Select Page

In 9 maanden je eigen business

Zet jouw wijsheid om in een ijzersterk eigen bedrijf waarmee je een positieve impact maakt in het leven van anderen en er zo'n inkomen mee verdient dat je de transitie van werknemer naar ondernemer moeiteloos kan nemen.
Lees hieronder verder

Vraag nu jouw selectiegesprek aan

“Do what you love, and change people’s life”

De selectie voor het ‘Geef jouw wijsheid vleugels’ programma

Misschien heb je jarenlang gewoon gedaan wat er op je pad is gekomen en wil je nu jouw eigen pad kiezen. Je wilt nu eindelijk eens jouw ervaring inzetten om anderen daarmee te inspireren.

Kiezen voor iets waardoor jij een positieve impact maakt op het leven van anderen. Je wilt iets nuttigs doen in deze wereld. Ben jij die persoon? 

Ben jij die persoon die graag een positief effect wilt hebben op andere mensen en anderen wilt inspireren door middel van krachtige workshops, trainingen of presentaties?

Boek dan nu jouw gesprek met ons.

Slechts 2x per jaar starten wij dit bijzondere traject waarin we slechts een beperkte groep mensen begeleiden. Hierin krijg je haarscherp hoe je jouw boodschap over kunt brengen in impactvolle trainingen en leer je alle skills die nodig zijn om ook een mooi inkomen te verdienen met jouw trainingen. Zo leer je niet alleen levens transformeren. Je leert ook een gezond bedrijf bouwen.

Dit is wat je leert:

  1. Je leert hoe je jouw wijsheid omzet in een impactvol coachings-, trainings-, of consultancy programma
  2. Je leert hoe je jouw business op zo’n manier in de markt zet dat je precies de juiste mensen weet aan te trekken 
  3. Je leert hoe je jouw aanbod zó aantrekkelijk maakt dat je naast impact, er ook een mooi extra inkomen mee genereert

Hoe gaat het in z’n werk?

  1. Bepaal of bovenstaande tekst jou aanspreekt (nog vragen? Zie onderaan deze pagina)
  2. Bekijk onderstaande video van 1 minuut 
  3. Vul de bijbehorende vragen in zodat we kunnen kijken of je in aanmerking komt voor het gesprek
  4. Binnen 48 uur ontvang je van ons een reactie of je bent uitgenodigd voor een gesprek persoonlijk met mij
  5. In het gesprek gaan we dieper in op jouw situatie, bepalen we welke unieke waarde jij bezit, en bepalen we of je geschikt bent voor een vervolgtraject samen met ons

“Dit programma heeft me enorm geholpen om handen en voeten te geven aan mijn passie. Zo blij dat ik heb losgelaten dat ik het allemaal zelf moest doen. Het programma van Frank is ongelooflijk krachtig en de manier van begeleiding is onbetaalbaar!” – Marloes Wesselink –

powered by Typeform

P.S.: De plekken voor deze groei-gesprekken zijn beperkt en aangezien onze zichtbaarheid significant groeit de laatste tijd, worden de gesprekken met ons over het algemeen snel volgepland. Wacht dus niet te lang en vraag gelijk jouw gesprek aan. First come, first serve.

Pin It on Pinterest