Select Page

Geeft niks...

Het is ook lastig om je purpose scherp te krijgen. Maar óók jij hebt een purpose! En we gaan daar achter komen. Klik nu op onderstaande video voor een persoonlijke boodschap.

Next Step

Stap 1: Ga op onderzoek uit

Het mooie is dat je ermee bezig bent. Heel veel mensen laten zich gewoon leiden door anderen en staan er nooit bij stil. Jij nu wel. En daarmee heb je al een streepje voor op de rest.

Kijk, je purpose is iets dynamisch. Iets wat zich continu aanpast aan je leven. Maar een purpose geeft wel richting. Je kunt al je acties daaraan toetsen. En dus is het belangrijk om daar achter te komen.

Speciaal daarom heb ik een bijzondere 5-daagse training ontwikkeld waarmee ik je op de meest effectieve manier en vanuit allerlei invalshoeken jou laat ontdekken enerzijds wat je purpose is, en anderzijds hoe dat er concreet nu uit kan zien.

De vaardigheid die je in deze training leert, is iets waar je de rest van je leven wat aan gaat hebben. Omdat je continu je richting kunt bijsturen en je eigen pad kunt blijven volgen. 

Meer weten? Doe mee met de (gratis) masterclass ‘Ontdek wat je écht wilt’

Ik deel daar de complete techniek waar ik de afgelopen 7 jaar achter ben gekomen naar meer dan 600 mensen te hebben begeleid in dit proces.

Stap 2: Laat je inspireren

Ik ben heel erg van ‘practice what you preach’. Dus op mijn social media kanalen geef ik een inkijkje in hoe het is om je purpose te leven, waar je allemaal tegen aanloopt en ook welke keuzes je soms te maken hebt. En dat doe ik allemaal terwijl ik een paar maanden per jaar de wereld over reis.

Wil je je laten inspireren over wat allemaal mogelijk is? Volg me dan op één van m’n onderstaande kanalen. 

Instagram: Klik hier

LinkedIn: Klik hier

Youtube: Klik hier

Facebook: Klik hier

Pin It on Pinterest