Select Page

In één dag hét antwoord op de vraag 'Ja, maar wat dan?'

Je wilt niet alleen maar werken om de rekeningen te betalen. Je wilt werken voor voldoening. Voor impact. Je weet alleen nog niet met wat of waarin. Deze dag zorgt ervoor dat jij met een duidelijke richting en stappenplan naar huis gaat.

Daar wil ik bij zijn!

“A life of just paying the bills, is not a life”

Waarom deze dag?

Je zit op je werk en je voelt aan alles ‘potverdorrie, er zit meer in me!‘. Je bent ook eigenlijk overal maar een beetje ingerold. En tot je grote schrik constateer je nu, dat je er nog steeds zit. Dat is op zich ook niet zo’n probleem, als je er stikgelukkig zou zijn. Maar dat ben je niet.

En je vraagt af; wordt het niet tijd dat je vanaf nu je eigen pad en je eigen droom gaat naleven in plaats van die van een ander?

Het is leuk dat je nu werkt om iemand anders of een ander bedrijf rijk te maken. Maar wanneer is het moment dat je jezelf rijk gaat maken?

Je bent al jaren op zoek naar wat het dan precies voor jou is. Maar je hebt het nog niet gevonden. Waarom niet? Omdat je maar in rondjes blijft draaien. En niet de juiste vragen stelt.

Deze dag gaat jou helpen om preciés de juiste vragen te stellen zodat jij uiteindelijk het juiste en concrete antwoord vindt op de ‘Wat wil ik?vraag.

En je loopt niet alleen weg met die ene zin waarin je haarscherp kunt zeggen wat jouw passie is en wat jou uniek maakt, je weet ook nog hoe je daar je geld mee kan verdienen.

Mijn coachingstrajecten starten normaal bij €997. Deze live trainingsdag is slechts €97 (!)

Wat zeiden andere deelnemers?

“In één woord: Verhelderend! Ik had globaal een idee wat ik wilde gaan doen en wie ik wilde gaan helpen. Maar hoe ik dat ook concreet moest aanpakken en met welke stappen (en in welke volgorde)?, dat had ik nog helemaal niet scherp. Door Frank heb ik dit stap voor stap aangepakt. En het fundament staat nu als een huis!”

“Frank is nuchter, scherp en motiverend. Hij stelt goede vragen en heeft een top energie! Hij ruimt alle mentale beren uit de weg, maar laat jou aan zet”

“Ik wist totaal niet wat ik ECHT wou. Na deze dag kwam er heel duidelijk een nieuwe weg uit die ik ga inslaan, want ik ben ervan overtuigd dat dit de richting is waar ik mijn passie in kwijt kan en ik werk ga doen wat er echt toe doet

“Dit had ik jaren eerder moeten doen. Had me veel geld, tijd, en energie gescheeld”

(Kijk voor meer recensies hier op Google).

Wie doen er mee?

Iedereen die beseft hoe belangrijk het is om meer vanuit zingeving te gaan werken, maar daarin wordt tegengehouden door de ‘ja maar wat dan’ vraag (en eventueel de ‘ja maar hoe dan’ vraag).

Zodra jij daar antwoord op vindt, toont onderzoek aan dat je niet alleen meer voldoening gaat ervaren (waardoor je het gevoel hebt dat je er nóg meer toe doet), je wordt ook productiever (>12% waardoor je meer tijd voor andere dingen kunt besteden), je gaat ook minder stress ervaren (waardoor je je veel gelukkiger gaat voelen), en niet geheel onbelangrijk: je immuunsysteem wordt sterker (wat de kans op hart- en vaatziekten vermindert en de kans op een herstel bij ziekte vergroot). Ja, het effect is gigantisch.

En bovenal; je wordt veel aantrekkelijker voor mensen om je heen (inclusief je partner). Want mensen vinden het heerlijk om bij iemand te zijn die weet wat die wilt, niet twijfelt en er gewoon voor gaat.

Ps: Laat staan dat je weer een voorbeeld voor je kinderen wordt (want je kunt wel zeggen dat je ‘werk moet doen waar je gelukkig van wordt’. Maar kinderen kijken naar wat je doet. Niet naar wat je zegt)

Wat weet je na deze dag?

 1. Ik neem je mee in een te simpele methodiek die ervoor zorgt dat óók jij (die mogelijk al 3 jaar twijfelt over ‘moet ik misschien iets ander doen, of moet ik niet voor mezelf beginnen?’), erachter komt wat het nu precies is wat jij wilt in je werk, en óok nog het zelfvertrouwen vindt en voelt om daar iets mee te gaan doen, zodat je eindelijk die energie, voldoening en zingeving kan ervaren waar je zo naar verlangt.
 2. Ik leer je dé methode waarom sommigen er jaren over doen om erachter te komen wat hun passie, maar bij jou het vanaf nu in één dag lukt en waardoor je het allergrootste obstakel uit de weg ruimt wat nu zit tussen ‘het werken aan jouw eigen droom’ en ‘het werken aan de droom van een ander’.
 3. Ik neem je mee hoe je de belangrijkste stemmetjes in je hoofd die je nu tegenhouden, stil kunt krijgen. Want het ene moment denk je ‘Nu ga ik het doen!‘ en de andere dag zie je je collega z’n hoofd schudden, zegt je buurman ‘Zou je het wel doen?‘, of denk je aan je hypotheek en ontstaat er gelijk paniek. Dus wat nou als ik je op deze dag mee kan nemen en kan beloven, dat dat stemmetje voor ééns en voor altijd stil blijft? (of in ieder geval niet meer zo vaak de kop opsteekt als dat het nu doet). Dat je veel meer in de staat komt van: ‘Ik vind het spannend, maar ik ga het wel doen!‘ ? Want dat is waar de magie ontstaat.
 4. Ik ga ervoor zorgen dat je er niet meer alleen maar over blijft nadenken (om bijvoorbeeld de overstap te maken naar iets voor jezelf te beginnen), maar dat je het ook gaat doen. Na deze dag ben je niet alleen overtuigd van jouw stap, je gaat ook die stap maken door ófwel een goed gesprek met je baas aan te gaan over wat je écht wilt, ófwel je in te schrijven bij de KvK, ófwel gewoon concreet dat ene bedrijf te benaderen waar wél alles klopt.

  Deze dag gaat dus niet over inzichten (want hoeveel inzichten wil je nog hebben voordat je in beweging komt?). Deze dag gaat over doorbraken. Over in actie komen. En het vertrouwen voelen om die actie ook met een gerust hart te doen. Omdat je weet dat het klopt.

Wanneer is deze dag?

Deze dag vindt plaats op 20 mei 2023, in de Boom Chicago in Amsterdam. De inloop is om 09.30 uur, we starten om 10.00 uur, en we eindigen met z’n allen om 17.00 uur. Tussendoor wordt je vermaakt met goede muziek in de pauze, een lekkere lunch, en genoeg oefeningen om je op het puntje van je stoel te laten zitten.

Deze dag is voor jou als je…

 • Nu op een punt in je leven zit waar je niet helemaal gelukkig meer wordt van het werk dat je nu doet, weet dat je tot meer in staat bent, maar het op één of andere manier niet helemaal lukt om die stap te zetten naar iets anders.
 • Allerlei interesses hebt en meerdere dingen leuk vindt, maar het je nog niet lukt om één ding te kiezen waar je in je werk je hele ziel en zaligheid kan stoppen zodat je nu eindelijk die energie en voldoening kunt voelen.
 • Niet meer wilt rommelen in de marge, maar voor eens en voor altijd antwoord op de vraag waar jij nou briljant in bent en hoe je daar je geld mee kan verdienen.
 • En hij is er principe speciaal voor jou als je er klaar mee bent om in de ratrace mee te doen en je wilt nu eens je eigen koers bepalen. Je wilt meer vrijheid en voldoening, maar dat ene ding dat je in de weg staat is het antwoord op de vraag ‘Ja, maar wat dan?‘ En daarmee rekenen we deze dag af. Gegarandeerd.

Dat is alle korte info. Heb je meer nodig om je keuze te maken?
Lees dan hieronder.

Stap uit de ratrace

Van de vraag ‘Is dit het nou?’ en de vraag ‘Is dit wat ik werkelijk wil?’ wordt je inmiddels kotsmisselijk.  Je hebt ‘m namelijk al zo vaak aan jezelf gesteld. En je weet het antwoord wel.

‘Nee!’ Dit is NIET wat je wilt. Dit is NIET wat je nog jaren wilt blijven doen.

En JA er is iets waar je véél meer voldoening uit zou kunnen halen. Want laten we eerlijk zijn; hoeveel voldoening haal je nu uit je werk? Hoeveel energie geeft dat je? En wat voor effect heeft dat op hoe je thuiskomt en op de rest van je omgeving?…

Je weet dat je niet meer dit werk wilt doen voor deze baas. Je draait nu al jaren rondjes. Mogelijk had je tot nu toe gehoopt dat je een soort ‘eureka-moment‘ zou krijgen. Of dat je wakker zou worden en dat een kikker je ineens wakker zou kussen met het antwoord. Maar dat is tot nu toe nog niet gebeurd. En grote kans dat dat ook niet gaat gebeuren. En dan?

De klok tikt ondertussen wel door. Tik tak tik tak tik tak. En inmiddels zit je al 2 jaar te denken ‘Goh, wat zou ik nou eigenlijk écht willen?‘. En neem je nog steeds geen echte stap.

Hoe lang ga je het nog laten duren? Nóg een keer 2 jaar? 5 jaar? 10 jaar? 20 jaar??

Als je nu ‘nee!’ hebt gegild, dan stel ik voor dat je een ticket koopt.

Want is het leven niet veel te kostbaar om dit nog 1, 2 of 3 jaar zo door te laten gaan? Sterker nog; is het leven niet veel te kostbaar om dit nog 1, 2, of 3 maanden zo door te laten gaan??

Zolang jij geen stap neemt en hier serieus werk van maakt, wordt je kans steeds kleiner om nou een keer écht iets tofs van je werkleven te maken.

Neem actie. Nu.

Purpose Powersessie

Waar en wanneer

Datum: Zaterdag 20 mei
Tijd: 09.30 – 17.30 uur

Locatie: Boom Chicago
Rozengracht 117, Amsterdam

Uniek Seminar

Niet zomaar een dag

Na dit seminar loop je niet alleen weg met een concrete uitwerking wat jou uniek maakt en wat jou te doen staat, je ervaart na deze dag ook de energie, voldoening en het plezier wat er bij komt komen als je serieus met dit thema bezig gaat.

Ik sta er namelijk bekend om dat ik niet mensen met een stropdas de zaal in trek die vervolgens de hele dag op hun horloge zitten te kijken of het al tijd is. 

Ik leer andere mensen belevingen geven en daar ben ik zelf het summum van. Ik weet zelf ook niet zo goed welk woord ik eraan moet geven, maar het is een combinatie van een training, een inspiratie dag,  een sessie met je persoonlijke coach, uitgaan, een dagje met vrienden en theater in één 🙂

De belofte

Geen excuses meer

Dit seminar gaat ervoor zorgen dat geen enkel excuus je meer in de weg zit. Want je weet na deze dag wie je bent, wat je uniek maakt, en waar je voor staat. En als we daar nog tijd voor hebben, geef ik je zelfs nog antwoord op de ‘hoe’ vragen (en bij wijze van heb je zelfs je inschrijving bij de KvK al gedaan).

Netwerk van gelijkgestemden

Ik zorg er voor dat de juiste mensen in de zaal zitten, zodat je na deze dag ook nog eens een te gek netwerk om je heen hebt, die elkaar kunnen helpen voor de stappen die we met elkaar te nemen hebben (ik durf zelfs te zeggen dat er soms vriendschappen voor het leven worden gecreëerd)

Geen resultaat, geld terug

Als jij na deze dag niet weet wat je volgende baan is óf waarmee jij je moet inschrijven bij de KvK, wat het antwoord is op die ene shit-vraag waar je al maanden, misschien wel jaren over doet… Krijg je van mij je geld terug. No questions asked (hoeveel makkelijker kan ik het nog voor je maken?)

De spreker: Frank Boon

Na jaren werken voor een grote multinational, het coachen van topmanagement teams en de wereld over reizen, kwam ik na de zoveelste keer alléén thuis op mijn hotelkamer in een vreemde stad. Ik keek in de spiegel en dacht: Wat ben ik eigenlijk aan het doen? Volg ik nog wel mijn eigen droom? Of de droom van een ander?

Ik was van mijn eigen koers aan het afwijken. Dus er stond me iets te doen. Ik wilde meer betekenis aan mijn leven geven. Ik zag dat iedereen keihard aan het werk was om hogerop die carrière ladder te klimmen. Maar of het ze echt gelukkig maakte? Nee. Slechts weinigen wisten eigenlijk wat ze zelf écht wilde.

Daarom besloot ik om al mijn kwaliteiten als trainer in te zetten om een methode te ontwikkelen waarmee iedereen voor zichzelf helder kon krijgen wat hun échte pad zou moeten zijn.

Inmiddels heb ik meer dan 700 mensen persoonlijk begeleid, meer dan duizenden mensen geïnspireerd en meer dan 10.000 geïnvesteerde uren om erachter te komen wat de meest effectieve techniek is om iemands passie te vinden. Er is niemand in Nederland die mensen zo snel tot concrete antwoorden kan laten komen.

En dat wil ik tijdens dit seminar vol energie aan jou overdragen!

{

Wat anderen vonden van het seminar

Het was een feest om mee te mogen maken! Frank is zo goed in zijn ding omdat hij het vanuit ZIJN passie doet. Het rare en tegelijkertijd wonderbaarlijke is, is dat hij je snel kan laten inzien welk pad jij zou mogen bewandelen. Hij denkt niet alleen met je mee, hij vóelt met je mee. Geweldig om zo enthousiast de deur uit te gaan!

Rémy Phijffer

Frank heeft veel methodes & technieken naar zijn eigen verhaal vertaald en het lef gehad dit door te ontwikkelen. Met veel humor en optimisme neemt hij je mee op een reis en loop je met veel duidelijkheid de deur uit. Wat dit echt onderscheidend maakt is de aandacht voor positieve energie en de deelnemers onder elkaar. Hij maakt het voor iedereen toegankelijk!

Frank van der Veer

Sinds lange tijd heb ik niet zoveel geschreven! Erg inspirerend. Frank zorgde dat het gehele publiek in beweging en actie kwam en dat iedereen wegliep met bruikbare handvatten voor zowel je zakelijke als persoonlijke leven. Zijn seminar doet serieus niet onder aan grote producties van bijvoorbeeld Michael Pilarczyk.

Dennis de Graaf

3 opties, één briljante ervaring

Bestel jouw ticket

Voor dagtrainingen betaal je al snel zo’n €1.000. Soms zonder dat je met een concreet eindresultaat weggaat. Iedereen zou moeten weten wat zijn unieke bijdrage is. Daarom willen wij de Purpose Powersessie zo toegankelijk mogelijk maken. Het principe is simpel: hoe eerder je bestelt, des te hoger jouw korting. Vorige keer was het event volledig uitverkocht. Dus reserveer vandaag nog!

GOLD

 • Toegang tot het volledige seminar (waarde: 297 euro)
 • Lunch (waarde: 15 euro)


  Totale waarde: €313
  Nu voor de prijs van: €97,-

PLATINUM

 • Toegang tot het volledige seminar (waarde: 297 euro)
 • Lunch (waarde: 15 euro)
 • Ebook ‘Verdien je weg naar vrijheid’ (waarde: 29 euro) 
 • Besloten Mastermind onder leiding van Frank (waarde: 97 euro)


  Totale waarde: €438,-
  Nu voor de prijs van: €129,-

Voor deze optie kies je eerst het gewone ticket en klik je daarna het ‘kassakoopje’ aan.

VIP

 • Toegang tot het volledige seminar (waarde: 297 euro)
 • Front row seats (waarde: 50 euro)
 • Extra werkboek (waarde: 15 euro)
 • Besloten Mastermind onder leiding van Frank (waarde: 97 euro)
 • Ebook ‘Verdien je weg naar Vrijheid’ (waarde: 29 euro)
 • Exclusieve 1-op-1 coaching met Frank (waarde: 497 euro)


  Totale waarde: €985,-
  Nu voor de prijs van: €597,-

Bestel nu je ticket

Tijd is kostbaar

We zijn teveel uren in een week bezig met ons werk. En dan kan het maar beter iets zijn waar jij energie en voldoening uit haalt, en waar je stikgelukkig van wordt. Zonder dat het vrijwilligerswerk hoeft te zijn (het moet natuurlijk wel je rekeningen kunnen betalen, anders schiet het ook niet op).

Want hoe lekker zou het zijn als je je bed uitstapt met gewoon zin in de dag? Dat je niet kan wachten om weer jouw bijdrage te leveren? Aan mensen die waarderen voor wat je doet? Je daar complimenten van krijgt? En je daar óók nog goed betaalt voor krijgt?

Hoe lekker denk je dat je dan weer je bed instapt? Voel die glimlach maar eens die dan op je gezicht verschijnt…

Misschien heb je nog wat vragen

Is dit seminar iets voor mij?

Weet jij heel goed te vertellen wat je niét wilt, maar vind je het soms moeilijk om te bepalen wat je dan wél wilt?

Of weet je het wel, maar kun je dit niet onder de juiste woorden brengen?

En ben je er al een poosje mee bezig maar lukt het je maar niet om de juiste antwoorden te vinden?

Dan is dit seminar zeker iets voor jou.

In het seminar wordt duidelijk wat voor jou belangrijk is. Om zo het plezier in je werk en je leven terug te krijgen of te optimaliseren.

Wat kan ik verwachten van het seminar?

Eén van de dingen waar ik sterk in geloof is dat je het meeste leert en opneemt, als je met veel energie aan de slag gaat.

En daarom staat seminar vol met oefeningen, muziek en interactie.

Als je dus graag in je eentje stilletjes in een hoek wilt zitten, is dit seminar niks voor jou. Als je daarentegen het geweldig vind om met energie dingen te leren; dan ga je hier op het puntje van je stoel zitten 🙂

Mag ik ook een vriend of vriendin meenemen?

Jazeker mag je een vriend(in) of kennis meenemen! Sterker nog; ik moedig dit juist aan om zo’n proces samen aan te gaan.

Hou er wel rekening mee dat jullie allebei een ticket nodig hebben om toegang te krijgen tot het seminar

Waarom zou ik mijn purpose moeten weten?

Simpel. Onderzoek laat namelijk zien dat persoonlijke groei het geluksniveau van een mens doet laten stijgen. Natuurlijk kun je altijd groeien, ook zonder passie. Maar je groeit efficiënter en effectiever als je doet waar jij écht gepassioneerd in bent. Als je iets doet dat er daadwerkelijk toe doet, dat is dat ik noem een ‘next level leven’. Je purpose vinden en weten creëert focus, ruimte, rust en het gevoel van een doel in het leven. Je werkt ergens naar toe zonder zomaar iets te doen.

Wat als ik niet voor mezelf wil beginnen?

Mogelijk is de uitkomst van de dag dat je helemaal niet voor jezelf wilt beginnen, maar ook dan is de uitkomst hetzelfde. Je weet exact wie je bent, waar je voor staat, wat jou uniek maakt, wat je wilt, en waar je dan dus op moet solliciteren.

Omdat je weet wat jouw gelukkig maakt. En nog 2 uur besteden aan het scrollen van vacatures is het leven te kostbaar voor. En daar ga je het antwoord ook niet vinden.

Maar wel bij mij in de zaal.

Ik zit in een burn-out, is het handig voor mij om er ook bij te zijn?

Eén van de redenen waarom veel mensen in een burn-out belanden is omdat ze te lang niet naar zichzelf hebben geluisterd. Niet weten wat ze eigenlijk willen, kon daar een gevolg van zijn.

Wij denken dat weten wat jouw koers is, je ontzettend gaat helpen. Maar weet wel dat als je nog té snel overprikkeld bent, dit seminar misschien nog iets te veel is omdat we veel gebruik maken van muziek en interactie.

We zouden je er graag bij hebben, maar dat kun jij het beste beoordelen.

Wie kan ik benaderen als ik meer vragen heb?

Je kunt contact opnemen met ons team via support@degoudenuil.nl of via 085 – 06 07 723

Pin It on Pinterest