Select Page

Ontmoet het team

Samen werken wij hard aan een betekenisvol leven voor jou en je omgeving. Dit is het team waarmee wij dat doen.

Onze visie

Wij geloven dat het leven om méér draait dan alleen geld verdienen. Veel meer. Werk moet zorgen voor energie. Voldoening. Plezier. Betekenis. En het mooiste is als je met jouw werk, ervoor zorgt dat het leven van anderen leuker, simpeler, of mooier wordt.

En als je dit doet, dan komt dat geld alsnog. En waarschijnlijk nog meer dan daarvoor.

Eigenaar en hoofdtrainer:

Frank Boon

Frank Boon - De Gouden Uil

Jarenlang werkte ik keihard. Ging ik omhoog op die carrière ladder. Totdat ik erachter kwam, dat het niet mijn ladder was.

Ik heb jaren in een corporate organisatie gewerkt. En echt, het heeft me veel gebracht. De mogelijkheden die ik daar kreeg, waren geweldig. En er wordt natuurlijk (vaak) ontzettend goed voor je gezorgd. Het geeft je zekerheid. Maar die zekerheid heeft een prijs…

Ik begon me langzaam te frustreren aan de hiërarchie en de bureaucratie. Alles moest via bepaalde procedures gaan. Iedereen moest er zijn plasje over doen. En continu targets van bovenaf.

Ik merkte dat ik meewerkte aan doelen waar ik steeds minder mee had. Ik miste het menselijke contact. En nog belangrijker; het gevoel van zingeving.

En daarom besloot ik in 2015 om voor mezelf te beginnen. Het helemaal zelf te creëren. Maar wat was het grote probleem? Ik wilde m’n zekerheid niet opgeven. Ik had een huis. Een mooie auto. Fijne collega’s. Maar ook een droom.

En die droom begon te knagen. Daarom heb ik transitiefase ingebouwd en mezelf 1,5 jaar de tijd gegeven. En precies dié manier, een manier waarop je het stap voor stap doet, bleek goud waard.

Inmiddels heb ik honderden mensen geholpen om erachter te komen wát ze nu eigenlijk écht willen en iets voor zichzelf neer te zetten waar ze later trots op kunnen zijn. Zonder nu al je zekerheid te hoeven opgeven. 

Mijn visie op passie, zingeving en iets voor jezelf beginnen.

Ik geloof dat iedereen iets bijzonders heeft. En dat je zingeving en voldoening gaat voelen, op het moment dat je anderen helpt met datgene wat jij goed kan.

En toch zie ik nog teveel mensen die het voor zichzelf houden. Niet omdat ze het niet willen doorgeven. Maar omdat ze bang zijn. Bang om te falen.

Maar raad eens wanneer je het meeste faalt? Als je op je sterfbed ligt en denkt ‘had ik maar….’

Het is simpel om dat patroon te doorbreken. Maar dan moet je wel een keuze maken.

Wat je over mij moet weten…

Voor mij draait alles om beweging. In actie komen. Want antwoorden komen vanuit beweging. Je moet bij mij dus ook niet komen met allerlei excuses waarom het nog niet kan. Kom bij mij met die ene reden waarom het wél kan.

Ik ben er ook niet voor mensen die nog hele tijd moeten nadenken of nooit een keuze durven maken. Ik ben er voor die mensen die begrijpen dat een keuze spannend is, maar het alsnog doen. Omdat ze begrijpen dat je groeit als je af en toe dingen doet die buiten je comfortzone liggen.

Frank Boon - Over mij
Frank Boon - On stage

“Voor iedereen is een plek. Je moet het alleen leren zien.” – Frank Boon

Wat weinig mensen van me weten..

– Is dat toen ik 15 was, ik super graag op dansles wou. Maar ik durfde niet. Totdat ik 25 was, in Hong Kong woonde en dacht ‘F*ck it. Ik ga het gewoon doen’. Sindsdien dans ik de sterren van de hemel (niet echt, maar heb er wel lol in ;))

– Ik onwijs van gezond eten ben. Maar mijn guilty pleasure is toch echt nog steeds KFC chicken wings of een Funky Monkey van de Coffee Company. Man, wat kan ik genieten! Heb dan ook 1x per maand een cheat day :p 

– Ik dacht dat ik een echte city boy was. Maar de laatste jaren ben ik steeds van stilte en natuur om me heen. Word ik dan echt oud?! 😉

Passie Coach en Relatiemanager:

Naek Hutagalung

Mijn drive is om mensen te helpen om hun dromen achterna te gaan en te streven naar een gelukkig leven. En zich niet te laten stoppen door negatieve gedachtes en angst.

Je kan heel veel bereiken in dit leven, je moet er alleen wel voor gaan. En ook om gelukkig te worden in je werk moet je vaak “dappere” stappen nemen. Toch merk je dat mensen bijna altijd worstelen met een aantal obstakels.

Aan de ene kant weten ze vaak niet hoe ze precies hun passie duidelijk krijgen. Aan de andere kant worden ze mentaal heel erg belemmerd. Stemmetjes als “ik kan dit niet” en “ik vind het te spannend” weerhouden heel veel mensen ervan om hun doelen te bereiken.

Zelf heb ik ook aan die kant gestaan. Mijn veronderstelling was dat werk niet leuk hoorde te zijn en dat je het maar gewoon moest doen. Dit heeft bij mij geresulteerd in een burn-out. Na mijn burn-out kwam ik tot het besef dat het niet werkt om ongelukkig te zijn in je werk en besloot ik alleen nog maar dingen te gaan doen waar ik blij van word en waar ik voldoening uit haal.

Dat was de beste beslissing ooit.

Daarom help ik nu met mijn kennis en ervaring andere mensen om ook dat geluk en die mindset te creëren.

Energie Coach:

Luc Beerens

Alles wat ik doe is erop gericht om één boodschap luid en duidelijk over te brengen: alles wat jij nodig hebt om een gezond en gelukkig leven te leiden zit al in je zelf! Je hoeft het alleen te gaan gebruiken.

We zijn namelijk állemaal geboren met een bijzonder sterk lichaam, met ons innerlijke kind dat ons direct vertelt wat voor ons de juiste keuze is en onze hele omgeving merkt het aan ons wanneer we doen wat we het allermooist vinden.

Mijn specialisatie is het toepassen van ademhalingstechnieken (transformational breathing) en de Wim Hof technieken. Dit om bij alle trainingen bijzondere transformaties teweeg te brengen.

Na iedere training zie je dat mensen verlicht, verfrist, en uiterst krachtig de training verlaten.

En daar doe ik het voor.

Heb je een vraag?

Neem contact met ons op

Contact Us

Pin It on Pinterest