haarscherp kunt krijgen. Jouw purpose. Jouw zingeving.  Dit seminar gaat niet over inzichten. Dit seminar gaat over doorbraken!

Stap uit de ratrace en sluit je aan bij de minderheid

Zeg eens eerlijk, weet jij wat je wilt? Het is spijtig maar waar: de meerderheid weet het namelijk niet. Het resultaat? Ruim 40% is ontevreden over hun werk, zo’n 67% zou eigenlijk graag iets anders willen doen (maar doen er niets aan), en een schrikbarende 88% is niet helemaal enthousiast over hun huidige werk. We willen allemaal zingeving, maar de meerderheid zal het nooit vinden.

Maar jij bent anders. Jij voelt aan alles dat je meer kan dan dat je nu doet.

Misschien denk je regelmatig “Is dit het nou? Wil ik dit écht nog jaren blijven doen? Zou er niet iets anders zijn waar ik méér voldoening uit zou kunnen halen?”. Hard werken vind jij niet erg. Mits het betekenisvol voelt. Werk dat er voor jouw gevoel écht toe doet. Werk dat meer energie oplevert. En vooral werk waar je achteraf trots op kunt zijn. Maar wat dan precies…

Deze dag gaat jou daar antwoord op geven.

Purpose Powersessie

Waar en wanneer

Zaterdag 27 juni 09.30 – 17.30 uur

Boom Chicago, Amsterdam
Rozengracht 117

Seminar van Frank Boon

Maak impact met wat je doet

Zodra je weet wat je komt brengen, hoef je nooit meer iets te halen. Iedereen wil waardering. Iedereen wil erkenning. Iedereen wil vrijheid. Maar dit zal nooit komen, als je niet weet wat je te geven hebt. Dus de vraag is: wat is dat bij jou? Welke unieke bijdrage heb jij die je betekenis gaat geven? Hoe ga jij het verschil maken om de wereld op jouw manier een beetje beter te maken?

Deze dag gaat jou helpen bij het vinden van het antwoord.

De spreker: Frank Boon

Na jaren werken voor een grote multinational, het coachen van topmanagement teams en de wereld over reizen, kwam ik na de zoveelste keer alléén thuis op mijn hotelkamer in een vreemde stad. Ik keek in de spiegel en dacht: Wat ben ik eigenlijk aan het doen? Volg ik nog wel mijn eigen droom? Of de droom van een ander?

Ik was van mijn eigen koers aan het afwijken. Dus er stond me iets te doen. Ik wilde meer betekenis aan mijn leven geven. Een positief verschil maken in het leven van anderen. Maar hoe?

Eén onderwerp bleef me continu aantrekken. Vanaf een afstand zag ik iedereen keihard aan het werk of druk bezig om de carrièreladder op te klimmen. Of het ze echt gelukkig maakte? Nee. Want slechts weinigen wisten precies te vertellen wat ze zelf écht wilde. Het antwoord bleef altijd vaag, abstract of zweverig.

Daarom besloot ik om mijn kwaliteiten als trainer in te zetten op slechts één onderwerp: een manier ontwikkelen waardoor iedereen een concreet antwoord kan krijgen op de vraag “Wat wil ik nu eigenlijk écht?”.

Met inmiddels meer dan honderden persoonlijke begeleidingen, meer dan duizenden geïnspireerde mensen door mijn shows en meer dan 10.000 geïnvesteerde uren om erachter te komen wat de meest effectieve techniek is om iemands passie te vinden, kan ik oprecht zeggen dat ik één van de weinige in Nederland ben die zo snel mensen tot concrete antwoorden kan laten komen.

En dat wil ik tijdens deze Purpose Powersessie vol energie aan jou overdragen!

{

Wat anderen vonden van het seminar

Het was een feest om mee te mogen maken! Frank is zo goed in zijn ding omdat hij het vanuit ZIJN passie doet. Het rare en tegelijkertijd wonderbaarlijke is, is dat hij je snel kan laten inzien welk pad jij zou mogen bewandelen. Hij denkt niet alleen met je mee, hij vóelt met je mee. Geweldig om zo enthousiast de deur uit te gaan!

Rémy Phijffer

Frank heeft veel methodes & technieken naar zijn eigen verhaal vertaald en het lef gehad dit door te ontwikkelen. Met veel humor en optimisme neemt hij je mee op een reis en loop je met veel duidelijkheid de deur uit. Wat dit echt onderscheidend maakt is de aandacht voor positieve energie en de deelnemers onder elkaar. Hij maakt het voor iedereen toegankelijk!

Frank van der Veer

Sinds lange tijd heb ik niet zoveel geschreven! Erg inspirerend. Frank zorgde dat het gehele publiek in beweging en actie kwam en dat iedereen wegliep met bruikbare handvatten voor zowel je zakelijke als persoonlijke leven. Zijn seminar doet serieus niet onder aan grote producties van bijvoorbeeld Michael Pilarczyk.

Dennis de Graaf

Wat ga je leren

 • Wat de grootste valkuil is om succesvol te zijn, maar nooit geluk te ervaren (en wat de tip is hoe je ze beide tegelijk kunt ervaren)
 • Hoe je met 2 veranderingen in je aanpak direct sneller groeit, meer zelfvertrouwen, en betere relaties krijgt
 • Wat de bizar simpele techniek is om elk stemmetje direct de kop in te drukken
 • Hoe je de neurotransmitters in je brein in je voordeel kan laten werken
 • Die ene vraag die je jezelf kunt stellen waardoor je nóóit meer een keuze hoeft te maken
 • Dé methode waarom sommigen er jaren over doen, maar bij ons het in één dag lukt (met 100% resultaat)
 • Waarom sommigen mensen nooit in actie komen en waarom er bij jou na deze dag geen enkele twijfel meer bestaat 🙂

Wat ga je leren

 • Wat de grootste valkuil is om succesvol te zijn, maar nooit geluk te ervaren (en wat de tip is hoe je ze beide tegelijk kunt ervaren)
 • Hoe je met 2 veranderingen in je aanpak direct sneller groeit, meer zelfvertrouwen, en betere relaties krijgt
 • Wat de bizar simpele techniek is om elk stemmetje direct de kop in te drukken
 • Hoe je de neurotransmitters in je brein in je voordeel kan laten werken
 • Die ene vraag die je jezelf kunt stellen waardoor je nóóit meer een keuze hoeft te maken
 • Dé methode waarom sommigen er jaren over doen, maar bij ons het in één dag lukt (met 100% resultaat)
 • Waarom sommigen mensen nooit in actie komen en waarom er bij jou na deze dag geen enkele twijfel meer bestaat 🙂

3 opties, één briljante ervaring

Bestel jouw ticket

Voor dagtrainingen betaal je al snel zo’n €1.000. Soms zonder dat je met een concreet eindresultaat weggaat. Iedereen zou moeten weten wat zijn unieke bijdrage is. Daarom willen wij de Purpose Powersessie zo toegankelijk mogelijk maken. Het principe is simpel: hoe eerder je bestelt, des te hoger jouw korting. Vorige keer was het event volledig uitverkocht. Dus reserveer vandaag nog!

 Gold Tickets: vanaf €69 incl btw

Platinum Tickets: vanaf €97 incl btw

VIP Tickets: vanaf €249 incl btw

GOLD

 • Toegang tot het volledige seminar (waarde: 197 euro)


  Totale waarde: €197
  Nu voor de prijs van: €69,-

PLATINUM

 • Toegang tot het volledige seminar (waarde: 197 euro)
 • Werkboek (waarde: 15 euro)
 • Masterclass ‘Van werknemer naar ondernemer’ (waarde: 97 euro)
 • Eboek ‘Verdien je weg naar Vrijheid’ (waarde: 49)


  Totale waarde: €343
  Nu voor de prijs van: €97,-

VIP

 • Toegang tot het volledige seminar (waarde: 197 euro)
 • Front row seats (waarde: 50 euro)
 • Extra werkboek (waarde: 15 euro)
 • Lunch (waarde: 15 euro)
 • Masterclass ‘Van werknemer naar ondernemer’ (waarde: 97 euro)
 • Eboek ‘Verdien je weg naar Vrijheid’ (waarde: 49 euro)
 • Extra training met VIP groep ‘Word een micro-celebrity’ (waarde: 297 euro)
 • 1-op-1 coachingsessie met Frank (waarde: 249 euro)


  Totale waarde: €954,-
  Nu voor de prijs van: €249,-

Onze beloftes

Gedegen en Effectief

Het is simpel: tijd is voor ons het meest schaarse bezit wat er is. En dus staat dit seminar garant voor hoge energie, veel oefeningen, en leuke interacties. Alles om direct tot de kern te komen.

Duidelijk en Concreet

In tegenstelling tot veel tests of boeken die je alleen maar vage resultaten geven, staat dit seminar garant voor concrete inzichten. Je weet exact wat je te doen staat en welke stap je te nemen hebt.

Geen resultaat, geld terug

Resultaat is onze belangrijkste kernwaarde. Dus als jij na het seminar niet met een enorm aantal inzichten en doorbraken weggaat, krijg jij je geld direct terug. Wij staan voor resultaat.

Helderheid

Voorkom de grote valkuil

Weet je waarom de meeste mensen niet krijgen wat ze willen? Omdat ze niet weten wat ze willen. Het begint met helderheid. Helderheid leidt tot kracht. Kracht leidt tot actie. En actie is de basis van resultaat, voldoening en geluk in het leven. Dus creëer helderheid voor jezelf. Weet welke kant je op wilt. En neem de acties die in lijn liggen met wat jij wilt bereiken.

Misschien heb je nog wat vragen

Is dit seminar iets voor mij?

Weet jij heel goed te vertellen wat je niét wilt, maar vind je het moeilijk om te bepalen wat je dan wél wilt?

Of weet je het wel, maar kun je dit niet onder de juiste woorden brengen?

En ben je er al een poosje mee bezig maar lukt het je maar niet om de juiste antwoorden te vinden?

Dan is dit seminar zeker iets voor jou.

In het seminar wordt duidelijk wat voor jou belangrijk is. Om zo het plezier in je werk en je leven terug te krijgen of te optimaliseren.

Wat kan ik verwachten van het seminar?

Eén van de dingen waar wij sterk in geloven in dat je het meeste leert en opneemt, als je met veel energie aan de slag gaat.

Ons seminar staat dan ook vol met oefeningen, muziek en interactie.

Als je dus graag in je eentje stilletjes in een hoek wilt zitten, is dit seminar niks voor jou. Als je daarentegen het geweldig vind om met energie dingen te leren; dan ga je hier je vingers bij aflikken 🙂

Mag ik ook een vriend of vriendin meenemen?

Ja, je mag een vriend(in) of kennis meenemen. Wij moedigen dit juist aan, hou er wel rekening mee dat jullie allebei een ticket nodig hebben om toegang te krijgen tot het seminar

Waarom zou ik mijn purpose moeten weten?

Simpel. Onderzoek laat namelijk zien dat persoonlijke groei het geluksniveau van een mens doet laten stijgen. Natuurlijk kun je altijd groeien, ook zonder passie. Maar je groeit efficiënter en effectiever als je doet waar jij écht gepassioneerd in bent. Als je iets doet dat er daadwerkelijk toe doet, dat is dat ik noem een ‘next level leven’. Je purpose vinden en weten creëert focus, ruimte, rust en het gevoel van een doel in het leven. Je werkt ergens naar toe zonder zomaar iets te doen.

Ik zit in een burn-out, is het handig voor mij om er ook bij te zijn?

Eén van de redenen waarom veel mensen in een burn-out belanden is omdat ze te lang niet naar zichzelf hebben geluisterd. Niet weten wat ze eigenlijk willen, kon daar een gevolg van zijn.

Wij denken dat weten wat jouw koers is, je ontzettend gaat helpen. Maar weet wel dat als je nog té snel overprikkeld bent, dit seminar misschien nog iets te veel is omdat we veel gebruik maken van muziek en interactie.

We zouden je er graag bij hebben, maar dat kun jij het beste beoordelen.

Wie kan ik benaderen als ik meer vragen heb?

Je kunt contact opnemen met ons team via support@degoudenuil.nl of via 085 – 06 07 723 

Pin It on Pinterest