Select Page

Ik begrijp je helemaal..

Don’t worry. Ik weet nog goed hoe ik ook mijn purpose aan alles voelde, maar het niet lukte om daar een vorm in te vinden of daar m’n geld mee te verdienen. Klik nu op onderstaande video voor een persoonlijke boodschap.

Next Step

Stap 1: Leer de noodzakelijke skills

Laat me je ook gelijk gerust stellen; leren hoe je jouw purpose kunt vormgeven en daar je geld mee kan verdienen, is geen rocketscience. Je moet simpelweg een aantal stappen volgen. Maar dan moet je wel weten wélke stappen.

Speciaal hiervoor heb ik een masterclass ontwikkeld, genaamd ‘van Werknemer naar Ondernemer’

In slechts 75 minuten krijg jij de belangrijkste inzichten en praktische stappen hoe je jouw purpose kunt vertalen naar het maken van impact en het creeren van een inkomen!

En het mooie? Het is geheel gratis!

Stap 2: Laat je inspireren

Ik ben heel erg van ‘practice what you preach’. Dus op mijn social media kanalen geef ik een inkijkje in hoe het is om je purpose te leven, waar je allemaal tegen aanloopt en ook welke keuzes je soms te maken hebt. En dat doe ik allemaal terwijl ik een paar maanden per jaar de wereld over reis.

Wil je je laten inspireren over wat allemaal mogelijk is? Volg me dan op één van m’n onderstaande kanalen. 

Instagram: Klik hier

LinkedIn: Klik hier

Youtube: Klik hier

Facebook: Klik hier

Pin It on Pinterest