Select Page

Durf signalen serieus te nemen

“De uitkomsten van de cursus over het vinden van mijn passie bleven als stemmetjes in mijn achterhoofd zitten…”

Ik hoor dit wel vaker. In elke training doe ik altijd mijn uiterste best om iemands passie zo concreet mogelijk te maken. Ik geloof namelijk dat we het super scherp kunnen krijgen. Dat we een totaalplaatje kunnen creëren waar ALLES klopt .Want hoe concreter we het kunnen maken, hoe beter je het voor je kunt zien en hoe beter je keuzes kunt maken voor je eerstvolgende stappen. Maar helaas.

Passie concreet maken

Hoe graag ik ook zou willen dat dit voldoende is, dat is het vaak niet… Het plaatje creëren is één. Er iets mee gaan doen is twee. Voor het eerste ben ik je man. Voor het tweede ben ik grotendeels afhankelijk van jou als individu. En dus is het voor een deel zoveel mogelijk stimuleren en motiveren, en voor een deel hopen en erop vertrouwen dat iemand er iets mee gaat doen.

Wat voor bijzonders er kan gebeuren als je er wél wat mee doet, bewijst Maaike Germeraad. Zij is één van de deelnemers die afgelopen jaar het ‘Vind je Passie’ programma heeft gevolgd en waar we haar passie ook in 1 dag scherp kregen. Inmiddels zijn we een half jaar verder en heeft ze een ontzettend inspirerend stuk geschreven waarin ze perfect weergeeft hoe het proces kan gaan (en vaak ook gaat) nadat mensen de 1e workshop hebben gehad.

Maaike vertelt prachtig wat er gebeurde op het moment dat ze het nog niet helemaal serieus nam en toch doorging op soort van dezelfde weg. Daarna vertelt ze wat er gebeurde op het moment dat ze haar passie en alle signalen die er waren, wèl serieus ging nemen. En wat er dan gebeurde, was ongelooflijk… Ik voel me super dankbaar. Trots. Dit is waarom ik doe wat ik doe.

Lees haar hele verhaal hier.

En laat dit een uitnodiging zijn aan iedereen! Vertrouw op je gevoel. Neem alle signalen serieus. En durf lef te tonen om er iets mee te doen. Alleen dan ontstaat er iets bijzonders…. Wil je trouwens in gesprek hoe we dit proces òòk bij jou in gang kunnen zetten? Dat kan natuurlijk altijd. Klik hier om een gratis gesprek in te plannen.

Met passievolle groet,

Frank

Shares

Wil je jouw eigen purpose ontdekken?

Ik heb de allerbeste oefeningen voor je uitgewerkt zodat jij er binnen no-time achterkomt!
Slechts 5 oefeningen. Eén techniek. En jouw purpose in één concrete zin.

Pin It on Pinterest