Select Page

Van kennis overdracht naar unieke belevingen

Dit programma is voor business coaches die prima informatie kunnen overbrengen, maar beseffen dat de concurrentie inmiddels hun klanten bereikt met unieke events waar transformaties plaatsvinden. Wij helpen je dit ook te doen.
Lees meerDit wil ik direct!

Tastbaar eindresultaat

Alles wordt in één dag direct ter tijdens de sessie uitgewerkt zodat je achteraf gelijk wegloopt met je programma in je hand.

Handig raamwerk

Bouw elke sessie voorbedacht door concrete stappen langs te gaan.

Learn by Experience

Tijdens de masterclass ervaar je gelijk al de verschillende mogelijkheden.

Masterclass Werkvormen


Er is veel gebaat bij een hoge energie

Gaaf hè, die live sessies geven! Zowel online als fysiek op locatie geeft het zo’n energie om met een groep te werken! Elke keer geeft het je wat kriebels, omdat je weet dat je weer mag/moet presteren. Je wilt die groep alles geven wat je hebt. En precies daarom komt er ook wel eens wat twijfel…

Want hoe ga je die groep nou écht aanzetten? Hoe ga je er nou voor zorgen dat ze ook van elkaar gaan leren? Dat ze niet alleen maar passief zijn, maar ook écht meedoen? En bovenal; hoe krijg je de energie tijdens je sessies hoog?

Want je weet dat als de energie hoog is, dan halen jouw deelnemers er niet alleen veel meer uit, ze zijn ook eerder bereid om een vervolgactie te nemen (of om je vervolg-product te kopen)

Er is dus nogal wat gebaat bij een hoge energie tijdens je sessies. Maar hoe doe je dat nou? Je kent in principe alleen de werkvorm van vraag-en-antwoord (of gewoon het vertrouwde ‘zenden’). Maar zouden er niet andere manieren zijn?

Ja, die zijn er. Sterker nog, er zijn veel betere manieren! En dat is precies wat je gaat leren tijdens deze masterclass.

“Ik heb meer dan 15 jaar voor grote organisaties gewerkt en heb daarbij ontzettend veel training gehad. Maar ik heb nog nooit zulke gave trainingen gehad als hoe Frank ze geeft!”

– Sander van der Hoeve – 

Misschien herken je dit wel…

> Je hebt een idee voor een nieuw programma of nieuwe sessie, maar je vraagt je af hoe je er dit keer voor gaat zorgen dat je weer niet de hele tijd aan het zenden bent. Je hebt ontzettend veel kennis. Maar hoe breng je dat nou op de beste manier over?

> Tijdens je sessies merk je op dat jij alles geeft, maar dat de deelnemers voor jouw gevoel net even iets te passief zijn. Je hebt het gevoel dat je nog teveel uit ze moet trekken. Je wilt ze graag helpen, maar dan moet er ook meer uit henzelf komen!

> Je hebt weer een masterclass of Q&A’s gepland. Jij hebt er zin in en ziet er altijd wel de waarde van in. Je zou graag willen dat die sessies interactief zijn, bol staat van de energie, en deelnemers actief met vragen komen. Maar dat is nou nog net niet helemaal het geval…

> Tijdens je online sessies zit jij altijd voor de camera alles te geven. Daar ligt het niet aan. Maar waarom zie je dan zo weinig respons van de deelnemers?? Sommigen hebben zelfs de camera niet eens aan! Je zou willen dat je wat meer feeling met de groep zou krijgen…

> Je bent weleens bij een live event geweest waar de hele zaal op het puntje van hun stoel zat. En de deelnemers na de dag vol enthousiasme weggingen. Dat wil jij ook. Maar hoe doe je dat nou precies? Hoe zorg je voor een dag die niet alleen qua inhoud staat als een huis, maar ook een duidelijke lijn heeft en vol zit met de juiste mate van afwisseling zodat de spanningsboog hoog blijft?

Werkvormen Masterclass
Ontdek wat je wilt - voldoening

Hoe zou het zijn…

> Als je van het begin af aan jouw programma of sessie ontwerpt waarbij niet JIJ de hele tijd aan het werk bent, maar de groep met name aan het werk gaat?

> Als jouw deelnemers pro-actief meedoen, zelf met suggesties komen, en ook nog elkaar gaan helpen?

> Als jouw masterclasses en Q&A’s een hoge opkomst hebben en ook nog eens bol staan van de energie en interactie?

> Als iedereen tijdens jouw online sessies zijn camera aan heeft staan, op het puntje van hun stoel zit, en overal actief aan meedoet met alles wat je zegt?

> Als je werkvormen in je arsenaal hebt waarmee je jouw programma waardoor er niet alleen meer afwisseling is, maar je ook nog meer gedaan krijgt in minder tijd?

> Als jouw deelnemers zo laaiend enthousiast zijn over jouw sessies dat ze hier tegen over anderen gaan vertellen en je op die manier aan je klanten komt?

> Als de mensen uit jouw sessie komen met het gevoel dat hun leven hierna niet meer hetzelfde is als vóór jouw sessie…?

Hoe kom je daar?

Klinkt natuurlijk geweldig, maar hoe kom je daar?

Het is heel simpel. Je wilt ten eerste weten hoe je vanaf de basis een goede sessie opbouwt waarbij je alle didactische vaardigheden toepast (vaardigheden waardoor de hele sessie boeiend, aantrekkelijk en logisch is). Daarnaast wil je een arsenaal aan verschillende werkvormen weten zodat je die kan inzetten wanneer nodig.

Zo is geen enkele sessie meer saai, is elke sessie is uniek, en schiet het rendement van je sessies omhoog!

Als je dat wilt leren, schrijf je dan nu hieronder in voor de GRATIS exclusieve (en eenmalige) masterclass ‘Wervelende Werkvormen’

In deze masterclass leer ik je met welk raamwerk je elke sessie gedegen kunt opzetten en leer ik je een paar van de belangrijkste werkvormen, zowel live als online.

En het mooie? Tijdens de masterclass ervaar je al met verschillende werkvormen hoe de energie en interactie omhoog kan!

Purpose Powersessie Seminar - Frank Boon - Energie

‘Masterclass Wervelende Werkvormen’

Waar en wanneer

Woensdag 28 december, 09.00-10.00 uur

Zet hieronder waar ik de zoomlink naartoe kan sturen.

“Ik heb soms zalen met 500 man, er liep zelden eentje weg, maar ik was met name van de teaching style. Oftewel; ik breng zoveel mogelijk kennis over in korte tijd. Frank liet me inzien dat ik nog veel resultaat kon halen als ik mét de groep ging werken. Door het traject met Frank ben ik anders naar mijn live-dagen gaan kijken en veel meer gaan kijken naar de invulling, de vorm en het resultaat. Niet alleen heb ik zelf nóg meer plezier in mijn live-dagen, ook mijn klanten hebben nóg meer plezier.

Ik vind een traject met Frank eigenlijk een must voor iedereen die kennisexpert is en met groepen mensen werkt. Het gaat om zoveel meer dan alleen het delen van de kennis, het gaat ook om de vorm.

Just because you know something, doesn’t mean you know how to teach it. Waarheid als een koe. Dus als je écht kwaliteit wilt leveren (en dat is wat anders dan sec kennisoverdracht) dan raad ik Frank van harte aan.

– Veronique Prins – 

“Ik heb met veel trainers gewerkt, maar Frank is een klasse apart. Elke training weer weet hij met creatieve werkvormen de interactie, de energie en het plezier omhoog te krijgen. Door hem is de standaard van de trainingen flink omhoog gegaan”

– Jeroen Bruijgoms – 

Wie is je trainer?

Frank Boon

Frank begeleidt al jaren mensen om te ontdekken wat ze nu eigenlijk écht willen.

Hij heeft een unieke methode ontworpen waardoor het zo simpel wordt, dat iedereen het kan. En hij brengt het op zo’n manier, dat je er ook nog eens onwijs veel lol in hebt.

Zijn missie is om mensen te laten inzien wat er ècht toe doet, zodat iedereen zijn unieke waarde kan brengen. Want zodra jij begint met dat te geven, hoef je nooit meer iets te halen.

Al meer dan duizend mensen hebben zich niet alleen laten inspireren en enorme inzichten gekregen tijdens zijn shows en trainingen, ze zijn ook overgegaan tot actie.

En precies dát, tot actie overgaan, maakt al het verschil in een tijdperk waarin de kans op de loer ligt om toeschouwer te worden van je eigen leven.

Alles draait om de regie pakken. Laat je inspireren tijdens zijn trainingen. Maar veel belangrijker zijn de principes. Als je die je eigen maakt, heb je er de rest van je leven voordeel van.

“The Purpose of Life, is a Life of Purpose”

“Frank is echt een enthousiaste spreker, zorgt voor interactie en geeft de hele groep energie. Alle deelnemers hebben door hem geleerd hoe ze met slechts 1% wijziging al een compleet ander eindresultaat kunnen bereiken. Bedankt Frank!”

– Irene Lunter – 

Pin It on Pinterest