Select Page

Gefeliciteerd met je besluit!

Bekijk nu hieronder wat er gaat gebeuren

Stap 1: Hou ruimte vrij in je agenda

Vanaf de start van het traject kun je 2 coachingssessies per maand inplannen. Daarnaast is er elke laatste vrijdag van de maand de mogelijkheid om aan te sluiten bij een focus-werksessie en mastermind met de andere 1-op-1 klanten.

Tussendoor krijg je telkens op maat gemaakte opdrachten die je tussen de coaching in je eigen tijd kunt uitwerken. Zo doe je telkens de juiste dingen, houdt je voortgang en creëer je continu resultaat (wat weer zorgt voor voldoening en nieuwe motivatie)

Ps; hou rekening met ongeveer 6-7 uur per week om bezig te zijn met dit programma.

Stap 2: Check je email

Je ontvangt straks een melding dat je aanmelding is binnengekomen. Daarnaast krijg je binnen 2 werkdagen een aparte mail met alle informatie over jouw eigen werkboek, toegang tot een Trello bord, en de praktische details.

Ps: mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan weten. 

Ik kijk er in ieder geval naar uit om je snel te spreken en met je te gaan werken in het trainingsprogramma ‘Geef je wijsheid vleugels’. 

Het wordt een hele gave reis en we gaan ervoor zorgen dat jij enorme sprongen gaat maken en dat jij straks terug kijkt en denkt ‘holy f*ck! Wat een gave dingen heb ik neergezet!’ 🙂

Ik heb zin om aan de slag te gaan. Tot snel.

Met gouden groet,

Pin It on Pinterest