Select Page

Leer eenvoudig betere keuzes maken

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je keuzes. Maar hoe kies je het juiste? En hoe zorg je dat je niet teveel twijfelt? In deze cursus leer je hoe je sneller betere keuzes maakt, nooit spijt krijgt, en direct meer voldoening, energie en rust van je keuzes ervaart.
Lees meerIk wil direct starten

Alle kennis in één

Je hoeft niet zelf tientallen boeken meer te lezen over keuzes maken of het zelf allemaal te ontdekken. Ik heb alle informatie die er beschikbaar is, teruggebracht naar één programma.

Tijdelijk lage prijs

Het kunnen maken van goede keuzes is een skill die IEDEREEN zou moeten leren. Er wordt echter te weinig aandacht aan gegeven. Daarom hanteren we een prijs zodat het voor iedereen toegankelijk is.

Niet goed, geld terug

Wij staan voor kwaliteit. Dit programma laat dat zien. Maar als jij na de eerste 7 dagen niet tevreden bent over de enorm waardevolle content, krijg je gewoon je geld terug. 

“Frank is echt bevlogen in het begeleiden van jouw weg naar succes. Hij heeft de oprechte intentie om te zorgen dat je alles uit jezelf haalt en je blokkades ontdekt en overwint”

– Rogier Duurkoop – 

Wat is dit voor cursus?

In deze online training leer je sneller betere keuzes maken.
Wil je geen keuzes meer uitstellen? Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? En niet meer bang voor de mogelijke gevolgen van een keuze? Je krijgt maar liefst 35 video’s met elk een kleine opdracht voor jezelf, zodat je niet alleen de kennis tot je neemt, maar ook de informatie gelijk toepast en direct resultaat ziet.

De investering voor deze cursus is normaal €497. Maar vandaag een bijzondere korting…

Er deden vorige keer meer dan duizend deelnemers mee. Vorige deelnemers zeiden: “Het meest complete programma over keuzes maken ever” en ‘wauw, ik zie direct een effect in m’n leven!’

Wie doen er mee?

Iedereen die beseft hoe belangrijk het maken van goede keuzes is. Want door betere keuzes verhoog je de kwaliteit van je leven. Je moet alleen weten hoe je betere keuzes kunt maken. In je werk. In je relatie. In je gezondheid. En dat is precies waar deze training over gaat.

Hoeveel tijd kost het?

Je kunt ‘m in je eigen tempo volgen. Sommige mensen binge-watchen alles in één dag. Anderen spreiden het uit en pakken elke dag een video en een opdracht. In totaal heb je zo’n 3 uur aan video’s en zo’n 2 uur aan opdrachten

Wanneer start het?

Het programma is online en dus kun je gelijk starten en het in je eigen tijd bekijken. De aanmelding voor de cursus is vanaf nu open.

Na aanmelding krijg je een heel jaar lang toegang tot de cursus.

Wat kun je na deze cursus?

  1. Je ontwikkelt een hoge mate van besluitvaardigheid waardoor je sneller en beter tot een besluit komt.
  2. Je maakt meer impact met jouw besluit doordat je vooraf helderheid krijgt in je eigen keuzevraagstuk
  3. Je ervaart geen stress meer bij het maken van keuzes en ervaart geen twijfel meer achteraf of je wel het juiste gekozen hebt. 
  4. Je hebt effectieve methoden en technieken tot je beschikking om je eigen dilemma’s direct op te lossen zonder hulp van anderen.
  5. Je bent in staat om authentieke keuzes te maken op basis van wat je écht belangrijk vindt waardoor je meer rust in je hoofd ervaart.

Deze cursus is voor jou als je…

  • Nu of in de toekomst belangrijke beslissingen moet nemen en hier meer grip op wil krijgen
  • Je je soms overweldigd voelt door de hoeveelheid grote als kleine keuzes.
  • Daadkrachtige besluiten wilt nemen zonder erop terug te hoeven komen.

Ps: Om je nóg beter van dienst te zijn, heb ik ook een werkboek ontwikkeld. Je kan natuurlijk zelf pen en papier pakken, maar als je de opdrachten direct in het werkboek maakt, heb je niet alleen een handig naslagwerk, het gaat je ook helpen om alle kennis nog meer eigen te maken.

Dat is alle korte info. Heb je meer nodig om je keuze te maken?
Lees dan hieronder.

Herken je dat? Keuzestress?

We moeten zo ontzettend veel keuzes maken in ons leven. Op je werk. In je relatie. In je vrije tijd. In het gezin. Het leven bestaat uit continu keuzes maken.

En het leven is simpelweg de som van al jouw keuzes. Alles in je leven is een reflectie van de keuzes die je maakt. Alles wat jij nu bent, komt van de keuzes die je maakt. En toch hebben we op school nooit geleerd hoe we keuzes moeten maken.

We doen maar wat. We proberen het zelf uit te vinden.

En als je je dan bedenkt dat in onze huidige maatschappij de keuzemogelijkheden alleen maar groter worden en we steeds meer afgeleid zijn, kun je je voorstellen voor welke uitdaging we zijn komen te staan.

Ons vermogen om keuzes te kunnen maken wordt dus steeds meer op de proef gesteld. 

Met veel stress als resultaat.

Frank Boon - De Gouden Uil
Cursus Keuzes maken - stop met twijfelen

Stop met twijfelen

Hoe lekker zou het zijn als jij niet meer zo lang of zo vaak twijfelt? Wat een winst zou dat opleveren!

En het mooie? De keuzes die je vandaag maakt, bepalen hoe je toekomst eruit ziet. Je hele leven kan simpelweg veranderen bij de juiste keuzes. En ik gun jou een toekomst met een leven van intens geluk. Een leven waarin jij het gevoel hebt dat je écht hebt geleefd. En een leven waarin je terug kijkt met voldoening.

Want dat is volgens mij het doel van het leven. En alle keuzes die daartoe leiden, dat zijn de juiste keuzes.

En precies daarom, heb ik dit programma gemaakt. Om jou te helpen dat jij niet alleen sneller betere keuzes kan maken, maar ook dat je krachtiger wordt in het maken van keuzes die voor jou goed zijn. Met name als ze lastig lijken.

Druk nu op de knop hieronder om krachtige keuzes te leren maken

Ontdek wat je wilt - De Gouden UIl

Het voelt niet lekker

Misschien herken je dat wel. Dat je bijvoorbeeld niet helemaal op je plek zit in je werk. Maar dat je niet weet welke keuze je moet maken. Ga je je hart volgen (en misschien naar een andere baan of iets voor jezelf beginnen)? Of ga je voor de financieel veilige keuze?

Misschien herken je het ook wel in relaties. Dat je in een relatie zit die eigenlijk niet helemaal goed voelt. Misschien moet je daar ook wel een keuze in maken. Maar dat het lastig voelt vanwege de mogelijke gevolgen.

Misschien herken je het ook wel in hele simpele dingen. Bijvoorbeeld bij het kiezen in een restaurant. Of van kleding in een winkel. Of welke opleiding je gaat doen.

Je bent bang bent om te kiezen omdat je het niet helemaal zeker weet waar je goed aan doet. Bang om het verkeerde te kiezen. En daarom hou je alle opties maar open. En kies je niet.

Maar NIET kiezen zorgt misschien wel voor nóg meer onrust. Het zorgt voor nóg meer twijfel en onduidelijkheid.

Wat je wilt is zekerheid. Controle. Weten hoe een keuze precies uitpakt. Maar hoe krijg je dat precies voor elkaar?

“Alles wat je nodig hebt is er al. Je moet het alleen leren zien”

– Frank Boon –

>Hoe zou je het vinden als…

> Je in je leven op meerdere vlakken precies weet wat je wilt?

> Je bij elke keuze waar je voor komt te staan gewoon durft te besluiten in wat op dat moment goed voelt en klopt met wie jij bent?

> Je niet meer moeilijk hoeft te doen over het maken van een keuze of het advies van anderen hele tijd hoeft te weten?

> Je geen enkele spijt of twijfel meer achteraf hebt van een keuze?

> Je jezelf niet meer vergelijkt met anderen en je je goed voelt op basis van de keuzes die JIJ zelf hebt gemaakt?

> Je zoveel daadkrachtiger wordt in keuzes maken en daardoor meer impact maakt?

> Je door jouw keuzes meer geluk, trots en energie krijgt en je op lange termijn enorme voldoening ervaart?

Het is mogelijk…

Cursus Keuzes maken - Wat je wilt

Hoe kom je daar?

In je leven moet je continu keuzes maken. Dus dan kun je die skill maar beter leren!

Ik heb daarom maar liefst meer dan 100 uur gestoken om alle informatie die er is over keuzes te bundelen in één programma.

En ik ga je helpen op mijn kenmerkende manier: effectief in mijn communicatie, eerlijk over mijn eigen domme keuzes, slimme trucs die jij kunt toepassen en praktische opdrachten zodat je de kennis ook écht in je systeem krijgt.

Ik neem je mee in hoe het hele keuzeproces bewust en onbewust gaat en vertel je PRECIES hoe je jouw keuzeproces zo kunt optimaliseren, dat je niet alleen sneller betere keuzes maakt, maar je ook nog eens met een veel tevredener gevoel wegloopt.

Het doel is daarnaast om je te motiveren om sommige moeilijke keuzes niet uit de weg te gaan, maar juist aan te gaan. Om niet meer te twijfelen of af te wachten. Maar om daadkrachtige keuzes te maken. Zodat je meer voldoening, trots en energie gaat ervaren.

En jij kunt dat nu (met hulp van mij) leren.

Onlive training 'Ontdek wat je wilt'

Cursus ‘Keuzes maken’

Start cursus: Vanaf nu (toegang voor een jaar)
Inhoud: 35 modules
(zo’n 3 uur aan content en 2 uur aan mooie opdrachten)
Vorm: Video’s en opdrachten
Trainer: Frank Boon
Prijs: €497 
Nu voor 49 euro incl btw!

Het Programma

h

Module 1 t/m 6: Oorzaken van keuzestress

In de huidige maatschappij word je overladen met keuzemogelijkheden. En dat klinkt leuk, maar het maakt het alleen maar lastiger.

In deze modules leer je hoe je om kunt gaan met al die keuzemogelijkheden (en soms keuzestress).

 

Module 7 t/m 11: Jouw eigen invloed op keuzes

We zijn er niet altijd bewust van, maar we hebben ontzettend veel invloed op hoe wij veel betere keuzes in het moment kunnen maken.

In deze modules leer je exact hoe je ervoor kan zorgen dat jouw capaciteit om keuzes te maken significant vergroot wordt.

Module 12 t/m 17: Jouw toekomstige zelf

Wil je goede keuzes maken, dan zal je een paar noodzakelijke dingen van jezelf moeten weten.

In deze modules leer je alles over hoe je op basis van waar je naartoe wilt continu de juiste keuzes kunt maken. 

Modules 18 t/m 27: De keuze technieken

Er zijn allerlei manieren om keuzes te maken. En voor elke situatie geldt weer een andere techniek.

In deze modules leer je maar liefst 9 verschillende technieken om in verschillende situaties te kunnen gebruiken.

Module 28 t/m 32: Het gevolg van je besluit

Tja, dan heb je eindelijk een besluit genomen en denk je dat je er bent. Maar dan begint er ineens een heel proces op gang.

In deze modules leer je precies wat er gebeurt en hoe je voorkomt dat je een rot gevoel of spijt over je keuze krijgt.

k

Module 33 t/m 35: De grote samenvatting van alles

Tijdens deze cursus krijg je ontzettend veel waardevolle info. En daarom is het goed om alles weer terug te brengen naar de kern.

Je leert het allemaal in de grote samenvatting van alles.

3x waarom je NU mee wilt doen…

Deze cursus gaat je al bizarre resultaten geven. Datgene waar jij maanden, misschien al jaren mee worstelt, wordt straks in één programma helder. Dus nog even op een rij waarom je NU mee wilt doen.

COMPLETE CURSUS 

35 TRAINING VIDEO’s (twv €197)

Alle kennis die er is over keuzes maken is teruggebracht naar één cursus. Daardoor hoef je zelf niet al die boeken te lezen of andere cursussen te doen, maar krijg je het allemaal in één overzicht.

En dat op een leuke, enthousiaste en energieke manier overgebracht 🙂 

VERDIEPING

BONUS MODULES (twv €150)

Ik heb experts vanuit verschillende vakgebieden uitgenodigd om vanuit hun expertise een masterclass te geven zodat je op ALLE vlakken van je leven betere keuzes maakt!

(o.a. Edwin Selij, Iris de Goede, Kim de Graeve, en Annemieke Visser)

GELD TERUG

AFILIATE PROGRAMMA (twv >€500)

Als je na 7 dagen niet tevreden bent, krijg je gewoon je geld terug. Maar er is meer…

Als jij enthousiast bent over dit programma en je deelt dit programma met jouw vrienden, kun jij ook nog eens geld  verdienen en er zelfs meer aan over te houden dan je zelf hebt geinvesteerd!

Wie is je trainer?

De spreker - Frank Boon

Frank Boon begeleidt al jaren mensen om te ontdekken wat ze nu eigenlijk écht willen.

Hij heeft een unieke methode ontworpen waardoor het zo simpel wordt, dat iedereen het kan. En hij brengt het op zo’n manier, dat je er ook nog eens onwijs veel lol in hebt.

Zijn missie is om mensen te laten inzien wat er ècht toe doet, zodat iedereen zijn unieke waarde kan brengen. Want zodra jij begint met dat te geven, hoef je nooit meer iets te halen.

Al meer dan duizend mensen hebben zich niet alleen laten inspireren en enorme inzichten gekregen tijdens zijn shows en trainingen, ze zijn ook overgegaan tot actie.

En precies dát, tot actie overgaan, maakt al het verschil in een tijdperk waarin de kans op de loer ligt om toeschouwer te worden van je eigen leven.

Alles draait om de regie pakken. Laat je inspireren tijdens zijn trainingen. Maar veel belangrijker zijn de principes. Als je die je eigen maakt, heb je er de rest van je leven voordeel van.

“The Purpose of Life, is a Life of Purpose”

ZOU JE DAT NOU WEL DOEN?

100% SUCCES GARANTIE

Het is simpel. Ik sta voor kwaliteit en resultaat.

Dus mocht je na 7 dagen niet tevreden zijn over alle content, dan stuur je een mailtje naar support@degoudenuil.nl en krijg je zonder problemen je geld terug.

Het leven zit al vol genoeg met risico’s. Ik wil niet dat deze er ook nog eentje voor je wordt.

Dus met deze ‘niet-goed-geld-terug garantie‘ kan jij zonder enig risico dit traject volgen.

Makkelijker kan ik het niet voor je maken. Je hebt volgens mij niks te verliezen. Alleen maar wat te winnen…

 

Tijd voor een keuze

Yes. Het is het moment van de waarheid.

Dit is een cursus over keuzes maken. Dus hoe lang ga je nog wachten met het maken van een keuze?

Dat je tot hier bent gekomen zegt al genoeg. Dus hoe lang ga je nog twijfelen over wat je nu te doen staat? Hoe lang ga je nog accepteren dat je in de rest van je leven deze skill van keuzes maken nooit hebt geleerd?

Blijkbaar kriebelt er iets en is er iets waar je naar zoekt. Richting. Helderheid. Daadkracht.

Laat dit dus een mooie oefening voor je zijn. Dit is het moment om nu al een goede keuze te maken.

Ik kan het niet makkelijker voor je maken. Het is nu aan jou. Wil je in je leven veel beter in staat zijn om goede keuzes te maken?
Wil je een leven met meer voldoening? Meer plezier? Meer energie?

Stop dan met wachten. Maak die keuze.

Kom erachter wat dé techniek is om betere keuzes te maken. En start met het maken van impact in je leven.

Doe mee met de online cursus en ontvang 35 zeer bijzondere video’s waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Van €497,- nu (tijdelijk) voor slechts 49 euro incl btw (!)

* We doen de prijs eenmalig zo laag omdat we écht vinden dat iedereen de skill van keuzes maken moet leren

{

Dit is de ervaring van anderen:

“Ik had al meerdere keren gehoord dat ‘alles in je zit’. Maar ja, dan moet je wel alles met elkaar kunnen linken. Ik kreeg dat niet voor elkaar, maar Frank wel. Ontzettend knap hoe hij dat doet! Echt een aanrader om bij hem een cursus te volgen”

Frederiek Boerma

Een méér dan waardevolle training! (Zou eigenlijk lesmateriaal voor op scholen moeten zijn) Mooie opbouw en superfijn dat ratio en intuïtie erin bij elkaar komen. Ik heb nu echt tools die ik in verschillende soorten keuzevraagstukken kan toepassen. Nuttig voor alle aspecten in mijn leven!”

Patricia van der Holst

“Na een hoop getwijfel tóch de stoute schoenen aangetrokken en een sessie bij Frank ervaren. Achteraf mijn grootste zegen. Heb op mijn werk zaken direct bespreekbaar gemaakt. Frank, dank je dat je me op de rails hebt gezet!”

Suus Jennekens

Misschien Heb Je Nog Wat Vragen

Wanneer begint het programma?

Het is een online programma dus je kunt starten wanneer je wilt.

Na aanmelding krijg je direct toegang tot alle video’s en opdrachten en kun je dus gelijk aan de slag.

Je krijgt een jaar lang toegang tot de cursus.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met de cursus?

De cursus bestaat uit 35 modules en ongeveer 3 uur aan kijktijd. Daarnaast zit er nog voor ongeveer 2 uur aan opdrachten. Je kunt dat allemaal achter elkaar doen, of gespreid.

Is de cursus geschikt voor mij?

Moet jij vaak keuzes maken in je leven? En wil je sneller betere keuzes maken? Dan is deze cursus geschikt voor jou.

In deze training helpen we je met alle mogelijke tips, tools en technieken zodat jij betere keuzes gaat maken met als doel om meer plezier in je leven te krijgen en je leven naar een volgend niveau te brengen

Krijg ik m'n geld terug als ik het niks vind?

Natuurlijk denken we dat je het geweldig gaat vinden wat we hebben gecreëerd. Maar mocht het niet de perfect fit zijn voor jou, dan kun je terugvallen op onze garantie.

Wij geloven dat je alleen moet betalen voor dingen die ook écht resultaten opleveren. Wij hanteren daarom een niet-goed-geld-terug garantie.

Voldoet het programma, om welke reden dan ook, niet aan jouw verwachtingen, stuur ons dan een e-mail en als jij laat zien dat je alle stappen netjes hebt uitgevoerd en dat jij geen helderheid hebt, dan zorgen wij ervoor dat jij je geld terugkrijgt.Zonder lastige vragen of extra verkooppraatjes. Wij willen namelijk alleen maar waarde bieden.

Waarom zou ik dit nodig moeten hebben?

Je hebt het niet nodig. Het is alleen wel verrekte lastig.
Je leven bestaat uit keuzes maken. Hoe beter jij in staat bent goede keuzes te maken, hoe hoger je kwaliteit van het leven’.

Hoe lang hou ik toegang?

Je krijgt een jaar lang toegang (maar de vraag is of je zo lang over deze cursus moet doen ;))

Als je NU namelijk betere keuzes leert maken, ga je daar gelijk al het effect van zien in je leven.

Is de kwaliteit wel goed voor zo'n laag bedrag?

We hebben de prijs bewust laag gehouden zodat het echt een no-brainer voor je wordt. Wij vinden het namelijk zó belangrijk dat mensen betere keuzes gaan maken, dat we ervoor hebben gekozen om dit product tegen een laag tarief weg te geven.

Dat wil dus niet zeggen dat de kwaliteit laag is. Sterker nog; dit is misschien wel één van de mooiste producten die ik heb gemaakt, volledig opgenomen in een professionele studio.

Geloof me. Je gaat versteld staan van de kwaliteit.

Kan ik er niet zelf achter komen?

Tja, je kunt het waarschijnlijk best zelf. Je mag natuurlijk zelf alle 20 boeken lezen over keuzes maken. En alle andere tig trainingen volgen over keuzes maken. Of je kiest deze training waardoor je alles in één keer bij elkaar hebt. Aan jou de keuze.
En laat daar nou net deze training over gaan 😉

Ik twijfel nog...

Twijfel je nog? Dan zou je deze cursus eigenlijk helemaal moet kopen. Want we weten allemaal; van uitstel komt afstel 😉

En bedenk; het zijn de op korte termijn ongemakkelijke keuzes die op lange termijn voldoening opleveren. De gemakkelijke keuze is om nu niks te doen. De ongemakkelijke keuzes is misschien nu om de cursus aan te schaffen. Maar op lange termijn ga je daar ontzettend veel plezier uit halen.

Dus ik zou zeggen; try it out. Je hebt weinig te verliezen.

Thanks me later 😉

Pin It on Pinterest