Select Page

Gefeliciteerd met de 1e stap!

Bekijk nu de korte videoboodschap wat er gaat gebeuren

Stap 1: Aanmeldingsformulier

Wij checken met het team jouw aanmeldingsformulier om te kijken of je een goede fit bent voor ons programma en hoe wij je kunnen helpen met het creëren van meer energie uit je werk.

Stap 2: Voorstel voor een gesprek  

Binnen 48 uur nemen we contact met je op of je geschikt bent voor ons traject en bellen we je om jouw situatie door te spreken. Tevens bespreken we wat we van je nodig hebben om je aan te melden voor het traject wat je nu al kunt doen om te starten met het programma.

LET OP: De mogelijkheid om je aan te melden staat slechts voor beperkte tijd open. 
Zorg er dus voor dat je de komende dagen bereikbaar bent op het telefoonnummer dat je ons hebt gegeven. Indien we je voicemail krijgen, zorg ervoor dat je ons terugbelt.

Stap 3: Go/No-go beslissing

In het gesprek stellen we je een aantal vragen om jouw situatie nóg beter in te kunnen schatten zodat we je goed advies kunnen geven hoe wij denken dat we je het beste kunnen helpen. Ook checken we in welke mate je actiebereid bent en je het in je hebt om ons volgende succesverhaal te worden. 

Tot snel!

Ik kijk er in ieder geval naar uit om je snel te spreken en met je te gaan werken.

Als dat zo is, wordt het een hele gave reis en gaan we ervoor zorgen dat je grote sprongen gaat maken in het leven dat jij voor ogen ziet! 

Zie je snel.

Met gouden groet,

Frank

Pin It on Pinterest