Select Page

GRATIS Online Masterclass ‘Vind je Passie’

Meld je hier aan voor de GRATIS online masterclass ‘Vind je Passie’

Het is heel confronterend om te constateren.

‘IK DOE NOG STEEDS WERK DAT ME ENERGIE KOST EN WAAR IK ME NIET VOLLEDIG OP MIJN PLEK VOEL’

Als iemand aan je vraagt: ‘Wat is jouw passie…?’ heb je daar geen concreet antwoord op. Je stamelt wat en gebruikt algemene termen als ‘ik help graag mensen…’

Geen nood, je bent niet de enige. Volgens onderzoek voelt 88% in Nederland zich niet volledig betrokken bij hun werk en is bijna 40% ontevreden over hun werk. De gevolgen hiervan zijn groot. Het leidt tot stress, slaap- en zelfs relatieproblemen.

Hoe vaak heb jij al gedacht ‘Ik moet een stap maken…’ ?

Maar welke stap dan? Dat is vaak het punt. Zeggen wat we niet willen lukt vaak wel. Wat we wél willen is een stuk lastiger.
Het zou zo fijn als je het wél weet. Dan weet je namelijk precies welke stappen je nu kunt nemen, waar je naar op zoek moet, wat je tegen anderen kunt zeggen. Zodat ook zij je kunnen helpen met die ene baan. En sterker nog; je weet dan zelfs wat je in je huidige werk al kunt doen om meer energie te krijgen. Zonder dat je je hele leven om moet gooien.

Maar je bent ook sceptisch. Je hebt al verschillende testen en onderzoeken gedaan en telkens denk je ‘Ja, leuk wat er uitkomt. En het klopt. Maar wat kan ik hier nu mee?’ Of je hebt zoveel verschillende interesses en je gelooft niet dat er één ding voor jou is.
Geloof me, bijna al mijn deelnemers worstelen hiermee. En toch blijkt bij iedereen dat er één ding is waar alles bij elkaar komt. Maar daarvoor moet je op een andere manier naar jouw interesses en de patronen in jouw leven kijken.

Ik kan je het allemaal uitleggen. Maar je hebt eerst zelf een keuze te maken. Twee opties: je kunt  reactief blijven en wachten tot er iets ‘op je pad komt’. Om er daarna achter te komen dat het toch niet precies is zoals je gehoopt had.

OF je pakt het nu voor eens en voor altijd anders aan. Je pakt de REGIE IN EIGEN HANDEN en je creëert je eigen ideale pad.

Geloof me, er zijn altijd meer dan 100 excuses om af te gaan wachten. Maar er is maar één reden nodig  om het wél te doen. De regie pakken kun je namelijk vandaag al. Als je het echt anders wilt, neem je nu actie.

En ik begrijp het; je hebt een stabiel inkomen, je hebt een hypotheek te betalen en je hebt voor je partner of gezin te zorgen. Ik begrijp het heel goed. Ik heb zelf jarenlang in een groot bedrijf gewerkt met een heel fijn salaris. Daar wen je snel aan. Maar een goed inkomen kun je ook verdienen met datgene wat je leuk vindt. Ik deed altijd wat ik leuk vond. Groeide harder dan mijn leeftijdsgenoten. En kreeg de waardering en het bijbehorende salaris voor wat ik deed. Van nature. Niet omdat ik veel uren maakte. Niet omdat ik bovengemiddeld slim ben of goed was in politieke spelletjes.

Nee, ik kon heel scherp aangeven waar ik naartoe wilde. Welke functie daarbij paste. En waarom ik daar de juiste persoon voor was op dat moment. Daar begint het mee. Met het scherp krijgen van jouw passie, jouw missie, jouw pad.

Inmiddels ben ik volledig voor mijn missie gegaan en heb ik ontcijferd wat de techniek is hoe ik mijn eigen passie zo scherp heb gekregen. En hoe ik daardoor 2x meer kon verdienen met de helft aan inspanning. Die techniek wil ik jou ook leren zodat jij je passie scherp kunt krijgen. Hoe cool is dat?! Je hebt nu de keuze om jouw passie óók uit jezelf te halen. Om het te ontcijferen.

Waarom zou je dat willen?

OMDAT HET VOOR JE GAAT WERKEN ALS JE WEET WAT JOUW PAD IS.

Er komen ‘ineens’ dingen op je pad die je normaal nooit had gezien. Ik hoor het zo vaak bij mijn deelnemers “Hé dat is gek, ik heb net iemand gesproken die dit voor me kon regelen, of die precies die ene persoon kent….’ Het lijkt ineens een aaneenschakeling van ‘toevalligheden’ die je allemaal helpen om jou op je pad te zetten en te gaan doen waarvoor jij hier bent. Ze noemen het ook wel ‘The Law of Attraction’. De mogelijkheden komen dan naar jou toe in plaats van dat jij uren doorbrengt in de frustratie dat je niet op je plek zit, of dat je vele uren stopt in het vinden van de juiste vacature, maandelijks tientallen brieven verstuurt, om vervolgens weer afgewezen te worden.

Mijn missie is om heel Nederland vanuit hun passie te laten werken. Heel simpel. Omdat vanuit passie er ineens heel veel mogelijk is. Je wordt creatiever, productiever, krijgt meer energie en je ervaart meer geluk, voldoening en betekenis. En dat zorgt er weer voor dat we beter en leuker voor onze omgeving zijn. Er ontstaat een sneeuwbaleffect….

Kom erachter wat dit voor jou kan betekenen en hoe je alles voor je kunt laten werken.
Schrijf je nu in via deze link

In deze online masterclass leer je wat niemand je ooit op school verteld heeft (maar wel hadden moeten doen!)

  • De grootste fout die je kunt maken om een leven te leiden waar je achteraf niet trots op kunt zijn… En hoe je dat nu anders kunt doen
  • Hoe je ervoor zorgt dat je concrete inzichten in jezelf krijgt die geen enkele beroepentest voor elkaar krijgt
  • Het geheim waardoor veel mensen er jaren over doen om hun passie te vinden en het jou in één dag lukt (dit is letterlijk zó impactvol)
  • Hoe je die ene passie vindt waar je niet je hele leven drastisch voor hoeft te veranderen
  • Wat de techniek is waardoor de vele uren zoeken naar vacatures en solliciteren niet meer nodig zijn en de kans om aangenomen te worden met 200% stijgt
  • Dé formule die je moet weten of jij je passie hebt gevonden
  • Hoe ik het voor elkaar kreeg om één van de deelnemers in 1 dag van haar burn-out af te helpen en haar vol in haar energie te zetten (nu al 2 maanden lang)
  • En nog veel meer….

Waar wacht je nog op?

Klik hier om je aan te melden

“The quicker you know your life’s purpose, the sooner you will climb up the ladder of success”

p.s. Ken je iemand voor wie dit ook interessant kan zijn? Deel dit bericht dan gerust met ze. Ze zullen je er waarschijnlijk super dankbaar voor zijn.

Shares

Wil je jouw eigen purpose ontdekken?

Ik heb de allerbeste oefeningen voor je uitgewerkt zodat jij er binnen no-time achterkomt!
Slechts 5 oefeningen. Eén techniek. En jouw purpose in één concrete zin.

Pin It on Pinterest