Vraag nu jouw gesprek aan

Nu aanvragen

“A life of just paying the bills, is not a life”

Bedankt.

Bedankt dat je kiest voor groei

Bedankt dat je jouw eigen pad gaat creëren

Bedankt dat je het leven niet accepteert zoals het nu is

Bedankt dat je bereid bent om eruit te halen wat erin zit

En bedankt dat je deze tekst leest.

Het bewijst dat wij met het team van de De Gouden Uil het juiste pad bewandelen. Dat wij mensen aansporen om stappen te zetten en om actie te ondernemen. Want heel eerlijk: het merendeel (bijna 80%) van de mensen accepteert een ‘gemiddeld’ leven. Deze mensen werken van 40 uur of meer in een bedrijf waar ze niet op hun plek zitten, waar geen ruimte is voor waardering en waar ze met minder energie thuiskomen dan toen ze ’s ochtends vertrokken. Maar nog belangrijker: ze missen voldoening en het gevoel dat ze een betekenisvolle bijdrage leveren.

Verander 5% van je leven

Na honderden mensen begeleid te hebben, valt me steeds hetzelfde op. Alles voor een gelukkig leven is er al. Het gaat vaak om een wijziging van slechts 5%. Maar die 5% gaat het complete plaatje veranderen! Het enige dat jij daarvoor moet weten, is weten wat die 5% voor jou is. En precies daarom heb ik ons programma ontworpen. Om jou hierbij te helpen.

Zelf werd ik gek van al dat zweverige gedoe over het vinden van je passie. Uitkomsten waar je naar kijkt en denk ‘Ja dat klopt, maar wat kan ik hier nu precies mee?’ Dat werkt niet voor mij. Ik hou van praktische handvatten, concrete uitkomsten en duidelijke plannen. Misschien resoneert dat ook wel bij jou.

We focussen ons altijd op 3 eindresultaten:

 1. Haarscherp en concreet krijgen wat jouw passie is
 2. Een helder en haalbaar stappenplan hoe daar te komen
 3. De 1e stappen op weg op jouw pad

En jij kan nu JOUW GESPREK aanvragen als 1e stap.

Ontdek je Gouden Uil - Frank Boon

Hoe gaat het gesprek in z’n werk?

 1. Bekijk onderstaande video van 1 minuut
 2. Vul de bijbehorende vragen in zodat we een goed beeld krijgen van jouw situatie en hoe wij jou kunnen helpen
 3. We nemen jouw antwoorden door en binnen 48 uur ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met het team van De Gouden Uil
 4. In het gesprek gaan we dieper in op jouw situatie, kijken we naar jouw grootste obstakel, geven we je onze bewezen strategieën en kijken we samen wat je vervolgstappen zijn
 5. Tot slot laten we je aan het eind zien welke mogelijkheden je hebt om met ons verder te werken
powered by Typeform

P.S.: De plekken voor deze gesprekken zijn beperkt en aangezien onze zichtbaarheid significant groeit de laatste tijd, worden de gesprekken met ons over het algemeen snel volgepland. Wacht dus niet te lang en vraag gelijk jouw gesprek aan. First come, first serve.

{

Zij gingen je voor:

“Na 20 jaar werken vroeg ik me af hoe de rest van mijn loopbaan er uit zou moeten gaan zien. Wat vind ik nou eigenlijk écht leuk vindt? Met dank aan Frank heb ik daar nu antwoord op. Heb zelfs al stappen gezet naar mijn droombaan! Een aanrader voor iedereen die wat anders wilt, maar niet weet wat.”
Barry den Reijer

“Leuke cursus die écht je ogen opent en toegang geeft tot je echte passie! Doe iets aan de dingen die je tegenhouden gelukkig te zijn….doe deze cursus! Kies ervoor om de rest van je leven het beste van je leven te maken.”
Margriet Noordoven

“Absolute aanrader! Tijdens de cursus leer je jezelf de (juiste) kritische vragen te stellen om je passie ontdekken. Bij een 1-op-1 sessie ga je hier nóg dieper op in en leer je jouw bevindingen om te zetten in gerichte actiepunten. Life changing!”
Laurens Jagt

Frank Boon - Gesprek

Dit is voor als je…

 • Nu op een plek die ‘wel oké’ voelt, maar je weet dat er iets niet klopt
 • Al een poosje rondloopt met de vraag ‘wat wil ik nu eigenlijk echt?’, maar het lukt je maar niet om daar antwoord op te krijgen
 • Geld verdient, maar geld alléén niet meer het allerbelangrijkst voor je is
 • Graag meer betekenisvol werk wilt doen, een positieve bijdrage leveren aan het leven van anderen, maar weet je niet hoe
 • Voelt aan alles dat er meer in je zit, maar het lukt je niet om dat eruit te krijgen
 • Bereid bent om stappen te nemen

Pin It on Pinterest

Malcare WordPress Security