Heb jij het in je om iets voor jezelf te beginnen?

Doe de de ondernemerscheck en kom er in slechts 5 minuten achter of ondernemerschap in jouw DNA zit en op welke punten je nog kunt groeien.
Vertel me meer!

Gratis

We bieden de ondernemerscheck gratis aan. Waarom? Omdat we graag bijdragen in het verwezenlijken van jouw droom om voor jezelf beginnen. Inzicht is hierbij stap nummer 1

Jouw Score

Hoeveel % match jij al met de eigenschappen en mindset die ervoor nodig zijn om voor jezelf te beginnen? Zodra je weet waar je staat, gaat het pas echt beginnen… 

Bonus

Je krijgt een persoonlijke analyse op jouw testresultaten met daarbij als extra praktische tips zodat jij weet welke stappen je nu al kunt zetten om te groeien

Webinar van werknemer naar ondernemer

Na deze ondernemerscheck weet je:

  • Welke eigenschappen en mindset je nodig hebt als je voor jezelf wilt beginnen.
  • Hoever jij afstaat van het ondernemerschap en waar je nog aan moet werken.
  • Welke (kleine) stappen jij NU al kunt nemen om jouw droom om voor jezelf te beginnen een vliegende start te geven.

* Deze ondernemerscheck is specifiek voor mensen die óf het idee hebben om voor zichzelf te beginnen als coach, consultant of trainer, maar nog niet durven, óf mensen die net de eerste stappen hebben gezet als ondernemer. 

 

Hoe gaat de ondernemerscheck in zijn werk? 

  1. Klik hieronder op ‘Start jouw test’ en beantwoord de 15 vragen in de ondernemerscheck met ‘waar’ of ‘onwaar’
  2. Vul jouw e-mailadres in en je ziet direct in beeld wat jouw score is op de ondernemerscheck.
  3. In je mail ontvang je de analyse van jouw testuitslag met daarbij een persoonlijke video vol met praktische tips die je NU al kunt zetten om te groeien als ondernemer.

    p.s. Het is soms lastig om te kiezen tussen waar en onwaar. Mijn tip: Wees héél eerlijk naar jezelf. Het moet een volmondige ja zijn, wil je ‘waar’ kunnen invullen. Daar wordt de uitslag van de ondernemerstest alleen maar duidelijker van. Geef dus geen sociaal wenselijke antwoorden. Daar help je niemand mee. Met name jezelf niet
    🙂
Webinar van werknemer naar ondernemer

Gezien in:

{

Dit was de ervaring van anderen met ons:

“Ik had al meerdere keren gehoord dat ‘alles in je zit’. Maar ja, dan moet je wel alles met elkaar kunnen linken. Ik kreeg dat niet voor elkaar, maar Frank wel. Ontzettend knap hoe hij dat doet! Echt een aanrader om bij hem een sessie te volgen”

Frederiek Boerma

“Ik zat vast in mijn eigen cirkeltje en ik kwam er zelf niet meer uit. Via via kwam ik bij Frank terecht en hij heeft me echt weer ‘aan’ gezet! Het voelt heel fijn om direct begrepen te worden. Frank is een topper en ik kijk uit naar de vervolgstappen!”

Ralf van Regteren

“Na een hoop getwijfel tóch de stoute schoenen aangetrokken en een sessie bij Frank ervaren. Achteraf mijn grootste zegen. Heb op mijn werk zaken direct bespreekbaar gemaakt. Frank, dank je dat je me op de rails hebt gezet!”

Suus Jennekens

Pin It on Pinterest