Select Page

Het Gouden Uur

Ervaar in één uur maar liefst 16 verschillende oefeningen die ervoor zorgen dat jij je ontspannen, dankbaar, gelukkig, energiek, gefocust en gemotiveerd voelt. Het brengt je in een optimale staat zodat jij daarna je allerbeste werk kan leveren.

I'm in!Vertel me meer

Geheel gratis

Energie is alles. Ik geloof er dan ook in dat iedereen bewust met zijn of haar energie om moet gaan. Als jij je energie goed inzet, kun je geweldige dingen creëren. Deze ‘hour of power’ is daarom geheel gratis, zodat we met zoveel mogelijk mensen de energie door het dak kunnen laten gaan.

Slechts één uur

Er is veel onderzoek gedaan naar wat je in een optimale fysieke en emotionele staat brengt. Maar we doen het vaak niet, omdat we te druk zijn. Dit uur is daarom zo opgebouwd dat je precies die dingen gaat doen die je in een optimale staat brengen en ervoor zorgt dat je de dag perfect begint.

Samen en online

Accountability zorgt voor 80% meer kans op succes. The Perfect Hour is daarom altijd met een mooie groep gelijkgestemde mensen. Mensen die inzien hoe fijn het is om elkaar te helpen en hoe belangrijk je staat van zijn is. Want alleen in optimale staat, kun je daarna je beste werk leveren.

Bijzondere sessie waarin ontspanning gecombineerd werd met activatie. Het was de ideale manier om op een bewuste en energieke manier je dag te starten. Na de sessie merkte ik meer focus, dankbaarheid, en vooral veel meer energie op m’n taken op te pakken!”

– Koen Mateboer (@Valenciawithkoen) – 

De Gouden Uurtjes zijn 22, 23, en 24 mei van 06.30 tot 07.30 uur

Webinar van werknemer naar ondernemer
<
DOE GRATIS MEE!

Ervaar hoe het is om een dag te starten met maximale energie en alles te doen waar je op lange termijn voldoening uit haalt. Zet hieronder waar ik de inloggegevens naartoe kan sturen.

“Ik was enigszins sceptisch toen ik hoorde wat Frank allemaal in een uur wilde doen. Ik was niet alleen verrast dat het allemaal lukte, ik was ook onder de indruk van het effect! Ik voelde me energie, gefocust en zin om de dag door te knallen!”

– Jerina Pladdet – 

Start nog nooit zo sterk aan een dag.

De facilitator (Frank Boon) is bekend van….

“Een mix van allerlei activiteiten die je productiviteit verhogen? Dat moest ik proberen! Het was een rollercoaster van prachtige emoties. En het resultaat? Veel meer energie dan op enig andere doorgaande dag, focus, en aan het eind van de dag m’n to-do lijst af”

– Chloé (@Doplayground) – 

Pin It on Pinterest