Ontmoet het team

Samen werken wij hard aan een betekenisvol leven voor jou en je omgeving. Dit is het team waarmee wij dat doen.

Wat is De Gouden Uil?

De Gouden Uil sluit aan bij de nieuwe economie die is ontstaan; de purpose economie. Een mindset die gelooft dat het leven draait om méér dan alleen geld verdienen. Veel meer. Werk moet zorgen voor energie. Voldoening. Plezier. Betekenis.

De Gouden Uil gaat over jouw unieke bijdrage. Jouw zingeving. Datgene wat al in je zit en wat van enorme waarde is. Datgene waar alles samenkomt en waarmee jij een positieve impact maakt. Datgene waar jij je betekenisvol door voelt.

Dát is waar de De Gouden Uil over gaat.

Eigenaar en hoofdtrainer:

Frank Boon

Mijn missie is om mensen te laten inzien wat er ècht toe doet, zodat iedereen zijn unieke waarde kan brengen. Want zodra jij begint met dat te geven, hoef je nooit meer iets te halen omdat anderen uit zichzelf al terug gaan geven.

Ik begeleid al jaren mensen naar hun ideale leven. In die reis heb ik een unieke methode ontworpen waardoor het zo simpel wordt, dat iedereen het kan. Mijn stijl is om het op zo’n manier te brengen, dat je er ook nog eens onwijs veel lol in hebt.

Al meer dan duizend mensen hebben zich niet alleen laten inspireren en enorme inzichten gekregen tijdens mijn shows en trainingen, ze zijn ook overgegaan tot actie.

En precies dát, tot actie overgaan, maakt al het verschil in een tijdperk waarin de kans op de loer ligt om toeschouwer te worden van je eigen leven.

Alles draait om de regie pakken.

Laat je inspireren tijdens één van mijn powersessies. Maar veel belangrijker zijn de principes.

Als je die je eigen maakt, heb je er de rest van je leven voordeel van.

“Voor iedereen is een plek. Je moet het alleen leren zien.” – Frank Boon

Bewustzijns Coach:

Nadine Schol

Van jongs af aan heb ik altijd al de pure potentie in mensen gezien. Ik geloof erin dat iedereen de kracht heeft om in deze potentie te gaan staan en hun licht kan laten stralen.

Door je bewustzijn te vergroten in dit proces, ga je dingen zien die je eerder nog niet zag. Je ziet (nieuwe) mogelijkheden om daar te komen waar je graag wil zijn. Zodra je die mogelijkheden ziet, heb je ook de kans om die te realiseren.

Dat is wat ik doe als coach. Door jou mee te nemen in een proces tijdens de coaching sessie, vergroot jij je bewustzijn en creëer jij mogelijkheden voor jezelf die je eerst niet zag. Vervolgens zorg ik ervoor dat jij met deze nieuwe wijsheid in beweging komt om je doelen te realiseren.

Mensen omschrijven mij als een eerlijk, vertrouwd, open, enthousiast en positief persoon. Ik doe niets liever dan mensen in hun kracht zetten om het leven te creëren wat zij wensen te leven. Coachen in dit bewustwordingsproces is een droom die voor mij uitgekomen is.

Passie Coach en Relatiemanager:

Naek Hutagalung

Mijn drive is om mensen te helpen om hun dromen achterna te gaan en te streven naar een gelukkig leven. En zich niet te laten stoppen door negatieve gedachtes en angst.

Je kan heel veel bereiken in dit leven, je moet er alleen wel voor gaan. En ook om gelukkig te worden in je werk moet je vaak “dappere” stappen nemen. Toch merk je dat mensen bijna altijd worstelen met een aantal obstakels.

Aan de ene kant weten ze vaak niet hoe ze precies hun passie duidelijk krijgen. Aan de andere kant worden ze mentaal heel erg belemmerd. Stemmetjes als “ik kan dit niet” en “ik vind het te spannend” weerhouden heel veel mensen ervan om hun doelen te bereiken.

Zelf heb ik ook aan die kant gestaan. Mijn veronderstelling was dat werk niet leuk hoorde te zijn en dat je het maar gewoon moest doen. Dit heeft bij mij geresulteerd in een burn-out. Na mijn burn-out kwam ik tot het besef dat het niet werkt om ongelukkig te zijn in je werk en besloot ik alleen nog maar dingen te gaan doen waar ik blij van word en waar ik voldoening uit haal.

Dat was de beste beslissing ooit.

Daarom help ik nu met mijn kennis en ervaring andere mensen om ook dat geluk en die mindset te creëren.

Energie Coach:

Luc Beerens

Alles wat ik doe is erop gericht om één boodschap luid en duidelijk over te brengen: alles wat jij nodig hebt om een gezond en gelukkig leven te leiden zit al in je zelf! Je hoeft het alleen te gaan gebruiken.

We zijn namelijk állemaal geboren met een bijzonder sterk lichaam, met ons innerlijke kind dat ons direct vertelt wat voor ons de juiste keuze is en onze hele omgeving merkt het aan ons wanneer we doen wat we het allermooist vinden.

Mijn specialisatie is het toepassen van ademhalingstechnieken (transformational breathing) en de Wim Hof technieken. Dit om bij alle trainingen bijzondere transformaties teweeg te brengen.

Na iedere training zie je dat mensen verlicht, verfrist, en uiterst krachtig de training verlaten.

En daar doe ik het voor.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Contact Us

Pin It on Pinterest

Malcare WordPress Security