Krijg eindelijk duidelijk wat je écht wilt in je werk

Met dit online programma zet je een duidelijke koers voor jezelf, maak je keuzes en formuleer je een concreet en haalbaar stappenplan

“A life of just paying the bills, is not a life”

Tijd voor verandering

Tussen de 80 en 90% van de mensen doet werk waar ze eigenlijk helemaal niet gelukkig van worden (!)

Dus als je dit leest, wil ik je feliciteren. Dan heb je namelijk besloten om niet mee te gaan in die voortdurende rat-race.

Je bent er klaar mee dat je overal maar in bent gerold. Dat je niet echt volle energie meer krijgt van je werk. En je bent klaar met die voortdurende twijfel ‘is dit het nou?’

Jij besluit nu om niet bij dat bizar slechte gemiddelde te zitten.

Jij wilt aan het eind van je leven niet denken ‘was dit het nou?’ of spijt krijgen van de dingen die je niet hebt gedaan.

Nee, je wilt je trots voelen. Je wilt een voorbeeld zijn voor je kinderen en voor je omgeving. En je wilt impact maken met datgene wat je doet. Een verschil kunnen maken voor anderen.

Maar hoe precies. Dat is nu precies waar je zelf nog geen antwoord op weet.

En daarom ben je nu hier. Omdat wij je kunnen helpen.

 

Vind jouw gouden uil

De reis begint. En we nemen je stap voor stap mee.

Je wilt starten met het scherp krijgen wat je nu eigenlijk écht wilt. Dat is onze expertise. Wij leren je hoe je datgene creëert waar jouw hele leven mee samenkomt. Datgene waarmee alles past.

Maar dan….

‘Kan ik het wel?’ ‘Wie ben ik nou?’ en ‘Kan ik er wel geld mee verdienen?’

Herken je ze? Deze stemmetjes zullen direct oppoppen. Alleen zijn ze ‘killing’ voor het laten schijnen van jouw gouden uil. En dus pakken we ze direct samen met je aan.

Maar alleen je stemmetjes aanpakken is niet genoeg. Je wilt ook een helder stappenplan welke acties je precies moet nemen om dichterbij te komen naar wat je eigenlijk écht wilt. 

Wij werken aan jouw koers, jouw mindset en een haalbaar actieplan. 

De 12 stappen naar jouw gouden uil

Fase I: ONDERZOEK

> Stap 1: Ontdek het Kind in Jezelf

Aan de hand van een aantal zeer krachtige oefeningen wordt duidelijk wie je werkelijk bent

> Stap 2: Bepaal jouw Superpowers

Je leert hoe je anders naar jouw kwaliteiten kunt kijken waardoor jouw ideale rol gelijk helder wordt

> Stap 3: Onderzoek je Huidige Interesses

We zetten alles op een rij waar je van nature toe werd aangetrokken en daarmee zien we de eerste patronen.

Fase II: VERBIND

> Stap 4: Bepaal jouw (voor)waarden

Je bepaalt jouw kernwaarden en leert hoe je daar al jouw besluiten mee kunt nemen

> Stap 5: Ontdek jouw Purpose

De paraplu van alles wat je doet. Je leert hoe je jouw zingeving in één zin kunt formuleren.

> Stap 6: Maak de Gouden Combinatie

Hier leggen we de verbindingen. Alles komt samen en we krijgen haarscherp wat jouw passie is.

Fase III: BEWEEG

> Stap 7: Overwin je Onzekerheid

In deze stap leer je mogelijke belemmerende gedachtes op tijd herkennen én omvormen tot helpende gedachten.

> Stap 8: Formuleer je Missie

Je leert hoe je jouw omgeving zo kunt inzetten dat ze je gaan helpen om dichterbij jouw doel te komen (ipv tegenwerken).

> Stap 9: Zet de eerste Stappen

De eerste resultaten worden bereikt. Je bent op weg. Op weg naar een leven met meer plezier, energie en voldoening.

Bij de online training krijg je het volgende:

N

12 video modules

N

Geleide visualisaties

N

Het e-book 'Onderhandel je Vrijheid'

N

Per stap handige werkbladen

N

Genius Questions werkboek

N

Onbeperkte toegang

N

Besloten leeromgeving

N

1 keer per jaar een live bijeenkomst

Onze beloftes

100% Resultaat

Onze expertise is het vinden van jouw unieke bijdrage. Jouw passie. Met onze methode (in combinatie met 5 jaar ervaring, honderden mensen te hebben begeleid, en 10.000 uur aan onderzoek) is het 100% zeker dat we óók bij jou je passie ontdekken.

Duidelijk en Concreet

In tegenstelling tot veel tests die je alleen maar vage resultaten geven waar je nét niks mee kunt, staan onze trainingen garant voor concrete inzichten. Je weet exact wat je te doen staat, in welk rol, in welk bedrijf, in welke sector, en hoe jij het verschil gaat maken. 

Gedegen en Effectief

Het is simpel: tijd is voor ons het meest schaarse bezit wat er is. Onze kernwaarde is dan ook effectiviteit. Dus geen lange coachingssessies die in je verleden lopen te wroeten. Maar trainingen met leuke oefeningen die puur gericht zijn op jouw potentieel en tot de kern komen.

Wil je dit ook? Bestel en start gelijk!

De Stappen voor deelname

h

1. Lees de informatie op deze site

Herken je jezelf in de situatie? Ben je ook toe aan een volgende stap? En denk je dat hulp handig is? Besluit dan om mee te doen.

2. Klik op onderstaande knop om mee te doen

Je wordt doorverwezen naar onze betaalpagina. Daar vind je de investering voor dit programma en vanaf daar kun je veilig de betaling doen.

3. Jouw programma start gelijk

Na betaling start voor jou het programma. Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving en de eerste video met opdracht wordt gelijk voor je vrijgegeven.

4. Doe alle opdrachten en maak de stappen

De opdrachten zijn niet alleen effectief, ze zijn ook nog eens heel leuk om te doen. Als jij alle opdrachten doet, garanderen wij dat jij enorme resultaten boekt en straks geniet van een leven waar jij van droomde.

“There’s always something you can do today to get you closer to your dreams tomorrow”
– Frank Boon

Wil jij ook de GOUDEN UIL in jeZELF vinden?

DIRECT AAN DE SLAG
In 12 weken resultaat

  • Doel: Het scherp krijgen van jouw passie
  • 12 videotrainingen
  • 12 opdrachten
  • 3 geleide visualisaties
  • Het ‘Genius Questions’ werkboek
  • Handige werkbladen
  • Ebook ‘Onderhandel je weg naar Vrijheid’
  • Besloten leeromgeving
  • Direct toegang
{

Wat anderen vonden van de training

“Na 20 jaar werken vroeg ik me af hoe de rest van mijn loopbaan er uit zou moeten gaan zien. Wat vind ik nou eigenlijk écht leuk vindt? Met dank aan Frank heb ik daar nu antwoord op. Heb zelfs al stappen gezet naar mijn droombaan! Een aanrader voor iedereen die wat anders wilt, maar niet weet wat.” Barry den Reijer

“Leuke cursus die écht je ogen opent en toegang geeft tot je echte passie! Doe iets aan de dingen die je tegenhouden gelukkig te zijn….doe deze cursus! Kies ervoor om de rest van je leven het beste van je leven te maken.” Margriet Noordoven

“Absolute aanrader! Tijdens de cursus leer je jezelf de (juiste) kritische vragen te stellen om je passie ontdekken. Bij een 1-op-1 sessie ga je hier nóg dieper op in en leer je jouw bevindingen om te zetten in gerichte actiepunten. Life changing!” Laurens Jagt

Klaar om te weten wat je écht wilt?

Wij hebben inmiddels meer dan 5 jaar ervaring, meer dan honderden mensen persoonlijk begeleid, en meer dan 10.000 uur geïnvesteerd om erachter te komen wat de beste en meest effectieve techniek om iemands passie te vinden.

Het is ons doel om iedereen een antwoord te kunnen laten geven op de vraag ‘wat wil ik nu eigenlijk echt?’

En wij houden er niet van als het vaag, abstract of zweverig blijft. Nee, wij geloven erin dat hoe concreter het wordt, hoe makkelijker jij stappen kunt nemen.

Want daar gaat het om. Dat je stappen neemt in het leven waar jij gelukkig van wordt.

Wil jij graag meer betekenisvol werk en heb je het idee dat je meer kan dan wat je nu doet, maar je weet niet zo goed wat?

Laat je dan door ons begeleiden.

Het wordt niet alleen verhelderend, het geeft ook nog eens ontzettend veel energie. Je hoeft het niet alleen te doen. We zijn er voor je.

Misschien Heb Je Nog Wat Vragen

Is deze passie-training ook iets voor mij?
Weet jij heel goed te vertellen wat je niét wilt, maar vind je het moeilijk om te bepalen wat je dan wél wilt? Of weet je het wel, maar kun je dit niet onder de juiste woorden brengen? En ben je er al een poosje mee bezig maar lukt het je maar niet om de juiste antwoorden te vinden? Dan is deze passie-training zeker iets voor jou. In onze trainingen, workshops of cursussen ga je jouw diepere passie vinden en wordt duidelijk wat voor jou belangrijk is. Om zo het plezier in je werk en je leven terug te krijgen of te optimaliseren.
Waarom zou ik mijn passie moeten vinden?
Simpel. Onderzoek laat namelijk zien dat persoonlijke groei het geluksniveau van een mens doet laten stijgen. Natuurlijk kun je altijd groeien, ook zonder passie. Maar je groeit efficiënter en effectiever als je doet waar jij écht gepassioneerd in bent. Als je iets doet dat er daadwerkelijk toe doet, dat is dat ik noem een ‘next level leven’. Je passie vinden en weten creëert focus, ruimte, rust en het gevoel van een doel in het leven. Je werkt ergens naar toe zonder zomaar iets te doen.
Heb ik überhaupt wel een passie?
Natuurlijk heb jij een passie! Iedereen heeft een passie. Dus ook jij hebt iets unieks te bieden. Denk aan jouw unieke persoonlijkheid, vaardigheden, ervaringen en het aantrekken van een bepaald publiek. Dit alles zorgt ervoor dat ook jij iets bijzonders kunt bijdragen aan deze wereld. In de cursus van Follow Your Passion behandelen we precies die vraag; ‘heb ik een passie?’ en leren we je hoe alles samenkomt in één concrete passie.
Kan een passie veranderen?
Qua hoofdlijn niet, in vorm wel. Een passie is dynamisch. Dat betekent dat je door alle veranderingen in jouw leven, je jouw passie steeds verder kunt verfijnen. In grote lijnen verandert je passie dus niet, maar het krijgt wél een diepere laag en kan zich in meerdere vormen gaan uiten.
Wordt het leven makkelijker nadat ik mijn passie heb gevonden?
Op het moment dat jij je passie hebt gevonden, begint een ‘next level leven’. Je zult betekenisvol werk doen dat er écht toe doet. En ja, er zullen nog steeds uitdagingen zijn. Maar elke uitdaging is het vanaf dat moment waard omdat alles een diepere betekenis heeft. In je leven krijg je verschillende keuzes voorgeschoteld. Maar je weet, na het vinden van je passie, welke keuzes jij moet maken om rust te vinden, voldoening te krijgen en gelukkig te worden.
Kan ik het vinden van mijn passie niet zelf?
Wij waren er altijd sterk van overtuigd dat iedereen het inderdaad zelf moet kunnen. Nu, na honderden mensen te hebben begeleid zien we echter iets anders. Je hebt altijd iemand nodig die je helpt met de juiste vragen stellen, iemand die naar je antwoorden luistert en je helpt met verbindingen maken. Zelf blijf je in dezelfde patronen denken en blijf je cirkeltjes draaien. Gek genoeg heb je iemand anders nodig die je helpt met nieuwe perspectieven en je kan bevestigen of je op het juiste spoor bent.
Wat als ik het passie-programma niets vind of het programma niet de gewenste resultaten oplevert?

Natuurlijk denken we dat je het geweldig gaat vinden wat we hebben gecreëerd. Maar mocht het niet de perfect fit zijn voor jou, dan kun je terugvallen op onze garantie.

Wij geloven dat je alleen moet betalen voor dingen die ook écht resultaten opleveren. Wij hanteren daarom een 30 dagen durende niet-goed-geld-terug garantie.

Voldoet het programma, om welke reden dan ook, niet aan jouw verwachtingen, stuur ons dan een e-mail en wij zorgen ervoor dat jij spoedig je geld terugkrijgt.

Zonder lastige vragen of extra verkooppraatjes. Wij willen namelijk alleen maar waarde bieden.

Pin It on Pinterest

Shares