Select Page

Gefeliciteerd!

Je hoort bij het selecte groepje die vanuit hun purpose leven, daar impact mee maken en daar ook nog hun geld mee verdienen! Klik nu op onderstaande video voor een persoonlijke boodschap.

Next Step

Stap 1: Bepaal jouw 2 mm wijziging

Volgens mij heb je alles al in je om iets bijzonders neer te gaan zetten. Het is nu een kwestie van aanscherpen en uitvergroten. Een kleine wijziging kan namelijk al een enorm verschil maken. Nóg meer energie. Nóg meer impact. Nóg meer zingeving.

Ik noem dit ook wel de ‘2 mm regel’. Dus bepaal voor jezelf; welke wijziging kan ik maken, of welk ene besluit kan ik nemen, waardoor het effect van wat ik doe nóg groter wordt?

Schrijf het op. Zet het in je agenda. En werk het uit.

Zet ‘m op.

Stap 2: Bepaal of je op mijn mailinglijst wilt blijven

Omdat mijn mails zich met name richten op mensen die ófwel hun purpose scherp willen krijgen ófwel hun purpose beter vorm willen geven, zou het zo maar kunnen zijn dat mijn mails je wat minder interesseren. Als dat zo is, zou ik je aanraden om je uit te schrijven op mijn mails.

Ik wou dat eerst voor jou doen, maar ik laat de keuze aan jou. Als je de mails niks vindt, kun je heel makkelijk onder aan de mail op ‘uitschrijven’ drukken. 

Wil je me op een andere manier blijven volgen? Dan kan dat natuurlijk altijd via één van onderstaande kanalen. Hopelijk zie ik je daar.

Instagram: Klik hier

LinkedIn: Klik hier

Facebook: Klik hier

Youtube: Klik hier

Pin It on Pinterest