'Jouw gouden business idee'

Krijg in 5 dagen scherp wat hét beste idee is voor jou waarmee je iets voor jezelf kunt beginnen (náást je huidige baan). Gedreven vanuit passie. Gemaakt voor impact.
Dat wil ik!

In slechts 5 dagen resultaat

Onze expertise is het vinden van jouw passie en dit om te zetten in sterk business concept, zodat je niet alleen enorme energie en voldoening krijgt van je werk, maar er ook geld mee verdient.

Helder en Concreet

Bij ons geen zweverig gedoe. Praktische sessies waarbij je niet overladen wordt met allerlei content maar waarbij we ons focussen op concrete stappen waarmee je direct resultaat haalt en impact maakt.

Met gelijkgestemden

Je werkt samen met gelijkgestemden aan je doel. Het bundelen van al deze krachten, kennis en ervaring zorgt ervoor dat je extra gemotiveerd bent en jouw drive nóg groter wordt.

“Sometimes they’re not only dreams.
Sometimes it’s your destiny”

Klaar om meer impact te maken?

Deze 5-daagse is voor professionals die bij een corporate organisatie werken, een prima functie hebben en een goed salaris, maar eigenlijk het verlangen hebben om iets voor zichzelf te beginnen. Je voelt die behoefte naar vrijheid. Naar mensen helpen. Naar je eigen ding doen.

Je hebt continu dat stemmetje. Hoe zou het zijn om iets voor jezelf te beginnen?

Het lijkt je tof. Maar ja, met wat dan precies? Als je daar achter zou kunnen komen, zou je makkelijker een eerste stap durven nemen.

Deze 5 daagse helpt je om een heel concreet antwoord te krijgen op de ‘wat’. In 5 dagen heb je jouw business idee helder.


Het doel van deze challenge

Het is simpel; je hebt het vak ‘ondernemen’ waarschijnlijk nooit geleerd. Het is ook wel spannend.

In al die jaren dat ik nu onderneem, heb ik één ding geleerd; je moet een business idee hebben die vanuit passie voortkomt. Zonder dat helder te hebben, zal je bij het eerste de beste obstakel terugkrabbelen.

Dus dat is precies waar wij aan gaan werken.

Na deze 5 dagen heb je een helder antwoord op welke business je voor jezelf zou moeten beginnen, heb je het vertrouwen in jezelf om ook daadwerkelijk voor jezelf te gaan beginnen en weet je exáct welke stappen je te nemen hebt om dit in de praktijk te brengen.

Dit is je moment.

Na deze 5-daagse:

  1. Zie je exact wat jouw passie is en hoe je dit om kunt zetten naar een slim business idee, zodat je niet alleen impact maakt in het leven van anderen, maar ook nog eens geld verdient met datgene wat je leuk vindt.
  2. Weet je welke concrete stappen je moet nemen om iets voor jezelf te beginnen, zonder dat je gelijk je zekerheid of je baan hoeft op te geven.
  3. Heb je een heldere manier hoe je om kunt gaan met die stemmetjes die je tegen proberen te houden. Na deze challenge ben jij on fire zodat je jouw droom nu eindelijk eens werkelijkheid kan maken.

Wat zijn de stappen:

  1. Schrijf je in voor de challenge en reserveer jouw plek
  2. Hou ruimte in je agenda tussen 6 en 10 september (zo’n 1 uur per dag)
  3. Doe de voorbereidende opdracht die je gelijk krijgt na inschrijving
De Gouden Uil - Online Workshop Het Kompas - via Zoom

‘Jouw gouden business idee’

Waar en wanneer

Datum: van 6 t/m 10 sept 2021
Tijdsinvestering: ~1 uur per dag
Locatie: Achter je computer (online)
Trainer: Frank Boon
Prijs: €497  Slechts €197,- (!!)

Het Programma

h

Maandag 09.00 - 10.00 uur: Gezamenlijke kick off

Het begint met weten waarom jij eigenlijk iets voor jezelf zou willen beginnen. Alles begint met verlangen. In deze gezamenlijke kick-off sessie, krijg je instructie gaan we in op jouw ‘why’ en voel je de energie om deze week te gaan knallen!

Dinsdagochtend: Video + Opdracht in je mailbox Dinsdagavond 20.00 - 21.00: Verdiepingssessie

Wat kom je eigenlijk brengen? Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar zouden anderen jou zien? Om tot een goed business idee te komen moet je weten waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waar jij een bijdrage in zou willen en kunnen leveren. Deze dag staat in het teken van zelf-analyse met concrete opdrachten.

Woensdagochtend: Video + Opdracht in je mailbox Woensdagavond 19.30 - 21.00: Interactieve Live sessie

Op basis van jouw zelf-analyse zijn we in staat om vandaag jouw eigen business idee te creeren. Datgene wat jij zou kunnen bijdragen en waar je ook een leuk inkomen mee kunt verdienen. Je krijgt helderheid over jouw doelgroep, jouw onderwerp en jouw rol.

Donderdagochtend: Video + opdracht in je mailbox Donderdagavond 20.00 - 21.00: Verdiepingssessie

Als er iéts is wat een werknemer van een ondernemer onderscheidt, is het wel zijn mindset. Vandaag gaan we in op de belangrijkste wijzigingen én leren we je een techniek hoe je met jouw angst om kunt gaan.

Vrijdag 13.00 - 14.15 uur: Gezamenlijke afsluitsessie

Nu gaat het erom. Het draait nu om manifesteren. In deze live sessie helpen we je niet alleen met de eerstvolgende stappen, we zullen je ook helpen met de belangrijkste uitdaging waar je nu voor staat.

Vrijdag 14.30 - 16.30 uur: Mogelijkheid 1-op-1 gesprek

Je hebt deze middag de mogelijkheid om 1-op-1 met mij verder te praten over jouw concrete vervolgstap. Ik heb mijn agenda vrijgehouden voor diegenen die benieuwd zijn naar hoe ik je persoonlijk kan helpen om jouw business daadwerkelijk op te zetten. Hou er dus alvast rekening mee in jouw agenda.

“There’s always something you can do today to get you closer to your dreams tomorrow”
– Frank Boon

{

Dit is de ervaring van anderen met ons:

“Ik had al meerdere keren gehoord dat ‘alles in je zit’. Maar ja, dan moet je wel alles met elkaar kunnen linken. Ik kreeg dat niet voor elkaar, maar Frank wel. Ontzettend knap hoe hij dat doet! Echt een aanrader om bij hem een sessie te volgen”

Frederiek Boerma

“Ik zat vast in mijn eigen cirkeltje en ik kwam er zelf niet meer uit. Via via kwam ik bij Frank terecht en hij heeft me echt weer ‘aan’ gezet! Het voelt heel fijn om direct begrepen te worden. Frank is een topper en ik kijk uit naar de vervolgstappen!”

Ralf van Regteren

“Na een hoop getwijfel tóch de stoute schoenen aangetrokken en een sessie bij Frank ervaren. Achteraf mijn grootste zegen. Heb op mijn werk zaken direct bespreekbaar gemaakt. Frank, dank je dat je me op de rails hebt gezet!”

Suus Jennekens

Pin It on Pinterest