In één uur helder wie je bent en wat belangrijk voor je is

(en welke concrete stappen je kunt nemen om jouw situatie direct een positieve draai te geven)
Analyse aanvragen

“Give me your past, and I show you your future”

Je bent overal ingerold

Het ging eigenlijk altijd wel makkelijk. Er kwam iets op je pad, het leek je wel leuk, en je deed het. Maar je merkte dat jij je te veel hebt laten leiden. Dat je nooit écht zelf keuzes hebt gemaakt. Dat je overal gewoon bent ingerold, zonder echt te kijken naar wat JIJ leuk vond.

En nu ben je daar klaar mee. Je wilt nu zelf bepalen wat de stappen zijn die je wilt nemen. Zelf je koers bepalen. Zelf kunnen aangeven wat je wilt. Maar wat vind je eigenlijk belangrijk? Wie ben je eigenlijk van nature?

Wie ben je van nature?

Het is echt niet altijd makkelijk. Je hebt verwachtingen van jezelf, er zijn verwachtingen van anderen, en onbewust zijn er ook verwachtingen van ‘het systeem’. Het is makkelijk om daarin op te gaan, maar het gevaar is dat je jezelf verliest. Want wat wil je nu eigenlijk zelf?

Keuzes bepalen je leven

Het mooie is; alles zit al in je. Van nature wordt je door bepaalde dingen aangetrokken. Alleen gaandeweg komen er zoveel opties en keuzes in je leven dat je niet altijd meer goed kan zien of je nu keuzes maakte omdat je dat zelf echt graag wou, of omdat je koos voor veiligheid of verwachtingen van anderen.

En geloof me; ik begrijp het. Ik heb ook altijd het ‘veilige pad’ gekozen en was altijd bezig wat anderen van me vonden.

Totdat ik in zag dat dat zogenaamde ‘veilige pad’ me helemaal niet bracht waar ik wilde zijn. En dat het eigenlijk veel veiliger was om volgens mijn eigen voorwaarden te leven. Maar ja, wat waren mijn voorwaarden eigenlijk? 

 

Kracht van jouw kindertijd

Door terug te gaan naar mijn kindertijd kon ik exact zien wat er voor mij belangrijk was en welke voorwaarden ik wilde stellen in mijn leven. Waarom zit er in die kindertijd nou zo ontzettend veel waardevolle informatie?

Omdat je als kind nog heel onbevangen bent. Je wordt niet geremd door de meningen van anderen. Je bent nog heel puur.

En daar zit dus jouw échte kern.

Helaas is er meer nodig om bij jouw kern te komen dan de vraag ‘wat wilde je vroeger worden?’. Nee het antwoord zit altijd 2 lagen dieper.

Door te kijken waar je vroeger mee speelde en de juiste vragen te stellen, zie je exact wat er voor jou belangrijk is en wie je in de van nature bent. En van daaruit kun je precies zien waar het momenteel wel of niet in je leven aan voldoet.

Alles door één zeer effectieve oefening. De kindertijd analyse.

Wat levert de Kindertijd Analyse op?

  1. Je krijgt haarscherp wat je van nature aantrok
  2. Je weet exact welke voorwaarden voor jou belangrijk zijn
  3. Je kunt precies aangeven welke stappen je nu moet nemen

Kindertijd analyse door het team van de Gouden Uil

Misschien heb je jarenlang gewoon gedaan wat er op je pad is gekomen en wil je nu jouw eigen pad kiezen. Je bent klaar met dat stemmetje dat continu in je hoofd zegt dat je niet weet wat je wilt. Je wilt nu eindelijk eens kiezen waar jij vol voor kan gaan. Om die reden hebben we een techniek ontworpen waardoor je in slechts 60 minuten een persoonlijke analyse kunt krijgen. Puur door te kijken hoe je als kind was. Inzichten die je versteld doen staan.

Kanttekening: Per week hebben we plek voor slechts 3 personen. Daarom hebben we een kleine selectie vooraf om te bepalen of dit wat voor je is en of je één van die 3 plekken krijgt.

Hoe gaat het z’n werk?

  1. Bekijk onderstaande video van 1 minuut
  2. Vul de bijbehorende vragen in zodat we een goed beeld krijgen van jouw situatie en hoe wij jou kunnen helpen
  3. We nemen jouw antwoorden door en binnen 48 uur ontvang je een uitnodiging voor de powercoaching met het team van De Gouden Uil
  4. In het gesprek gaan we dieper in op jouw kindertijd (geeft niet als je niet alles meer kunt herinneren) en doen we een ijzersterke oefening met je waardoor we direct inzicht kunnen geven in wie je bent en wat je van nature belangrijk vind
  5. Tot slot laten we je zien welke vervolgstappen je zou kunnen nemen
powered by Typeform

Heads-up: Het is voor mensen die bereid zijn om hun inzicht ook te vertalen in actie. Die bereid zijn om wijzigingen in hun leven aan te brengen. Die bereid zijn om serieus hun eigen pad te gaan volgen.

{

Zij gingen je voor:

Na een hoop getwijfel tóch de stoute schoenen aangetrokken en een bel-afspraak met Frank gemaakt. Achteraf mijn grootste zegen. Heb op mijn werk zaken direct bespreekbaar gemaakt. Frank, dank je dat je me op de rails hebt gezet!”

Suus Jennekens

“Ik zat vast in mijn eigen cirkeltje en ik kwam er zelf niet meer uit. Via via kwam ik bij Frank terecht en hij heeft me echt weer ‘aan’ gezet! Het voelt heel fijn om direct begrepen te worden. Frank is een topper en ik kijk uit naar de vervolgstappen!”

Ralf van Regteren

“Ik had al meerdere keren gehoord dat ‘alles in je zit’. Maar ja, dan moet je wel alles met elkaar kunnen linken. Ik kreeg dat niet voor elkaar, maar Frank wel. Ontzettend knap hoe hij dat doet! Echt een aanrader om bij hem een sessie te volgen”

Frederiek Boerma

Pin It on Pinterest

Shares