Vraag nu jouw gratis groeigesprek aan

Nu aanvragen

“A life of just paying the bills, is not a life”

Bedankt.

Hoe je hier ook terecht bent gekomen

Bedankt dat je kiest voor groei

Bedankt dat je jouw eigen pad gaat creëren

Bedankt dat je het leven niet accepteert zoals het nu is

Bedankt dat je bereid bent om eruit te halen wat erin zit

En bedankt dat je deze tekst leest.

Het bewijst dat wij met het team van de De Gouden Uil het juiste pad bewandelen. Dat wij mensen aansporen om stappen te zetten en om actie te ondernemen. Want heel eerlijk: het merendeel (bijna 80%) van de mensen accepteert een ‘gemiddeld’ leven. Deze mensen werken van 40 uur of meer in een bedrijf waar ze niet op hun plek zitten, waar geen ruimte is voor waardering en waar ze met minder energie thuiskomen dan toen ze ’s ochtends vertrokken. Maar nog belangrijker: ze missen voldoening en het gevoel dat ze een betekenisvolle bijdrage leveren.

Terugkijken op een middelmatig leven

Jij wilt graag iets nuttigs doen. Anderen kunnen helpen. Werken vanuit zingeving. Want denk er maar eens aan: Hoe zou het zijn en voelen om een positief verschil te maken in jouw leven én dat van anderen? Daarom ben je hier. Omdat je weet dat je niet het volledige potentieel uit jezelf haalt. En dat is precies waar je nu iets aan wilt doen. 

Stap 1 begint met bewustwording. Stap 2 begint met actie ondernemen. En dat is wat jij nu doet. Respect.

Want het is best lastig. Er zijn vandaag de dag zó veel mogelijkheden! Je kunt alle kanten op. Plus, je bent door de jaren heen een bepaald pad ingegaan. Zomaar de route wijzigingen is nou niet bepaald makkelijk. Toch vraag je je diep van binnen af of dit het pad is die je nog jaren op wilt. Kijk jij later vol trots terug op een gelukkig leven waarin je jouw eigen pad hebt bewandeld? Of denk je bij jezelf: was dit het nou? Heb ik niet teveel het pad van anderen bewandeld?

Met de ‘wat als?’ vraag wil je niet je hele leven rondlopen’. Dat vreet je op. Want de tijd gaat steeds sneller voorbij. En tijd is het enige dat nooit meer terugkomt.

Wat wil jij écht doen?

Diep in je hart weet je dat er iets moet veranderen, anders was je niet op deze pagina gekomen. Diep in je hart zou je graag iets anders willen doen. Diep in je hart weet je dat je NU een stap moet nemen. En dan komen de excuusjes.

 

 • Je hebt een hypotheek te betalen
 • Je moet voor brood op de plank zorgen
 • Je kan niet zomaar iets anders gaan doen

Het dilemma van gelukkig leven

Je zit in een dilemma. Aan de ene kant wil je iets nieuws. Iets anders. Iets wat jouw meer voldoening oplevert. Maar aan de andere kant wil je jouw veiligheid niet opgeven. En ik weet hoe het is. Ik ben ook op dat punt geweest.

Ik weet nog goed het moment in m’n leven dat ik voelde dat er me iets groters te doen stond. Maar ik vond dat zo onwijs spannend! Ik had een goedbetaalde baan, een leuk huis, mooie auto, en had alles wat ik nodig had. Tóch begon het gevoel van een groter doel aan me te knagen. Het diepere gevoel van zingeving. De reden waarvoor ik voor m’n gevoel hier op aarde ben gezet.

Het geven van impactvolle trainingen.

Ik besloot om 1 dag in de week vrij te nemen om aan mijn droom te werken. Die ene dag werden 2 dagen. Die 2 dagen werden er 3. En inmiddels werk ik al een poos fulltime aan mijn droom en vervul ik mijn doel in het leven. Het huis heb ik nooit hoeven verkopen.

Begrijp me niet verkeerd: ik geloof erin dat men altijd een transitiefase nodig heeft. Dat je nooit zomaar van het ene naar het andere pad moet springen. Dat geeft te veel stress en is maar voor weinigen écht weggelegd. Ik geloof veel meer in een geleidelijke overgang. En dat is waar ik mensen mee help.

Verander 5% van je leven

Na honderden mensen begeleid te hebben, valt me steeds hetzelfde op. Alles voor een gelukkig leven is er al. Het gaat vaak om een wijziging van slechts 5%. Maar die 5% gaat het complete plaatje veranderen! Het enige dat jij daarvoor moet weten, is weten wat die 5% voor jou is. En precies daarom heb ik ons programma opgezet. Om jou hierbij te helpen.

Zelf werd ik gek van al dat zweverige gedoe over het vinden van je passie. Uitkomsten waar je naar kijkt en denk ‘Ja dat klopt, maar wat kan ik hier nu precies mee?’ Dat werkt niet voor mij. Ik hou van praktische handvatten, concrete uitkomsten en duidelijke plannen. Misschien resoneert dat ook wel bij jou.

Ik heb alles op alles gezet om een programma te maken wat het zo simpel mogelijk maakt om jouw passie te vinden. Inclusief de juiste begeleiding zodat je er ook naar kunt leven. We focussen ons daarom op 3 eindresultaten:

 1. Je krijgt haarscherp wat jouw passie is
 2. Je vergroot jouw mentale kracht en je overwint je twijfels
 3. Je maakt een gedegen en concreet plan voor jouw ideale (werk)leven

Dit is wat we doen

Een klein heads-up: dit programma is niet voor iedereen. Het wordt slechts 1x per kwartaal gegeven, en er is ruimte voor slechts 12 mensen. Het is voor mensen die bereid zijn om actie te nemen. Die bereid zijn om wijzigingen in hun leven aan te brengen. Die bereid zijn om van hun leven een levenswerk te maken.

Dat is de reden dat wij selectiegesprekken hebben. Zodat we die mensen selecteren die het in zich hebben om ons volgende succesverhaal te worden. Dus voordat je het gesprek aanvraagt, check eerst of je aan onderstaande punten voldoet:

 • Je zit nu op een plek die ‘wel oké’ voelt, maar je weet dat er iets niet klopt
 • Je loopt al een poosje met de vraag ‘wat wil ik nu eigenlijk echt?’, maar het lukt je maar niet om daar antwoord op te krijgen
 • Je verdient geld, maar geld alléén is niet meer het allerbelangrijkst voor je
 • Je wilt graag meer betekenisvol werk doen, een positieve bijdrage leveren aan het leven van anderen, maar weet je niet hoe
 • Je voelt aan alles dat er meer in je zit, maar het lukt je niet om dat eruit te krijgen
 • Je bent bereid om stappen te nemen
{

Zij gingen je voor:

“Na 20 jaar werken vroeg ik me af hoe de rest van mijn loopbaan er uit zou moeten gaan zien. Wat vind ik nou eigenlijk écht leuk vindt? Met dank aan Frank heb ik daar nu antwoord op. Heb zelfs al stappen gezet naar mijn droombaan! Een aanrader voor iedereen die wat anders wilt, maar niet weet wat.”
Barry den Reijer

“Leuke cursus die écht je ogen opent en toegang geeft tot je echte passie! Doe iets aan de dingen die je tegenhouden gelukkig te zijn….doe deze cursus! Kies ervoor om de rest van je leven het beste van je leven te maken.”
Margriet Noordoven

“Absolute aanrader! Tijdens de cursus leer je jezelf de (juiste) kritische vragen te stellen om je passie ontdekken. Bij een 1-op-1 sessie ga je hier nóg dieper op in en leer je jouw bevindingen om te zetten in gerichte actiepunten. Life changing!”
Laurens Jagt

Groeigesprek met het team van de Gouden Uil

Misschien heb je jarenlang gewoon gedaan wat er op je pad is gekomen en wil je nu jouw eigen pad kiezen. Je bent klaar met dat stemmetje dat continu in je hoofd zegt dat je niet weet wat je wilt. Je wilt nu eindelijk eens kiezen waar jij vol voor kan gaan.

Kiezen voor iets waardoor jij een positieve impact maakt op het leven van anderen. Je wilt iets nuttigs doen in deze wereld. Ben jij die persoon? Boek dan nu jouw gratis groeigesprek met ons.

Hoe gaat het groeigesprek in z’n werk?

 1. Bekijk onderstaande video van 1 minuut
 2. Vul de bijbehorende vragen in zodat we een goed beeld krijgen van jouw situatie en hoe wij jou kunnen helpen
 3. We nemen jouw antwoorden door en binnen 48 uur ontvang je een uitnodiging voor het groeigesprek met het team van De Gouden Uil
 4. In het gesprek gaan we dieper in op jouw situatie, kijken we naar jouw potentieel, geven we je onze bewezen strategieën en checken we samen of je het in je hebt om ons volgende succesverhaal te worden
 5. Tot slot laten we je zien welke vervolgstappen je (samen met ons) zou kunnen nemen
powered by Typeform

P.S.: De plekken voor deze groei-gesprekken zijn beperkt en aangezien onze zichtbaarheid significant groeit de laatste tijd, worden de gesprekken met ons over het algemeen snel volgepland. Wacht dus niet te lang en vraag gelijk jouw gesprek aan. First come, first serve.

Pin It on Pinterest

Shares