Ontmoet het team

Samen werken wij hard aan een betekenisvol leven voor jou en je omgeving. Dit is het team waarmee wij dat doen.

Eigenaar en hoofdtrainer:

Frank Boon

Mijn missie is om mensen te laten inzien wat er ècht toe doet, zodat iedereen zijn unieke waarde kan brengen. Want zodra jij begint met dat te geven, hoef je nooit meer iets te halen omdat anderen uit zichzelf al terug gaan geven.

Ik begeleid al jaren mensen naar hun ideale leven. In die reis heb ik een unieke methode ontworpen waardoor het zo simpel wordt, dat iedereen het kan. Mijn stijl is om het op zo’n manier te brengen, dat je er ook nog eens onwijs veel lol in hebt.

Al meer dan duizend mensen hebben zich niet alleen laten inspireren en enorme inzichten gekregen tijdens mijn shows en trainingen, ze zijn ook overgegaan tot actie.

En precies dát, tot actie overgaan, maakt al het verschil in een tijdperk waarin de kans op de loer ligt om toeschouwer te worden van je eigen leven.

Alles draait om de regie pakken.

Laat je inspireren tijdens één van mijn powersessies. Maar veel belangrijker zijn de principes.

Als je die je eigen maakt, heb je er de rest van je leven voordeel van.

“Voor iedereen is een plek. Je moet het alleen leren zien.” – Frank Boon

Bewustzijns Coach:

Nadine Schol

Door het gestandaardiseerde leven te doorbreken en letterlijk op reis te gaan, ben ik in contact gekomen met mijn passie. Het was er allemaal al, maar ik miste nog de tools om dit te zien en er echt wat mee te doen. Na mijn innerlijke ontdekkingsreis in Zuid-Amerika is Frank op mijn pad gekomen en begonnen alle puzzelstukjes op z’n plek te vallen.

Deze reis naar jezelf en je passie symboliseert voor mij vrijheid en (financiële) onafhankelijkheid. Het pad hierheen bewandel ik al sinds mijn tienertijd en daardoor heb ik al veel kennis en ervaring hierin opgedaan die ik automatisch begon te delen met anderen en zo impact had op steeds meer levens om mij heen. Ik beheer nu de technieken en tools om op een liefdevolle en doelgerichte manier bij de kern van blokkades te komen die mensen ervan weerhouden om in hun kracht te staan. Zo help ik ze op hun eigen reis naar vrijheid en onafhankelijkheid, omdat ik erin geloof dat er een nog betere wereld ontstaat als wij leren om vanuit onze passies te gaan leven.

Door hierbij mijn organisatie talenten toe te voegen die ik heb opgedaan vanuit het organiseren van persoonlijke ontwikkelingstrainingen voor een grote multinational, zijn Frank en ik onze krachten gaan bundelen en is de realisatie van zijn en daarbij mijn droom werkelijkheid gaan worden.

Dus, ga met ons mee op reis, intern & extern en kom terug als een verbeterde versie van jezelf met een missie in het leven. Wij zullen je gids zijn en je dé tools geven om dit te verwezenlijken vanuit een prachtige omgeving op deze mooie wereld.

Transformatie Coach:

Jolanda Jongeneel

Verbinder, positief mens; altijd in ontwikkeling; zonder oordeel en oprecht nieuwsgierig.

Ik heb een passie voor mensen en hun ontwikkeling. Gewoon, vanuit oprechte interesse in de ander; vanuit de overtuiging dat iedereen het vermogen in zich heeft om de beste versie van zichzelf te zijn.

Dat vraagt om een luisterend oor en iemand die je vragen stelt waar je zelf niet op gekomen was.

Dat is wat mij drijft. De vraag in de ogen van de ander te zien veranderen in een antwoord dat hij/zij zelf gegeven heeft.

Bewustwording creëren in gedrag dat helpend en niet helpend is. Ondersteunen bij het vinden van oplossingen. Zowel op persoonlijk- als op team niveau.

Ik heb jarenlange ervaring in het bedrijfsleven: in het werkveld van Human Resources, als Coach voor senior managers op top level (individueel en team) en als Interne Coach binnen een coaching netwerk voor medewerkers.

Mijn coaching kan plaatsvinden op een schitterende locatie aan het water in Lelystad of in overleg elders.

Energie Coach:

Luc Beerens

Alles wat ik doe is erop gericht om één boodschap luid en duidelijk over te brengen: alles wat jij nodig hebt om een gezond en gelukkig leven te leiden zit al in je zelf! Je hoeft het alleen te gaan gebruiken.

We zijn namelijk állemaal geboren met een bijzonder sterk lichaam, met ons innerlijke kind dat ons direct vertelt wat voor ons de juiste keuze is en onze hele omgeving merkt het aan ons wanneer we doen wat we het allermooist vinden.

Mijn specialisatie is het toepassen van ademhalingstechnieken (transformational breathing) en de Wim Hof technieken. Dit om bij alle trainingen bijzondere transformaties teweeg te brengen.

Na iedere training zie je dat mensen verlicht, verfrist, en uiterst krachtig de training verlaten.

En daar doe ik het voor.

Project manager:

Otto Kaandorp

In mijn jaren als operationeel manager in de hotelbranche heb ik gezien hoe klantvriendelijkheid en klantbeleving van essentiële waarde is.

Daarnaast heb ik als leidinggevende gezien hoe belangrijk het is om mensen verantwoordelijkheid te geven en naar ze te luisteren. Vanuit daar ontstaat eigenaarschap.

Doordat ik langzaam een draai wilde maken vanuit de hotelbranche ben ik aan de slag gegaan bij dit team om mijn skills in te zetten voor een groter doel.

Inmiddels draag ik bij aan projecten die we doen om bedrijven te helpen hun medewerkers vol in hun kracht te laten staan en eigenaarschap te laten nemen over hun toekomst.

Mijn droom is om uiteindelijk training te kunnen geven op het gebied van klantenservice en teamaansturing.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Contact Us

Pin It on Pinterest

Shares