Select Page

De '7 Gouden Dagen Challenge'

Stop met alleen maar hard werken. Bereik in 7 dagen een betere balans, meer energie, meer plezier, meer focus, betere slaap, een betere relatie, en minder stress. Allemaal door het toepassen van deze ‘Gouden Dag Methode’

I'm in!Vertel me meer

Geheel gratis

Je hebt al hard genoeg gewerkt. Je mag jezelf ook eens wat gunnen. Daarom bieden we je deze challenge gratis aan. Zodat je eindelijk dat voldane gevoel aan het eind van iedere dag hebt. Je verdient het.

De 1% regel

Wij geloven dat elke dag een beetje het wint van af en toe heel veel. Daarom streven we er naar om vandaag weer 1% beter te maken dan gister. Het is niet alleen leuker, het is ook veel duurzamer.

Accountability

Volgens onderzoek stijgt je kans op succes met maar liefst 95% als je gebruik maakt van accountability (!). Tijdens deze challenge ga je zelf ervaren wat voor enorm verschil het maakt op je resultaten.

“Het lukt me ineens om vroeg op te staan, lekker te werken en te sporten. En in de tijd die ik aan m’n werk besteed ben ik ineens een stuk productiever! Ik besteed weer aandacht aan de juiste dingen. Het leven is veel leuker zo. Zo fijn dit!

– Isabel Croon (Creative producer) – 

Start nu met de challenge

De challenge is simpel:

1. Je schrijft je in en je doet een kleine scan op waar je nu staat en waar je verbetering in zou willen.
2. Elke dag neem ik je vervolgens mee in een nieuwe korte en krachtige routine die je leven op verschillende vlakken een boost gaat geven.
3. We beginnen met één routine en elke dag bouwen we daar een nieuwe routine aan vast (Elke routine duurt ongeveer 10 minuten. Aan het begin van de dag is het dus maar een paar minuten en aan het eind van de week eindigen we een uur met elkaar).
4. We doen het samen zodat je gelijk de kracht ervaart van accountability
5. Na 7 dagen (en dus 7 nieuwe routines) ervaar je meer balans, meer energie, meer plezier, meer focus, betere slaap, betere relatie(s), en minder stress.

Ps 1: Iedereen die meedoet en alle dagen meedoet, maakt kans op een hele vette prijs 🙂
Ps 2: De livesessies doen we met name lekker vroeg in de ochtend. Maar geen zorgen als je geen ochtendpersoon bent; ik heb daar een paar tips voor.

 

“Het was absoluut een goede keuze om te starten met deze Gouden Dag methode en hier niet mee te wachten! Alles begint namelijk nu al op z’n plek te vallen. M’n werk, m’n slaap, de relatie met m’n kids.
En m’n partner wil alleen maar meer van me! 🙂

– Tjalle Brockhus – 

Deze challenge is helaas al geweest. De volgende zal in april zijn.

“Ik had 2 jaar geleden niet durven dromen waar ik nu sta. Soms gebeuren er mindere dingen, maar ik kan daar nu veel beter mee omgaan. Elke dag zie ik weer als een nieuwe kans om te groeien. En ik heb allerlei gelijkgestemden om me heen waar ik het over kan hebben. Ik ben oprecht nu mijn ideale leven aan het ontwerpen en geniet daar enorm van.

– Ralph Thijssen (Thijssen Advies en Projectmanagement) – 

Laat je verrassen hoe je met een paar originele ideeën al snel extra punten kan scoren in je relatie en hoe jullie een geweldige tijd kunnen beleven.

Het Programma

h

Woensdag 3 januari: Kick off (06.15 - 06.45)

Tijdens de kick-off starten we met elkaar en leg ik het doel uit. Daarnaast starten we met de 1e routine waarin je leert hoe je gelijk de dag kan starten met veel energie. En je weet; een goed begin, is het halve werk.

 

Donderdag 4 januari: 2e Routine (06.15 - 06.45)

We bouwen voort op de 1e routine, en voor deze 2e routine starten we 10 minuutjes eerder. Hierdoor ga je het verschil merken tussen ‘inspanning’ en ‘ontspanning.

Vrijdag 5 januari: 3e routine (06.15 - 07.00)

Naast inspanning en ontspanning wil je jezelf ook dagelijks verrijken met het gevoel van voldoening. Daar gaan we in deze 3e routine aan werken (en natuurlijk koppelen we die aan de vorige routines). 

Zaterdag en zondag 6 en 7 januarI: Challenges

Het is weekend en daardoor hoef je niet perse vroeg op te staan. Ik heb wel twee challenges voor je om zelf te doen die ervoor zorgen dat je én minder afgeleid wordt, én betere verbinding gaat ervaren. Durf jij de uitdaging aan?

Maandag 8 januari: 4e routine (06.05 - 07.00)

Een nieuwe week, een nieuwe routine. We gaan door met de vorige routines en koppelen daar weer één magische routine bij. Dit keer een routine waardoor je elke dag het gevoel hebt dat je je brein hebt verrijkt.

k

Dinsdag 9 januari: 5e routine (06.00 - 07.00)

We koppelen deze dag de laatste routine er aan vast. En het is misschien wel de meest effectieve die op bijna alle vlakken van je leven gelijk een positief effect heeft.

I

Woensdag 10 januari: Het Gouden Uur (06.00 - 07.00)

Om af te ronden heb ik een speciaal uur ontworpen waarin alle oefeningen zitten die je in optimale staat brengen. Na een uur voel jij energie, focus, dankbaarheid, trots, voldoening en geluk. Dit is de klapper op de vuurpijl en deze wil je sowieso niet missen!

Frank Boon is bekend van….

Pin It on Pinterest