Geef jouw wijsheid vleugels

Zet jouw wijsheid om in een ijzersterk eigen bedrijf, maak een positieve impact in het leven van anderen (en verdien er ook nog eens een leuk extra inkomen mee)
Boek nu jouw gesprekLees hieronder verder

“Do what you love, and change people’s life”

Je voelt dat je anderen kunt helpen.

Diep van binnen weet je het.

Je hebt een bepaalde vaardigheid die je anderen ook zou willen leren. Je hebt iets meegemaakt waar je anderen mee zou kunnen helpen. Je hebt op een bepaald vlak ontzettend veel kennis opgedaan wat je zou willen overbrengen.

Je weet dat je daar anderen mee kunt inspireren. En dat je  hun leven mooier, leuker, of beter kunt maken.

Maar ja, waar start je?

Je wilt niet alles hoeven opgeven

Je hebt waarschijnlijk een druk leven. Misschien heb je een bepaalde baan die veel van je vraagt. Of worden er ergens anders veel dingen van je verwacht.

Je zou graag een betekenisvolle bijdrage willen leveren, maar tegelijkertijd wil je niet gelijk je hele leven omver hoeven gooien. Want je hebt ook nog een hypotheek te betalen…

De oplossing

Eén van de manieren die mij ontzettend heeft geholpen, is om een transitie-fase in te bouwen. Langzaam iets opbouwen zodat je aan de andere kant langzaam iets voor jezelf kan afbouwen.

Het is nu eenmaal zo dat voor jezelf beginnen niet in één keer klaar is. Dat heeft tijd nodig. En dus wil je kleine stappen nemen.

Kleine stappen met veel impact. 

Wat als jij anderen zou kunnen helpen? 

Hoe zou het zijn als er voor jou een manier is om een betekenisvolle bijdrage te leveren ZONDER dat je gelijk je baan hoeft op te zeggen? Dat je er iets naast kunt doen waar je gelijk een verschil mee kunt maken? Dat je met jouw kennis en ervaringen NU AL anderen kunt inspireren?

Hoe?

Door het geven van coaching, training of advies.

Waar ik erg in geloof is dat iedereen iets bijzonders heeft. Iedereen heeft iets waarmee die de wereld een stukje mooier kan maken. Dat kan kennis zijn. Een vaardigheid die jij bezit. Of een ervaring die jij hebt opgedaan.

En daarmee kun je anderen inspireren. Dat kun jij overbrengen op anderen. Zodat ze niet dezelfde lessen hoeven te leren als jij. Maar dat je ze een kickstart geeft vanuit al die dingen die jij hebt geleerd.

Stel je eens voor dat jij een groep voor je hebt met mensen die met grote aandacht naar je zitten te luisteren. Dat jij ze kunt inspireren met wat jij weet. En dat je na één dag al serieuze verandering bij die mensen ziet.

Dat ze je bedanken omdat je ze inzichten hebt gegeven die indruk op ze heeft gemaakt. Dat ze je dankbaar zijn omdat ze nu het wiel niet opnieuw uit hoeven te vinden. Dat je ze hebt geholpen met iets waar ze al lang mee zaten te worstelen. En door jou kunnen ze nu die stappen nemen die ze nodig hadden.

Jij kunt anderen inspireren

 

Ook jij hebt het in je. Ook jij kunt een positieve invloed zijn op anderen. Ook jij kunt jouw ervaring en kennis overbrengen en inzetten voor een groter doel. Het enige dat je hoeft te weten, zijn drie dingen:

1) WELKE ervaring, kennis of vaardigheid jij precies OP WIE zou kunnen overbrengen (oftewel; wat is het probleem wat jij kunt oplossen)

2) hoe je jouw kennis ook daadwerkelijk omzet in een IMPACTVOLLE BUSINESS

en

3) hoe je dat zó in de markt zet dat je precies de juiste mensen aantrekt en er ook nog eens je geld mee kunt verdienen.

Lijkt het je wat?

In ons programma leren we je in 5 maanden hoe je jouw eigen business op kunt zetten en leer je ook nog eens hoe je dat succesvol in de markt zet. 

Dit is voor jou als je…

 • Al een baan hebt, maar graag daarnaast als trainer aan de slag wilt gaan
 • Al zelfstandige bent, maar graag jouw aanbod of jouw positionering naar een volgend niveau wilt brengen
 • (Nog) geen idee hebt waar je anderen mee wilt helpen, maar diep van binnen voelt dat je dit te doen staat
 • Je bent bereid om stappen te nemen

Herken je je hierin?

Dan is dit programma voor jou.

{

Zij gingen je voor:

“Dit programma heeft me enorm geholpen om handen en voeten te geven aan mijn passie. Zo blij dat ik heb losgelaten dat ik het allemaal zelf moest doen. Het programma van Frank is ongelooflijk krachtig en de manier van begeleiding is onbetaalbaar!”
Marloes Wesselink

“Leuke cursus die écht je ogen opent en toegang geeft tot je echte passie! Doe iets aan de dingen die je tegenhouden gelukkig te zijn….doe deze cursus! Kies ervoor om de rest van je leven het beste van je leven te maken.”
Margriet Noordoven

“3 woorden om Franks stijl te beschrijven: efficiëntie, oog voor detail en perfectionisme. Het resultaat is een goed uitgedachte waardevolle training 👊🏻”

Rozh Kazzaz

De selectie voor het ‘Geef jouw wijsheid vleugels’ programma

Misschien heb je jarenlang gewoon gedaan wat er op je pad is gekomen en wil je nu jouw eigen pad kiezen. Je wilt nu eindelijk eens jouw ervaring inzetten om anderen daarmee te inspireren.

Kiezen voor iets waardoor jij een positieve impact maakt op het leven van anderen. Je wilt iets nuttigs doen in deze wereld. Ben jij die persoon? 

Ben jij die persoon die graag een positief effect wilt hebben op andere mensen en anderen wilt inspireren door middel van krachtige workshops, trainingen of presentaties?

Boek dan nu jouw gesprek met ons.

Slechts 2x per jaar starten wij dit bijzondere traject waarin we slechts een beperkte groep mensen begeleiden. Hierin krijg je haarscherp hoe je jouw boodschap over kunt brengen in impactvolle trainingen en leer je alle skills die nodig zijn om ook een mooi inkomen te verdienen met jouw trainingen. Zo leer je niet alleen levens transformeren. Je leert ook een gezond bedrijf bouwen.

Dit is wat je leert:

 1. Je leert hoe je jouw wijsheid omzet in een impactvol coachings-, trainings-, of consultancy programma
 2. Je leert hoe je jouw training zó aantrekkelijk maakt dat iedereen op het puntje van z’n stoel zit
 3. Je leert hoe je jouw training op zo’n manier in de markt kunt zetten dat je de juiste mensen weet aan te trekken en er een mooi extra inkomen mee genereert.

Hoe gaat het in z’n werk?

 1. Bepaal of bovenstaande tekst jou aanspreekt
 2. Bekijk onderstaande video van 1 minuut
 3. Vul de bijbehorende vragen in zodat we kunnen kijken of je in aanmerking komt voor het gesprek
 4. Binnen 48 uur ontvang je van ons een reactie of je bent uitgenodigd voor een gesprek persoonlijk met mij
 5. In het gesprek gaan we dieper in op jouw situatie, bepalen we welke unieke waarde jij bezit, en bepalen we of je geschikt bent voor een vervolgtraject samen met ons
powered by Typeform

P.S.: De plekken voor deze groei-gesprekken zijn beperkt en aangezien onze zichtbaarheid significant groeit de laatste tijd, worden de gesprekken met ons over het algemeen snel volgepland. Wacht dus niet te lang en vraag gelijk jouw gesprek aan. First come, first serve.

Pin It on Pinterest

Malcare WordPress Security