Select Page

Het is tijd….

Het is tijd. Ik heb altijd gezegd dat het moment een keer komt. En nu is het zover….. Ik ga all-in!

Na dit artikel te hebben gelezen weet je wat er voor nodig is om zelfverzekerder, bewuster en vol vertrouwen een sprong uit je comfortzone te maken.

Ik heb er 1,5 jaar naar toe kunnen werken, maar diep van binnen weet ik dat ik eigenlijk m’n hele leven al naar deze stap aan het toewerken ben geweest. Ik durfde het alleen nog niet. En nu wel, nu heb ik de moed om te doen wat mij te doen staat: Ik heb mijn baan opgezegd en ik ga volledig voor mijn eigen bedrijf. Het is ontzettend spannend, want werken als werknemer geeft veel comfort, rust en stabiliteit, en ik had het ontzettend naar m’n zin in de baan die ik had. Een gewaardeerde collega zei laatst tegen me “…Maar waarom? Je hebt één van de mooiste banen die er bestaat!’, doelend op de baan waarbij ik senior management mocht begeleiden hoe ze vanuit kwetsbaarheid, gevoel en lef, effectiever en menselijker konden samenwerken. En hij had gelijk, het was een topbaan. En toch staat er mij iets groters te doen, iets waarmee ik nóg meer impact kan maken, nóg meer betekenis kan geven, en nóg meer voldoening kan creëren. Alleen die gedachte al, geeft me genoeg steun om de stap tóch te nemen.

Ik vergelijk deze stap met één van mijn grootste fysieke angsten die ik had overwonnen; bungeejumpen…

Je staat daar hoog op de brug, je voeten vast aan een touw, en als je naar beneden kijkt zie je een immense afgrond. Je denkt bij jezelf ‘Ben je helemaal gek geworden?! Welke idioot gaat zichzelf nu naar beneden gooien?!’
Als je achterom kijkt zie je de volgende al wachten en de instructeur geeft je een seintje dat je mag/moet springen. Nu moet je, er is eigenlijk geen weg meer terug. Je staat daar, beseffende dat jij diegene bent die toch echt de sprong moet gaan nemen, niemand die je een zetje zal geven, je moet de sprong in het diepe zelf wagen. Je ratio geeft alle signalen dat je dit niet moet doen, maar je weet dat aan de andere kant van deze sprong een onwijs gave ervaring is, iets wat je ratio nog niet kan begrijpen, het is simpelweg pure emotie. Je kijkt nog een keer naar beneden, besluit om geen gehoor te geven aan je ratio, en je springt….. Je adem stokt, adrenaline vliegt door je lijf en je beseft dat je op dit moment een vrije val van een behoorlijk hoog flatgebouw aan het maken bent. Je voelt de zwaartekracht tegen je werken en wat net nog een stabiel en rustig uitzicht was, flitst nu aan je voorbij. Je kijkt naar beneden en je ziet de grond in rap tempo dichterbij komen. Je houdt je hart vast, en dan…. met een verende beweging vangt het touw je op. Je vliegt nog een keer naar boven, je hart nog een keer naar je keel, en je veert langzaam terug naar beneden. Totdat iemand je opvangt en je veilig met beide voetjes weer op de grond zet. Je kijkt omhoog en je denkt I did it, I fucking did it…..’

Die ervaring was ongelooflijk gaaf, bijna niet te beschrijven, en bovenal; je leeft nog. Het énige wat nodig was, was boven aan de afgrond staan, de sprong durven nemen en beseffen dat je altijd een touw aan je vast hebt die ervoor zorgt dat je veilig met beide voeten weer op de grond terugkomt, met een geweldige onvergetelijke ervaring rijker….

En dit is precies waarom ik geloof in deze stap om voor mezelf te beginnen. Het is een grote sprong in het diepe en het is spannend, heel spannend zelfs. Maar het is de goede spanning. De spanning dat je wéét dat als dit gaat lukken, je een ontzettend voldaan gevoel krijgt. Spanning die je soms kippenvel geeft, omdat je weet dat je daarmee alles uit je leven haalt. En ik weet dat ik altijd een touw aan mezelf vast heb die me weer veilig op de grond gaat zetten. Dat touw ben ik namelijk zelf, mijn unieke ik, mijn ervaring, mijn kwaliteiten, mijn passie, en mijn moed. En dat is alles wat er nodig is…..

“Everything you always wanted is on the other side of fear”

Welke jump ga jij maken?

Het zou natuurlijk te gek zijn als ik de komende tijd zoveel mogelijk mensen kan helpen om die jump te laten nemen en te gaan ontdekken wat hun passie is en te gaan doen wat ze eigenlijk altijd al graag wilden doen. Dus als je mij wilt helpen met mijn droom, of jezelf of iemand anders ook zo’n boost wilt geven om datgene te gaan doen wat je super veel energie, voldoening en vrijheid op gaat leveren; check dan hieronder mijn top aanbod waar ik 1,5 jaar aan heb gewerkt.

And just to give you a heads-up; Deze ene week zijn de prijzen nog zoals ze nu zijn, na deze week gaan de prijzen x2 omhoog, simpelweg omdat mijn tijd steeds kostbaarder wordt en de trainingen zoveel impact maken, dat het z’n waarde dubbel en dwars terugverdient. Dus twijfel niet te lang. Zie dit als de instructeur die boven aan de brug staat. Dit is je moment…

‘Vind je Passie’ Training
Met mijn unieke en bewezen methode vinden we in 1 dag (!) gegarandeerd jouw passie, oftewel je vindt datgene wat jij kunt doen waarmee je nóg meer betekenis en voldoening kunt halen uit jouw leven 

6 Maanden programma ‘Verdien je Vrijheid’
Voor diegene die ook ‘all-in’ willen en dus volledig voor zichzelf willen beginnen. Ik begeleid je 6 maanden lang met alle stappen, de benodigde mindset en allerlei praktische tips die er voor nodig zijn om succesvol zelfstandige te worden en ultieme vrijheid te ervaren.

Dus wacht niet langer, wil je mij, jezelf of een ander helpen om de sprong mogelijk te maken; klik dan op deze link voor een vrijblijvend gesprek. En ik garandeer je; het wordt een geweldige ervaring….

“Het beste moment om een stap te nemen was gisteren,
het één na beste moment is nu”

Shares

Wil je jouw eigen purpose ontdekken?

Ik heb de allerbeste oefeningen voor je uitgewerkt zodat jij er binnen no-time achterkomt!
Slechts 5 oefeningen. Eén techniek. En jouw purpose in één concrete zin.

Pin It on Pinterest