Select Page

Ik help bepaalde mensen niet meer. En dit is waarom…

Twee keer per jaar kijk ik altijd grondig naar mijzelf, m’n business, m’n energie, en m’n impact.

Klopt alles nog? Voel ik het allemaal nog? Geloof ik er nog steeds in? Moeten er aanpassingen gemaakt worden?

Het is vaker een ‘ja’ dan een ‘nee’.

Logisch. Je ontwikkelt jezelf. De omgeving ontwikkelt zich. Omstandigheden veranderen. En je krijgt – terwijl je jouw pad loopt – steeds weer nieuwe inzichten wat je wél en niet fijn vindt.

Dat is bij mij niet anders dan bij jou.

Het enige is dat de meesten daar niet altijd op acteren. Dat is bij mij anders. Ik maak continu nieuwe keuzes op wat ik bij mezelf zie gebeuren.

Ik heb dan ook eens goed geanalyseerd bij welke klanten ik veel resultaat haal en veel energie van krijg, en bij welke klanten het achterblijft.

Net zoals ik bij mijn klanten aangeef dat ze steeds meer moeten focussen, geldt dat bij mij ook.

Ik ben altijd iemand geweest die houdt van impact.

Die gaat voor resultaten. En niet teveel houdt van allerlei excuusjes waarom je iets wat je graag wilt nog niet doet.

Vroeger werkte ik al met de topmanagers in grote bedrijven. Op één of andere manier kon ik daar het beste mee connecten. Waarom? Omdat die zichzelf niet tegenwerken. Omdat zij niet allerlei belemmerende overtuigingen hebben over zichzelf.

Ze begrijpen wat er nodig is om te groeien.

Ik hielp ze dan ook altijd alleen met slimme strategieën, feedback en praktische stappen om hun te laten komen waar ze wilde komen. Met het concrete actieplan gingen zij vervolgens aan de slag.

En als we elkaar dan weer zagen, gingen we het niet hebben over de excuusjes ‘waarom ze het nog niet hadden gedaan’. Nee, we hadden een gesprek hoe de acties gingen, welke resultaten ze hadden gehaald, en wat we moeten bijstellen en aanpassen zodat de volgende stap hun nóg dichterbij hun doel brengt.

Tja. Met die mensen werk ik het best.

Mensen die een bepaalde kennis, ervaring of vaardigheid hebben waar ze al mee hebben laten zien (in of buiten hun huidigen baan) dat ze bovengemiddeld beter zijn de rest. Ze merken alleen dat hun huidige baan, werk of bedrijf hun teveel beperkt.

Ze zitten alleen vast in de corporate omgeving. Vast in 9-5 job. Vast in de ratrace. En ze willen daar uit.

Ze willen meer vrijheid. Zelf bepalen waar, wanneer en met wie ze willen werken.

Ze willen meer impact. Door met hun bijdrage een significanter verschil te maken in deze wereld.

Ze willen meer zingeving. Elke dag opstaan met energie. Elke dag naar bed gaan met trots. En elke dag beseffen dat ze aan iets bijzonders hebben gewerkt.

Ze hebben die 1e berg al beklommen. De berg van status, geld en bezit. Maar ze  beseffen dat daar het geluk niet in zat.

Ze beseffen dat geluk zit in betekenisvolle relaties hebben. Memorabele momenten creëren. En een positief verschil maken.

Ze zijn klaar voor die 2e berg. De berg van zingeving.

Ze begrijpen dat het misschien niet altijd makkelijk is. Maar beseffen dat dat preciés is wat het leven zo mooi maakt. Want…

“The most difficult roads lead to the most beautiful destinations”

Bij mij moet je dus niet komen als je alleen maar over je belemmerende overtuigingen wilt praten. Bij mij moet je niet komen als je alleen maar begrip en empathie voor je excuusjes wilt. Bij mij moet je niet komen als je alleen maar achterover wilt hangen en wilt hopen dat het vanzelf allemaal wel goed komt.

Nee. Bij mij moet je komen als je aan de bak wilt.

Als je een heldere strategie wilt uitwerken. Als je aan de slag wilt met concrete acties. Als je duidelijke stappen wilt nemen in de juiste volgorde. Zodat je geen tijd, geld en energie verspilt.

En je dat salaris wat je nu in de corporate wereld in één maand verdient, straks als ondernemer ook verdient. Maar dan in een paar dagen.

Om een eerste stap met mij te nemen zijn er heel simpel 2 opties.

Of je volgt de masterclass ‘van Werknemer naar Ondernemer’ waarin ik je door alle stappen loop hoe je vanaf de basis je business goed opzet, óf je boekt een exclusieve 1-op-1 powercoachingssessie waarin we super scherp krijgen wat jouw richting zou moeten zijn.

Simpel. Effectief. Pragmatisch.

Helder toch? :)

Ik kijk er naar uit om met je te gaan werken.

Shares

Wil je jouw eigen purpose ontdekken?

Ik heb de allerbeste oefeningen voor je uitgewerkt zodat jij er binnen no-time achterkomt!
Slechts 5 oefeningen. Eén techniek. En jouw purpose in één concrete zin.

Pin It on Pinterest