Je eigen business opzetten als trainer, coach of consultant zonder direct je baan op te hoeven zeggen.

In ons programma leer je jouw kennis, ervaring, of passie omzetten in een eigen business (zonder investeringen te hoeven doen in websites of advertenties).
Direct inkomen. Diepe impact. Maximale voldoening. 

Ik wil impact

Náást je huidige werk

We begrijpen dat je een druk leven hebt. Onze programma’s zijn er daarom op gericht dat je het náást je huidige werk kunt doen en direct resultaat oplevert.

Groep van gelijkgestemden

Wij selecteren zorgvuldig de mensen waar we mee werken. Verwacht dus altijd een groep waar je je direct in thuis voelt en je aan optrekt.

Leren van de besten

We hebben op elk gebied de besten in huis zodat jij altijd vanuit de bron leert en niet van iemand die alleen maar iets doorvertelt.

Er mist iets

Elke dag ga je naar je werk. Je staat op omdat het nu eenmaal zo is dat je dit werk doet. Op je werk doe je jouw ding. Je bent er misschien ook wel goed in. Maar maak je nu échte impact? Is dit nu echt waar je later trots op gaat zijn?

Hier is het ding:

Diep van binnen zou je graag meer zingeving willen. Impact willen maken op het leven van anderen. En ergens gaat er al een poosje een stemmetje door je hoofd hoe het zou zijn als je iets voor jezelf zou beginnen. Maar wat en hoe precies? En hoe doe je dat zonder al je financiële zekerheid op te geven?…

Frank Boon - Frustratie

Nu is de tijd…

Je weet dat het aan jou is om op dit punt in je leven écht eens naar jezelf te kijken en te gaan doen wat je diep in je hart al voelt. Te gaan doen waar je hart sneller van gaat kloppen. Waar je energie van krijgt. Waar je het gevoel van hebt dat je betekenisvol bent. En waar je een positief verschil maakt voor anderen.

Je begrijpt dat het nu de tijd is. Voordat je écht vastroest met werk dat op de lange termijn geen voldoening geeft…

Ik laat je zien dat waar je naar op zoek bent, altijd al binnen handbereik lag. Ik help je met de start van een nieuw begin. Ik geef jouw wijsheid vleugels.

Met het programma bereik je de volgende RESULTATEN

M

Niet langer het gevoel van nutteloosheid en een gebrek aan voldoening en zingeving

M

Niet langer werk doen voor een ander waar je zelf niet helemaal meer achter staat

M

Niet meer het machteloze gevoel dat je niet weet waar je moet beginnen met het starten van je eigen onderneming

M

Geen spijt meer dat je nooit je volle potentie hebt proberen te bereiken

M

Geen angst meer hebben dat je jouw financiële zekerheid hoeft op te geven

N

Met een concreet stappenplan je eigen business in de markt gezet

N

Je eigen manier of methode ontworpen en omgezet in een sterk product of dienst

N

Een bewezen strategie die je zonder moeite helpt aan (betalende) klanten

N

Jezelf zo positioneren dat mensen jou weten te vinden

N

Bijzondere transformaties teweeg brengen bij jouw klanten

N

Vrijheid om zelf te bepalen wat je doet en wanneer je dat doet 🙂

“Frank zorgt ervoor dat je jouw eigen koers gaat varen.
Het effect hiervan is magisch!”
– Francis Maquette –

Hoe je jouw passie omzet in een eigen bedrijf

In ons trainingsprogramma helpen we je om haarscherp te krijgen wat jouw unieke bijdrage is. De gouden combinatie van datgene wat je leuk vindt, waar je goed in bent, waar je geld mee kunt verdienen én waar je een positief effect mee kunt hebben op het leven van anderen.

Met onze methode wordt zo concreet dat je het gelijk voor je kunt zien en zo simpel dat je gelijk de juiste stappen kunt zetten.

In ons programma doorlopen we 4 fases.

Fase I: POSITIONEER

Wat kom je brengen? En voor wie precies?

Dat is de vraag die we in deze 1e fase centraal stellen. Haarscherp krijgen wat jouw propositie is en voor wie jij welk verschil jij kunt maken.

We bepalen wat jouw niche is. De combinatie van jouw passie, met de doelgroep waar jij bij resoneert, en met een oplossing waar jij serieuze impact kunt maken.

Fase II:
BIED AAN

Hoe lekker is het als je vanaf het begin al gelijk een tastbaar product hebt? Als je iets in je handen hebt dat helemaal van jou is en waar jij een verschil mee kunt maken?

In de 2e fase gaan we jouw eigen aanbod ontwerpen. We leren je hoe je jouw kennis omzet in jouw eigen methode en hoe je daar vervolgens een ijzersterk aanbod van maakt waar jouw doelgroep om zit te springen. 

Fase III:
CREER WAARDE

Dit is misschien wel het mooiste wat er is; andere mensen helpen door ‘muziek te maken’.

Voor sommigen misschien een uitdagende stap, maar in deze fase gaan we het zo simpel voor je maken dat zelfs jij posts kan schrijven die viraal kunnen gaan.

In deze fase zoeken we naar een manier die jou past, en nog belangrijker; dat potentiële klanten JOU gaan benaderen (ipv dat jij achter hun aan moet)

Fase IIII: VERKOOP

Geen enkele business kan draaien zonder één van de meest essentiële skills te leren; acquisitie en verkoop.

In deze fases leer je dé strategie waardoor je ELKE lead kunt omzetten in betalende klanten (Je hoeft slechts 20% van sales te weten om 80% van de impact te realiseren. Wij leren je die 20%)

Nooit meer koude belletjes, maar alleen maar warme contacten (en mensen die zelfs JOU benaderen)

{

Wat anderen vonden van de training

“Na 20 jaar werken vroeg ik me af hoe de rest van mijn loopbaan er uit zou moeten gaan zien. Wat vind ik nou eigenlijk écht leuk vindt? Met dank aan Frank heb ik daar nu antwoord op. Heb zelfs al stappen gezet naar mijn droomwerk! Een aanrader voor iedereen die wat anders wilt, maar nog niet helemaal weet wat”

Barry den Reijer

“Geweldig leuk, dynamisch en waardevol programma! Door de praktische opdrachten heb ik inmiddels al de eerste trajecten met klanten kunnen starten. Een aanrader voor iedereen met plannen om zijn of haar eigen onderneming te beginnen”

Theo van Kalleveen

“Frank gaf me het vertrouwen dat geen droom, doel of ambitie onhaalbaar is. Door het programma met hem heb ik ervaren dat je in korte tijd met concrete acties enorme stappen kunt zetten die je meer energie en focus geven. Mijn purpose is helder en het pad is uitgestippeld. Bijzonder!

Nathalie van Gils

Wij Staan Garant Voor

Overzicht

Als je voor jezelf wilt beginnen kun je omkomen in alle dingen die je ‘moet’ doen. Wij zorgen ervoor dat alles in de juiste volgorde en in hapklare brokken wordt gegeven, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het proces. Zolang jij de stappen uitvoert, komt resultaat vanzelf.

Het juiste ritme

Elke succesvolle ondernemer praat over de kracht van consistentie en een goed ritme. In ons programma leer je een ritme die ervoor zorgt dat je maximaal presteert in de tijd die je hebt. Samen met de groep neem je stappen die meerdere malen bewezen zijn.

Ondersteuning

Wij geloven niet in alleen maar do-it-yourself programma’s. Je moet het wel zelf doen, maar niet alleen. Wij helpen je door de juiste opdrachten te geven en mee te blijven denken. Op deze manier krijg je antwoorden waar je zelf anders onmogelijk op zou zijn gekomen.

Wil jij ook jouw wijsheid vleugels geven?

Drie geweldige opties met allemaal een briljante ervaring

POWERCOACHING

Eenmalige 1-op-1 sessie

In 1,5 uur helderheid wat je wilt

 • Doel: Helder krijgen wat jouw passie is en hoe je jouw unieke bijdrage om kunt zetten in een perfect business idee waar je gegarandeerd inkomen mee verdient.
 • Vorm: Opdracht en coaching gesprek 
 • Inhoud: Na de voorbereiding krijgen we tijdens 1,5 uur durende 1-op-1 sessie samen jouw richting haarscherp.
 • Afname: 1 keer per jaar per persoon
 • Aanvraag: Klik hieronder op de link. Als deze het nog doet, is er nog plek. Na je aanmelding krijg je een intake-call.

€397,- incl btw (€328,- ex btw)

GEEF JE WIJSHEID VLEUGELS

Trainingsprogramma

In 6 maanden jouw business up & running

 • Doel: Jouw kennis omzetten naar een impactvolle business en dit zo in de markt zetten dat je daar een leuk extra inkomen mee verdient.
 • Vorm: 6 maanden 1-op-1 begeleiding
 • Inhoud: Maandelijkse 1-op1 coaching, gezamenlijke werksessies, masterminds, persoonlijk werkboek, concreet actieplan
 • Aantal: Max 30 deelnemers
 • Aanvraag: Klik hieronder op de link. Er vindt een selectie plaats. Vul de vragen in en je krijgt van ons antwoord.

€5.445,- incl btw (€4.500,- ex btw)

MICRO-CELEBRITY STATUS
Volledige begeleiding

In 12 maanden meer inkomen

 • Doel: Jou compleet ondersteunen op business, mentaal, en fysiek vlak. Je wordt 12 maanden lang begeleid en in contact gebracht met de beste experts.
 • Vorm: 12 maanden 1-op-1 begeleiding
 • Inhoud: Maandelijkse 1-op-1 coaching, werksessies, masterminds, toegang tot mijn netwerk, persoonlijk werkboek, VIP plek bij events
 • Aantal: Max 20 deelnemers per jaar
 • Aanvraag: Klik hieronder op de link. Er vindt een selectie plaats.

€9.680,- incl btw (€8.000,- ex btw)

“There are only two important days in your life: The day you were born. And the day you found out why.”
– Mark Twain

Tips en inzichten van onze oud-klanten…

Misschien Heb Je Nog Wat Vragen

Ik weet mijn passie nog niet. Hoe kan ik dat ontdekken?...

Weet jij heel goed te vertellen wat je niét wilt, maar vind je het moeilijk om te bepalen wat je dan wél wilt? Of weet je het wel, maar kun je dit niet onder de juiste woorden brengen? En ben je er al een poosje mee bezig maar lukt het je maar niet om de juiste antwoorden te vinden?

Dan helpen we jou daarbij.

Dat kan op twee manieren: Of je gaat met ons in gesprek als je in onze programma’s mee wilt doen, of je doet mee aan onze 5-daagse challenge ‘Ontdek wat je écht wilt’.

De challenge geven we 2x per jaar en hierin ga je jouw diepere passie vinden en wordt duidelijk wat jou te doen staat. Om zo het plezier in je werk en je leven naar een volgend niveau te brengen.

Meer informatie vind je hier: https://degoudenuil.nl/challenge-welkom/

Waarom is het belangrijk dat ik werk vanuit mijn passie?

Simpel. Onderzoek laat zien dat persoonlijke groei het geluksniveau van een mens doet laten stijgen. Natuurlijk kun je altijd groeien, ook zonder passie. Maar je groeit efficiënter en effectiever als je doet waar jij écht gepassioneerd in bent.

Als je iets doet dat er daadwerkelijk toe doet, dat is dat ik noem een ‘next level leven’.

Je passie vinden en weten creëert focus, ruimte, rust en het gevoel van een doel in het leven. Je werkt ergens naar toe zonder zomaar iets te doen.

En als je iets voor jezelf wilt beginnen, is het werken vanuit passie gewoon een basis voorwaarde omdat dat je vuur aanhoudt. Ook op momenten dat het even tegenzit.

Heb ik überhaupt wel een passie?

Natuurlijk heb jij een passie! Iedereen heeft een passie. Dus ook jij hebt iets unieks te bieden. Denk aan jouw unieke persoonlijkheid, vaardigheden, ervaringen en het aantrekken van een bepaald publiek. Dit alles zorgt ervoor dat ook jij iets bijzonders kunt bijdragen aan deze wereld. In onze passie powercoaching behandelen we precies die vraag; ‘heb ik een passie?’ en leren we je hoe alles samenkomt in één concrete passie.

Kan een passie veranderen?

Qua hoofdlijn niet, in vorm wel. Een passie is dynamisch. Dat betekent dat je door alle veranderingen in jouw leven, je jouw passie steeds verder kunt verfijnen. In grote lijnen verandert je passie dus niet, maar het krijgt wél een diepere laag en kan zich in meerdere vormen gaan uiten.

Wordt het leven makkelijker nadat ik mijn passie heb gevonden?

Op het moment dat jij je passie hebt gevonden, begint een ander soort leven. Je zult betekenisvol werk doen dat er écht toe doet.

En ja, er zullen nog steeds uitdagingen zijn. Maar elke uitdaging is het vanaf dat moment waard omdat alles een diepere betekenis heeft.

En ja, in je leven zul je nog steeds verschillende keuzes krijgen. Maar je weet, na het vinden van je passie, welke keuzes jij moet maken om rust te vinden, voldoening te krijgen en gelukkig te worden.

Kan ik het vinden van mijn passie niet zelf?

Wij waren er altijd sterk van overtuigd dat iedereen het inderdaad zelf moet kunnen.

Nu, na honderden mensen te hebben begeleid zien we echter iets anders. Je hebt altijd iemand nodig die je helpt met de juiste vragen stellen, iemand die naar je antwoorden luistert en je helpt met verbindingen maken.

Zelf blijf je in dezelfde patronen denken en blijf je cirkeltjes draaien. Gek genoeg heb je iemand anders nodig die je helpt met nieuwe perspectieven en je kan bevestigen of je op het juiste spoor bent.

Pin It on Pinterest