Select Page

Het kan toch niet waar zijn?! M’n account werd geblokkeerd!

Het kan toch niet waar zijn?!

Nadat 2 maanden geleden ook al een artikel van me is verwijderd op LinkedIn, is vorige maand óók mijn Instagram account gewoon verwijderd (!) 4 jaar hard werken en 2,5 duizend volgers was gewoon down the drain.

Ik kreeg ineens een blokkade.

Waarom?

Omdat ik hun ‘policies’ zou hebben overtreden. Als ik de policies lees, is er echt geen enkele die ik overtreed. Wel zag ik dat ze ineens bijna 8 blz hebben met alles wat je niet meer mag zeggen over covid.

En dan mag jij bedenken wat er gebeurd is…

Want laat ik eerlijk zijn; ik vind het altijd interessant beide kanten van het verhaal te bekijken. Zodat er een vollediger beeld ontstaat. Maar dat mag blijkbaar niet.

Toen mijn LI artikel was verwijderd heb ik 1,5 uur lang voor me uit zitten staren. Vol ongeloof. Nu m’n instagram account óók werd geblokkeerd, was ik wederom verbaasd, maar niet eens meer verrast. Blijkbaar is dit de macht waar we mee te maken hebben.

Heftig. Maar de werkelijkheid.

Ik hoop nog steeds op een wereld waar je je vrij mag uiten als iets niet goed voelt. Waar er met respect naar je geluisterd wordt als je ergens twijfels over hebt. En waar je je elkaar niet als vijanden ziet (of als een QR code ;))

Maar ik liet me niet van m’n stuk brengen.

Ik ben gewoon een nieuw account gestart. En ondertussen op alle mogelijke manieren contact gezocht met Facebook/Instagram/Verse.

Het mooiste wat er voor mij gebeurde, was dat ik in de tussentijd berichtjes kreeg van mensen met de vraag wat er aan de hand was, omdat ze me op social media misten en m’n verhalen altijd zo inspirerend vonden.

Hier dus de reden.

Maar dit soort berichten sterkte mij wel in het doorzetten. Zowel in het opbouwen van een nieuw account, als in Facebook (Verse) tóch te pakken proberen te krijgen.

En nu, na ruim een maand van alles geprobeerd te hebben, is het eindelijk gelukt. Ik heb m’n account weer terug! (@_frankboon_)

De ervaring van afgelopen maand liet me weer één ding weten:

“Elk obstakel is een test of je wel écht wilt waarnaar je op weg bent”

Want dat is wat ons te doen staat; bouwen. Ieder op onze eigen manier.

Hoe je dat doet? Dat is precies waar mijn account over gaat 😊

Dus als je me nog niet volgt op instagram, klik hier (heb tevens een leuk welkomstkado voor nieuwe volgers)

Ik deel op dit kanaal inzichten over hoe je jouw unieke bijdrage zoveel mogelijk de wereld in kan brengen, daarnaast deel ik veel over hoe ik een compleet nieuw leven hier in Spanje aan het opzetten ben. En ik kan je zeggen; dat is behoorlijk interessant 😅)

Dus geef me een follow via deze link en dan zie ik je hopelijk snel in m’n nieuwste stories! (waar ik afgelopen week trouwens een erg gevoelig onderwerp aansneed…)

En voor nu; geniet met name van je dierbaren en de vrijheid die je wél hebt dit weekend.

Tot snel.

Shares

Wil je jouw eigen purpose ontdekken?

Ik heb de allerbeste oefeningen voor je uitgewerkt zodat jij er binnen no-time achterkomt!
Slechts 5 oefeningen. Eén techniek. En jouw purpose in één concrete zin.

Pin It on Pinterest