Select Page

Geheel gratis

Ik geloof erin dat je dit al lang op school had moeten leren en dat hier veel meer aandacht voor had moeten zijn. Dat is niet gebeurd. En daarom geef ik 100’en uren onderzoek nu gratis aan jou door. 

Helder en Concreet

Bij ons geen zweverig gedoe of ingewikkelde verhalen. Een praktisch werkboek waarbij we ons beperken tot de essentie en je met simpele oefeningen tot concreet resultaat komt.

Bewezen concept

Ik heb inmiddels honderden mensen geholpen met het formuleren van hun purpose. De techniek is continu aangescherpt. Jij krijgt de versie die bij iedereen tot succes heeft geleid.

Webinar van werknemer naar ondernemer
ONTVANG 'M PERSOONLIJK IN JE MAIL

Met 5 krachtige oefeningen kom je achter jouw eigen purpose en leer je deze ook nog eens in één duidelijke zin te formuleren! Zet hieronder waar ik het werkboek naartoe kan sturen.

Dit werkboek bevat 9 pagina’s met weldoordachte oefeningen die je direct kunt toepassen. Neem er 60 minuten de tijd voor en jij hebt jouw purpose straks ook in één zin helder!

Gezien in:

{

Dit was de ervaring van anderen:

“Ik had al meerdere keren gehoord dat ‘alles in je zit’. Maar ja, dan moet je wel alles met elkaar kunnen linken. Ik kreeg dat niet voor elkaar, maar Frank wel. Ontzettend knap hoe hij dat doet! Echt een aanrader om bij hem een sessie te volgen”

Frederiek Boerma

“Ik zat vast in mijn eigen cirkeltje en ik kwam er zelf niet meer uit. Via via kwam ik bij Frank terecht en hij heeft me echt weer ‘aan’ gezet! Het voelt heel fijn om direct begrepen te worden. Frank is een topper en ik kijk uit naar de vervolgstappen!”

Ralf van Regteren

“Na een hoop getwijfel tóch de stoute schoenen aangetrokken en een sessie bij Frank ervaren. Achteraf mijn grootste zegen. Heb op mijn werk zaken direct bespreekbaar gemaakt. Frank, dank je dat je me op de rails hebt gezet!”

Suus Jennekens

Pin It on Pinterest