Select Page

De 'datenight' challenge

Plan voor het einde van de maand één gave date met je partner. Ontvang hieronder maar liefst 134 ideeën met wat je allemaal kunt doen!

I'm in!Vertel me meer

Originele ideeën

Vind je het ook soms zo lastig om telkens weer iets leuks te verzinnen om samen met je partner te doen? No worries. Ik heb maar liefst 134 ideeën voor je verzameld die jij nu gratis mag downloaden!

Makkelijk om te doen

Ik heb de ideeën allemaal ondergebracht in verschillende categorieën, zodat je zelf kunt kijken waar jullie zin in hebben. Daarnaast heb ik ook nog handige linkjes toegevoegd, zodat je het snel kan regelen.

Geweldige herinneringen

Het doel van deze challenge is dat je je partner wat vaker kan verrassen met iets leuks, dat jullie nóg meer verbinding gaan ervaren én dat jullie momenten gaan creëren waar je jaren later nog op terugkijkt met een lach.

“Ik wilde niet m’n werk wéér voor laten gaan. Ik wilde nu echt tijd maken voor onze relatie. Om weer even quality time voor elkaar te hebben en uit de rol van ondernemer en ouders te stappen. Gewoon weer een keer als partners samen zijn. En dus hebben we een oppas geregeld en iets tofs gepland. En ik moet zeggen; we hebben sinds lange tijd niet zo’n leuke en mooie dag samen gehad. Zo fijn dit!

– Heleen Kruitbosch (Eigenaresse van Angstmanagement.nl) – 

Start nu met de challenge

De opdracht is simpel:

  1. Download de lijst met alle mogelijke ideeën om te doen op een date / uitje voor jullie samen
  2. Plan samen met je partner deze maand een dagdeel, avond, dag of weekend (afhankelijk van wat je uit de lijst kiest) en zet deze dag vast in jullie agenda.
  3. Vertel aan je partner nog niet wat je hebt gekozen, maar verras hem of haar op de dag van de date (geef misschien subtiele hints vooraf)
  4. Zorg ervoor dat je die dag er ook echt voor elkaar bent en dat je alle randvoorwaarden die daarvoor nodig zijn hebt geregeld (oppas, werk, etc).
  5. Geniet met volle aandacht van de date 🙂
  6. Laat de volgende date door je partner organiseren 😉

Ps: Iedereen die deze maand een date inplant en een foto naar me stuurt, maakt kans op een hele vette prijs 🙂

 

“Aan het begin was het wat ongemakkelijk. Want eigenlijk deden we dit niet zo vaak. Maar het was zo tof om te doen! We raakten in gesprek over dingen waar we normaal nooit over zouden praten. We gaan dit sowieso vaker doen!

– Erik Fieten (eigenaar Alvasi Reclame)  – 

ONTVANG MAAR LIEFST 134 IDEEËN!

Ervaar hoe het is om op een leuke en originele manier samen quality time door te brengen. Zet hieronder waar ik alle ideeën voor een datenight naartoe kan sturen.

Ik ben serieus verrast door hoeveel leuker onze relatie is geworden! Elke keer was ik weer onder de indruk waar m’n vriend mee kwam. We hebben tijdens onze dates niet alleen ontzettend veel lol gehad, we zijn ook veel dichter naar elkaar toe gegroeid. Onze relatie heeft een veel dieper niveau bereikt. Ik kan niet wachten tot de volgende date!”

– Alexandra Ferreiro (Eigenaresse Disconnect Travel) – 

Laat je verrassen hoe je met een paar originele ideeën al snel extra punten kan scoren in je relatie en hoe jullie een geweldige tijd kunnen beleven.

De initiatiefnemer (Frank Boon) is bekend van….

Pin It on Pinterest