Geef je wijsheid vleugels

Leer in 4 maanden hoe je jouw kennis, ervaring, of passie om kunt zetten in een eigen bedrijf en hoe je daarmee een positief verschil kunt maken voor de ander (en een leuk extra inkomen verdient) 

Ik wil impact

100% Resultaat

Onze expertise is het vinden van jouw unieke bijdrage. Jouw passie. Met onze methode (in combinatie met 5 jaar ervaring, honderden mensen te hebben begeleid, en 10.000 uur aan onderzoek) is het 100% zeker dat we óók bij jou het perfecte business idee ontdekken.

Duidelijk en Concreet

In tegenstelling tot veel andere trainingen die met name veel content geven, staan onze trainingen garant voor concrete inzichten en praktische actie. Je weet exact wat je te doen staat, en welke stappen je moet nemen 

Gedegen en Effectief

Het is simpel: tijd is voor ons het meest schaarse bezit wat er is. Onze kernwaarde is dan ook effectiviteit. Dus geen saaie sessies met alleen maar luisteren. Maar trainingen die energie geven.

Er mist iets

Elke dag ga je naar je werk. Je staat op omdat het nu eenmaal zo is dat je dit werk doet. Op je werk doe je jouw ding. Je bent er misschien ook wel goed in. Maar vind je het nu écht leuk? Aan het eind van de dag plof je op de bank en denk je ‘Is er niet iets wat me écht energie en voldoening zou geven en waar ik meer impact mee zou kunnen maken?’

Hier is het ding:

Diep van binnen zou je graag meer zingeving willen. Impact willen maken op het leven van anderen. En ergens gaat er al een poosje een stemmetje door je hoofd hoe het zou zijn als je iets voor jezelf zou beginnen. Maar wat en hoe precies….?

Frank Boon - Frustratie

Hoe zou het zijn?
Nu is de tijd!

Je weet dat het aan jou is om op dit punt in je leven écht eens naar jezelf te kijken en te ontdekken wat je wilt. Te vinden waar je hart sneller van gaat kloppen. Waar je energie van krijgt. Waar je het gevoel van hebt dat je betekenisvol bent. En waar je een positief verschil maakt voor anderen.

Je begrijpt dat het nu de tijd is. Voordat je écht vastroest met werk dat op de lange termijn geen voldoening geeft…

Ik laat je zien dat waar je naar op zoek bent, altijd al binnen handbereik lag. Ik help je met de start van een nieuw begin. Ik geef jouw wijsheid vleugels.

Hoe je jouw passie omzet in een eigen bedrijf

In ons trainingsprogramma helpen we je om haarscherp te krijgen wat jouw unieke bijdrage is. De gouden combinatie van datgene wat je leuk vindt, waar je goed in bent, waar je geld mee kunt verdienen én waar je een positief effect mee kunt hebben op het leven van anderen.

Met onze methode wordt zo concreet dat je het gelijk voor je kunt zien en zo simpel dat je gelijk de juiste stappen kunt zetten.

In ons programma doorlopen we 4 fases.

Fase I: POSITIONEER

Wat kom je brengen? En voor wie precies?

Dat is de vraag die we in deze 1e fase centraal stellen. Haarscherp krijgen wat jouw propositie is en voor wie jij welk verschil jij kunt maken.

We bepalen wat jouw niche is. De combinatie van jouw passie, met de doelgroep waar jij bij resoneert, en met een oplossing waar jij serieuze impact kunt maken.

Fase II:
BIED AAN

Hoe lekker is het als je vanaf het begin al gelijk een tastbaar product hebt? Als je iets in je handen hebt dat helemaal van jou is en waar jij een verschil mee kunt maken?

In de 2e fase gaan we jouw eigen aanbod ontwerpen. We leren je hoe je jouw kennis omzet in jouw eigen methode en hoe je daar vervolgens een ijzersterk aanbod van maakt waar jouw doelgroep om zit te springen. 

Fase III:
MAAK MUZIEK

Dit is misschien wel het mooiste wat er is; andere mensen helpen door ‘muziek te maken’.

Voor sommigen misschien een uitdagende stap, maar in deze fase gaan we het zo simpel voor je maken dat zelfs jij posts kan schrijven die viraal kunnen gaan.

In deze fase zoeken we naar een manier die jou past, en nog belangrijker; dat potentiële klanten JOU gaan benaderen (ipv dat jij achter hun aan moet)

Fase III: VERKOOP

Geen enkele business kan draaien zonder één van de meest essentiële skills te leren; acquisitie en verkoop.

In deze fases leer je dé strategie waardoor je ELKE lead kunt omzetten in betalende klanten (Je hoeft slechts 20% van sales te weten om 80% van de impact te realiseren. Wij leren je die 20%)

Nooit meer koude belletjes, maar alleen maar warme contacten (en mensen die zelfs JOU benaderen)

“Alles wat je nodig hebt is er al. Je moet het alleen leren zien.”
– Frank Boon

Met het programma bereik je de volgende RESULTATEN

M

Niet langer het gevoel van nutteloosheid

M

Nooit meer zonder zin uit je bed opstaan

M

Geen gevoel meer dat je alleen maar werkt om te werken

M

Geen vraagtekens meer bij wat je nu eigenlijk wilt

M

Geen vage plannen of onzekerheid over hoe je er gaat komen

N

Complete helderheid over jouw unieke bijdrage

N

Een bron van positieve energie die je nooit eerder hebt gevoeld

N

Een gevoel van zingeving en helderheid hoe jij een positief verschil kunt maken in het leven van anderen

N

Duidelijkheid in jouw richting, jouw unieke bijdrage en wat jij hier op aarde te brengen hebt

N

Een concreet stappenplan hoe je jouw eigen business in de markt zet

SAMEnvattend: Wil jij ook jouw wijsheid vleugels geven?

Drie geweldige opties, één briljante ervaring

PASSIE
POWERSESSIE

1-op-1 Coachingsessie

In een paar uur inzicht

 • Doel: Helder krijgen wat jouw passie is en hoe je jouw unieke bijdrage om kunt zetten in een perfect business idee. Uitkomst is een heldere propositie.
 • Vorm: 1-op-1 sessie 
 • Inhoud: 1,5 uur durende sessie waarin we jouw passie scherp krijgen.
  Aantal: Maximaal 5 personen per week
 • Aanvraag: Klik hieronder op de link. Als deze het nog doet, is er nog plek. Na je aanmelding krijg je vragen ter voorbereiding.

€250,- (ex btw)

GEEF JE WIJSHEID VLEUGELS

Trainingsprogramma

In 4 maanden jouw eigen bedrijf

 • Doel: Jouw kennis omzetten naar een impactvolle business en dit zo in de markt zetten dat je daar een leuk extra inkomen mee verdient.
 • Vorm: 4 maanden training
 • Inhoud: Elke maand een live trainingsdag, werksessies, en coaching door een team van top experts
 • Aantal: Max 24 deelnemers
 • Aanvraag: Klik hieronder op de link. Er vindt een selectie plaats. Vul de vragen in en je krijgt van ons antwoord.

€3497,- (ex btw)

€250,-

MICRO-CELEBRITY STATUS
Exclusieve 1-op-1 begeleiding

In 1 jaar complete transformatie

 • Doel: Jou compleet ondersteunen op business, mentaal, en fysiek vlak. Je wordt persoonlijk begeleid en in contact gebracht met de beste experts.
 • Vorm: 12 maanden 1-op-1 begeleiding
 • Inhoud: Elke maand individuele coaching momenten met de beste experts en toegang tot al het materiaal
 • Aantal: Max 4 deelnemers per jaar
 • Aanvraag: Klik hieronder op de link. Er vindt een selectie plaats.

€20.000,- (ex btw)

Je passie vinden in één dag?

In 2018 waren we op tv tijdens het RTL 4 programma ‘Van Passie naar Droombaan’. De uitdaging was om in slechts 4 uur tijd iemand z’n passie boven water te krijgen. We gingen de uitdaging aan.

Benieuwd of het is gelukt?

Check de video. 

Wij Staan Garant Voor

Niet goed, geld terug

Het is simpel: Heb je na het programma niet het succes behaald waar je op hoopte? Dan krijg je je geld terug. Wij staan namelijk voor kwaliteit en resultaat. Wij streven er naar om met onze klanten échte vooruitgang te boeken. Als jij alle stappen volgt, beloven wij resultaat.

Eigen tempo

Niet iedereen heeft hetzelfde tempo. Iedereen heeft zijn eigen reis. In elk programma zit daarom voldoende mogelijkheden om het in je eigen tijd te doen op momenten die voor jou schikken. Het gaat bij ons niet om het proces. Het gaat om het resultaat. We stemmen de opdrachten af op de tijd die je hebt.

Ondersteuning

Het is altijd lastig om zelf achter de juiste antwoorden te kijken. Daarom zorgen we in elk programma dat je voldoende begeleiding krijgt. Wij helpen je door mee te denken en oplossingen te verzinnen. Op deze manier krijg je antwoorden waar je zelf anders onmogelijk op zou zijn gekomen.

{

Wat anderen vonden van de training

“Na 20 jaar werken vroeg ik me af hoe de rest van mijn loopbaan er uit zou moeten gaan zien. Wat vind ik nou eigenlijk écht leuk vindt? Met dank aan Frank heb ik daar nu antwoord op. Heb zelfs al stappen gezet naar mijn droombaan! Een aanrader voor iedereen die wat anders wilt, maar niet weet wat.”

Barry den Reijer

“Leuke cursus die écht je ogen opent en toegang geeft tot je echte passie! Doe iets aan de dingen die je tegenhouden gelukkig te zijn….doe deze cursus! Kies ervoor om de rest van je leven het beste van je leven te maken.”

Margriet Noordoven

“Absolute aanrader! Tijdens de cursus leer je jezelf de (juiste) kritische vragen te stellen om je passie ontdekken. Bij een 1-op-1 sessie ga je hier nóg dieper op in en leer je jouw bevindingen om te zetten in gerichte actiepunten. Life changing!”

Laurens Jagt

Geef jouw wijsheid vleugels

Misschien voel je heel sterk dat je graag anderen wilt helpen. Misschien heb jij een bepaalde ervaring, kennis of een vaardigheid waarvan je weet dat je daar anderen mee kunt helpen. Misschien wil je graag iets betekenisvols bijdragen.

Dan is dit de perfecte optie voor jou.

Wij geloven er sterk in dat iedereen in staat is om het leven van anderen mooier, leuker of beter te maken. Iedereen heeft iets bijzonders waar je anderen mee kunt helpen. En er is niks mooiers, dan met jouw kennis of ervaring het leven van anderen te verbeteren.

Wij leren je hoe je jouw kennis om kunt zetten in impactvolle trainingen zodat je niet alleen een enorme impact maakt in het leven van anderen, maar er ook nog een leuk extra inkomen mee kunt verdienen.

“There are only two important days in your life: The day you were born. And the day you found out why.”
– Mark Twain

Misschien Heb Je Nog Wat Vragen

Ik weet mijn passie nog niet. Hoe kan ik dat ontdekken?...

Weet jij heel goed te vertellen wat je niét wilt, maar vind je het moeilijk om te bepalen wat je dan wél wilt? Of weet je het wel, maar kun je dit niet onder de juiste woorden brengen? En ben je er al een poosje mee bezig maar lukt het je maar niet om de juiste antwoorden te vinden?

Dan helpen we jou daarbij.

In onze training ga je jouw diepere passie vinden en wordt duidelijk wat jou te doen staat. Om zo het plezier in je werk en je leven naar een volgend niveau te brengen.

Waarom is het belangrijk dat ik werk vanuit mijn passie?

Simpel. Onderzoek laat zien dat persoonlijke groei het geluksniveau van een mens doet laten stijgen. Natuurlijk kun je altijd groeien, ook zonder passie. Maar je groeit efficiënter en effectiever als je doet waar jij écht gepassioneerd in bent.

Als je iets doet dat er daadwerkelijk toe doet, dat is dat ik noem een ‘next level leven’.

Je passie vinden en weten creëert focus, ruimte, rust en het gevoel van een doel in het leven. Je werkt ergens naar toe zonder zomaar iets te doen.

En als je iets voor jezelf wilt beginnen, is het werken vanuit passie gewoon een basis voorwaarde omdat dat je vuur aanhoudt. Ook op momenten dat het even tegenzit.

Heb ik überhaupt wel een passie?

Natuurlijk heb jij een passie! Iedereen heeft een passie. Dus ook jij hebt iets unieks te bieden. Denk aan jouw unieke persoonlijkheid, vaardigheden, ervaringen en het aantrekken van een bepaald publiek. Dit alles zorgt ervoor dat ook jij iets bijzonders kunt bijdragen aan deze wereld. In onze passie powercoaching behandelen we precies die vraag; ‘heb ik een passie?’ en leren we je hoe alles samenkomt in één concrete passie.

Kan een passie veranderen?

Qua hoofdlijn niet, in vorm wel. Een passie is dynamisch. Dat betekent dat je door alle veranderingen in jouw leven, je jouw passie steeds verder kunt verfijnen. In grote lijnen verandert je passie dus niet, maar het krijgt wél een diepere laag en kan zich in meerdere vormen gaan uiten.

Wordt het leven makkelijker nadat ik mijn passie heb gevonden?

Op het moment dat jij je passie hebt gevonden, begint een ander soort leven. Je zult betekenisvol werk doen dat er écht toe doet.

En ja, er zullen nog steeds uitdagingen zijn. Maar elke uitdaging is het vanaf dat moment waard omdat alles een diepere betekenis heeft.

En ja, in je leven zul je nog steeds verschillende keuzes krijgen. Maar je weet, na het vinden van je passie, welke keuzes jij moet maken om rust te vinden, voldoening te krijgen en gelukkig te worden.

Kan ik het vinden van mijn passie niet zelf?

Wij waren er altijd sterk van overtuigd dat iedereen het inderdaad zelf moet kunnen.

Nu, na honderden mensen te hebben begeleid zien we echter iets anders. Je hebt altijd iemand nodig die je helpt met de juiste vragen stellen, iemand die naar je antwoorden luistert en je helpt met verbindingen maken.

Zelf blijf je in dezelfde patronen denken en blijf je cirkeltjes draaien. Gek genoeg heb je iemand anders nodig die je helpt met nieuwe perspectieven en je kan bevestigen of je op het juiste spoor bent.

Wat als ik het programma niets vind of het programma niet de gewenste resultaten oplevert?

Natuurlijk denken we dat je het geweldig gaat vinden wat we hebben gecreëerd. Maar mocht het niet de perfect fit zijn voor jou, dan kun je terugvallen op onze garantie.

Wij geloven dat je alleen moet betalen voor dingen die ook écht resultaten opleveren. Wij hanteren daarom een 30 dagen durende niet-goed-geld-terug garantie.

Voldoet het programma, om welke reden dan ook, niet aan jouw verwachtingen, stuur ons dan een e-mail en als jij laat zien dat je alle stappen netjes hebt uitgevoerd en er ik nisk veranderd, dan zorgen wij ervoor dat jij je geld terugkrijgt.

Zonder lastige vragen of extra verkooppraatjes. Wij willen namelijk alleen maar waarde bieden.

Pin It on Pinterest

Malcare WordPress Security