Select Page

De Lunch-Challenge

Doe mee met de challenge om voor het einde van de maand één iemand die je nog niet kent uit te nodigen voor een lunch. Ontvang hieronder 5 tips over hoe je iemand vindt, de tekst die je in je uitnodiging zet, vragen die je kunt stellen en wat je achteraf kunt doen om je netwerk exponentieel te vergroten.

I'm in!Vertel me meer

Snel groter netwerk

Je bent het gemiddelde van de 5 mensen om je heen. Dus dan kun je er maar beter voor zorgen dat het mensen zijn die inspirerend zijn. Maar hoe kom je in contact met die mensen? Met deze challenge hebben we weer een geweldige manier om op de meest leuke en effectieve manier je netwerk uit te breiden en helpen we je met handige tips. 

Makkelijk te doen

Er is niet veel nodig om je netwerk uit te breiden. Wat is het idee? Je stuurt een berichtje naar een leuk of interessant persoon in je dorp of stad die je nog niet kent. Je nodigt die persoon dan uit voor een lunch, zoekt een leuk restaurantje uit, stelt mooie vragen en betaalt vervolgens de rekening. Om je te helpen heb ik de 20 meest krachtige vragen voor je.

Met elkaar

Accountability zorgt voor 80% meer kans op succes. Daarom doen we deze challenge met zoveel mogelijk mensen en geef ik een toffe prijs weg als je meedoet. Op deze manier motiveren we elkaar en gaan we er voor zorgen dat er in korte tijd geweldige nieuwe verbindingen gaan ontstaan. Moet je eens kijken wat er dan gebeurt met je netwerk…

Challenge accepted! Ik ben al begonnen om mensen uit te nodigen en het gaan nu al als een malle! 🙂 De reacties zijn onwijs leuk, veel gave nieuwe connecties en ben nu al benieuwd wat er nog meer uit gaat komen”

– Paula Eckoldt-Wormgoor (Trainer Yearth Academy) – 

De challenge start nu en eindigt op 30 augustus.

Om het je makkelijk te maken heb ik een vijftal krachtige tips voor je:

  1. Hoe je op een handige manier de meest interessante mensen uitnodigt
  2. Welke tekst je kunt sturen bij je uitnodiging (je krijgt letterlijk mijn template)
  3. Wat je kunt doen ter voorbereiding op de afspraak
  4. Welke vragen een enorm gave verdieping geven (heb de 20 beste voor je geselecteerd)
  5. Wat je achteraf kunt doen zodat het je direct nóg meer gaat opleveren.

En iedereen die meedoet maakt kans op een hele vette prijs 🙂

 

“Wow! Wat heb ik een fantastische middag gehad! Een enorm inspirerende en krachtig persoon ontmoet. De tijd vloog voorbij. Ik heb getrakteerd en achteraf kreeg ik nog een lief bericht over hoe prettig ze onze ontmoeting vond. Ik krijg via haar weer een nieuw contact. En zij wil nog een keer afspreken en dan trakteert zij 🙂

– Bram Korfage  – 

Ontdek je Gouden Uil - Frank Boon
DOE MEE MET DE CHALLENGE!

Ervaar hoe het is om op een leuke en makkelijke manier je netwerk uit te breiden met inspirerende mensen. Zet hieronder waar ik de tips naartoe kan sturen om dit voor elkaar te krijgen.

“Toen ik de uitnodiging kreeg, dacht ik gelijk ‘leuk!’. En tijdens de lunch bleek het eigenlijk nog veel leuker. Sterker nog; we zijn nu dikke vrienden en spreken regelmatig met elkaar af. Dat initiatief was goud waard!”

– Remco Vrielink (Eigenaar Mucho Gusto Tours) – 

Breid je netwerk uit en verwonder je hoe eenvoudig (maar ook hoe krachtig) dat is.

De initiatiefnemer (Frank Boon) is bekend van….

“Zo enorm inspirerend om met elkaar van gedachten te wisselen! En door deze lunch heb ik ook gelijk weer een nieuw waardevol contact waar ik komende maand een hele dag mee ga samenwerken. Zo tof dit!”

– Shelley Wubbe (Hoofdcoach Thrive Club) – 

Pin It on Pinterest