Ontdek wat je wilt

Krijg in deze 5-daagse training scherp waar alles voor jou samenkomt. Datgene wat jou energie geeft, waar je impact mee maakt en waar je 100% voldoening uit haalt.
Lees meerIk wil direct starten

In slechts 5 dagen resultaat

Onze expertise is het vinden van jouw passie en dit om te zetten naar een manier zodat je niet alleen enorme energie en voldoening krijgt van je werk, maar er ook geld mee verdient.

Helder en Concreet

Bij ons geen zweverig gedoe of sessies waar je overladen wordt met content. Nee, bij ons praktische sessies waarbij we ons focussen op concrete stappen waarmee je direct resultaat krijgt.

Met gelijkgestemden

Je werkt samen met gelijkgestemden aan je doel. Het bundelen van al deze krachten, kennis en ervaring zorgt ervoor dat je weet dat je niet alleen bent en maakt jouw drive nóg groter.

Je doet leuk werk, maar je mist zingeving

Als je wilt leren hoe je meer richting in je leven kunt krijgen, dingen kunt gaan doen die er toe doen, en voldoening op een heel ander niveau kunt ervaren (zonder gelijk je huidige werk op te zeggen), dan ga je nu ontdekken hoe.

Afgelopen jaar was heftig. Maar het heeft voor één ding gezorgd. Doordat er geen enkele afleiding meer was, je niet meer naar kantoor hoefde, en je überhaupt niet zoveel kon doen, kon je eens goed nadenken. Eens stil kon staan bij wat je nu deed, en of dat wel was wat je echt wou.

Je had in één keer niet meer dat contact met collega’s. Geen gesprekken meer bij het koffie-automaat. Geen drankjes meer na het werk. Ineens was daar alleen nog jouw taak (en weet ik veel hoeveel zoom-calls). En dan merkte je dat alleen en continu die taak uitvoeren, toch niet zo heel energie-gevend was. Sterker nog; het kostte je misschien zelfs wel energie.

Het kan maar zo zijn dat je je in die tijd wat vaker afvroeg; ‘is dit werkelijk wat ik nu wil?’

En de vraag stellen, is ‘m natuurlijk beantwoorden. Je weet het antwoord wel. Maar ja, wat dan?!

Je had er ook niet bij stil kunnen staan. Je had ook gewoon door kunnen hollen. Maar dat doe je niet. Je bent nu hier. Dus respect daarvoor.

Je bent bij het goede adres.

Dit bijzondere trainingsprogramma helpt je om richting te krijgen. Om scherp te krijgen wat je nu eigenlijk écht wilt. Of beter gezegd; wat je hier te doen staat.

Met onze bewezen techniek waarmee we honderden mensen hebben geholpen stop je even met doorhollen en ga je bezig met je eigen pad. Naar de signalen die vlak voor je neus liggen. Maar doordat je zo bezig was met vooruit kijken, zag je ze niet meer.

Ik ga je met dit programma helpen je eigen pad weer te zien.

“Alles wat je nodig hebt is er al. Je moet het alleen weer leren zien”

Ontdek wat je wilt - De Gouden UIl
Ontdek wat je wilt - Challenge
Ontdek wat je wilt - voldoening

“Sometimes they’re not only dreams.
Sometimes it’s your destiny”


Hard werken aan het verkeerde

 

Kijk, er is helemaal niks mis met hard werken (vind het zelf ook heerlijk!) Er is alleen wat mis met hard werken aan het verkeerde.

Dat je je hele ziel en zaligheid ergens in steekt, maar dat je niet zo goed weet waar (en voor wie) je het eigenlijk allemaal doet. Dat je al je tijd en energie ergens in steekt, maar dat je daarmee alleen maar bijdraagt aan het realiseren van iemand anders z’n dromen…

Van jongs af aan worden we opgeleid om de gebaande paden te lopen. Vaak om als werknemer met een bepaald profiel aan de slag te gaan bij een al bestaand bedrijf. Met zijn eigen structuur, functies en regels.

En daar moet je je aan conformeren.

Weg vrijheid. Gewoon voldoen aan de regels die er dan gelden.

(Het wordt waarschijnlijk straks zo erg dat je straks zelfs uitgesloten kan worden als je geen QR code hebt of wilt laten zien!)

Oftewel; het is nu meer dan ooit de tijd om te gaan bepalen wat jij ZELF wilt.

Wat jouw eigen pad is. Niet meer luisteren naar wat ANDEREN denken dat jouw pad is.

Nee, echt eens ontdekken wat JIJ wilt.

Zodat jij het helemaal zelf kan inrichten. De vrijheid, het plezier, en de voldoening waar jij zo naar verlangt.

“Frank is echt bevlogen in het begeleiden van jouw weg naar succes. Hij heeft de oprechte intentie om te zorgen dat je alles uit jezelf haalt en je blokkades ontdekt en overwint.

En het mooie; hij weet de kracht van de groep in je voordeel te laten werken!”

– Rogier Duurkoop – 

Het verhaal dat ze je vertellen

Zodra je in het bedrijfsleven komt, kom je in het systeem terecht. Het systeem van steeds maar meer.

Meer verantwoordelijkheden. Hogere functie. Beter salaris.

En met een beter salaris kun je je weer een hogere levensstandaard permitteren. En als je daar eenmaal aan hebt geroken, wil je alleen maar meer. Want je collega’s, vrienden of buren, hebben net datgene wat jij niet hebt.

En zo kom je vast te zitten in de ratrace. Alleen maar op zoek naar meer. Alleen maar op zoek naar hoger. Alleen maar op zoek naar die volgende stap zodat je weer meer geld kunt verdienen. Op weg omhoog die carrière ladder op.

Maar niks is zo pijnlijk dan de top van de ladder bereikt te hebben, om er vervolgens achter te komen dat het niet jouw ladder was. Of dat de ladder tegen de verkeerde muur stond.

Een leuke functie en veel geld is leuk. Maar zonder zingeving voelt het alsnog redelijk leeg.

En je zal niet de eerste zijn die door keihard te werken aan het verkeerde in een burn- of bore-out raakt. Of erger nog; dat je achteraf op je sterfbed denkt; ‘had ik maar…’

Nu je hier zit en dit leest, heb je een belangrijk moment om daar een keuze in te maken. 

Wil je aan het eind van je leven herinnerd worden als iemand die altijd netjes de gebaande paden heeft bewandeld en hard heeft gewerkt (voor iemand anders)? Of als iemand die zijn eigen pad heeft gecreëerd en ervoor heeft gezorgd dat die z’n eigen dromen heeft waargemaakt?

En welk voorbeeld wil je zijn voor je kinderen? 

Natuurlijk is het spannend om je eigen pad te bewandelen. Natuurlijk voelt dat alsof je af en toe je ‘veiligheid’ moet opgeven.

Maar vergelijk het eens met een schip.

Die ligt ook veel veiliger in de haven. Maar dat is niet waar die voor gebouwd is.
.

De oplossing

Ik weet het; je vindt zoveel dingen leuk en je weet niet helemaal zeker wat je dan zou moeten doen. Wat is nou dat ene ding voor jou? Die ene richting? Die ene keuze waar alles bij elkaar komt?

Keuzes maken is niet je sterkste kant. Althans niet op dit vlak. Voor anderen keuzes maken gaat je makkelijker af. Maar voor jezelf?

En tóch weet je dat je nu ook een keuze voor jezelf moet maken. En dat voelt spannend. 

Wat bij velen gebeurd is dat ze in hun hoofd rondjes draaien. Maar blijven malen. Continu afwegingen maken.

Maar nooit in beweging komen.

En dan weet je één ding: Dan sta je over een paar jaar precies op hetzelfde punt als nu. Nog steeds met een ‘ok leventje’, maar mis je nog steeds voldoening. En nog steeds met de vraag ‘is dit het wel?’

Dus het is tijd om daar achter te komen! Om te leren hoe je van al die dingen die je leuk vindt, één ding kan maken. Eén richting waar alles bij elkaar komt. Jouw kwaliteiten, jouw interesses, jouw ervaring.

In deze 5 daagse training leer je precies dát. De techniek hoe je er voor jezelf achter komt wat dat ene ding voor jou is. En waar je ook nog eens het vertrouwen bij hebt dat je er niet alleen impact mee maakt, maar óók je geld mee kunt verdienen.

Want dat is de gouden combinatie. De combinatie van wat je leuk vindt (=passie), waar je goed in bent (=impact), én een bijdrage in wil leveren (=inkomen).

Op dat moment ga je bijdragen wat er écht toe doet.


Energie. Voldoening. En zingeving.

Wat leer je in dit programma?

> De 3 doorbraak-strategieën hoe je loskomt van datgene waar je niet meer wilt zitten (zodat je geen minuut meer verspilt)

> De 4 succesfactoren om daadwerkelijk op het punt te komen waar jij energie krijgt van je werk en het gevoel van betekenis ervaart (zodat je elke dag met voldoening eindigt)

> Waarom de vraag ‘wat wil ik?’ niet de juiste vraag is om te stellen en welke vraag je jezelf wél moet stellen (zodat je direct een einde maakt aan alle twijfel)

> De nummer 1 truc om ervoor te zorgen dat je gegarandeerd in beweging komt (wat bijna toepast en daardoor 90% van de mensen vast blijft zitten in een situatie die eigenlijk niet ok is)

> Hoe je continu de juiste keuzes kunt blijven maken en van nu af aan nooit meer twijfelt over wat je te doen staat (wat een verademing gaat dit geven!)

De Gouden Uil - Online Workshop Het Kompas - via Zoom

‘Ontdek wat je écht wilt’

Waar en wanneer

Datum: van 28 feb t/m 4 mrt 2022
Tijdsinvestering: 1 tot 2 uur per dag
Locatie: Achter je computer (online)
Trainer: Frank Boon
Prijs: €397  Nu tijdelijk slechts 39 euro (!!)

Na 25 feb stijgt de prijs naar €100

Het Programma

 1. Inspirerende sessies. Concrete opdrachten. En een groep met gelijkgestemde mensen.

 2. LIVE SESSIES VAN 28 FEB T/M 4 MAART

  (Kun je er niet elke dag bij zijn? No worries! Je kunt de opnames er gewoon bij krijgen zodat je het in je eigen tijd kan doen)

h

Dag 1 (28 feb) : Commitment

Maandag 09.00 – 10.00 uur: Gezamenlijke kick off

Het begint met weten waarom jij verandering wilt. Alles begint met verlangen. In deze gezamenlijke kick-off sessie, krijg je instructie hoe je jouw kans op slagen kunt vergroten, gaan we in op jouw ‘why’ en voel je de energie om deze week te gaan knallen!

Dag 2 (1 mrt): Zelf-analyse

Dinsdagochtend: Video + opdracht in je mailbox

Wat kom je eigenlijk brengen? Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar zouden anderen jou zien? Om tot jouw passie te komen moet je weten waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waar jij een bijdrage in zou willen (en kunnen leveren). Deze dag staat in het teken van zelf-analyse dmv gave opdrachten.

Dag 3 (2 mrt): De gouden combinatie

Woensdag 19.30 – 21.15: Interactieve live sessie

Op basis van jouw zelf-analyse zijn we in staat om op deze dag de eerste keuzes te maken. De gouden combinatie waar jij gepassioneerd over bent, wat jij zou kunnen bijdragen en waar je ook nog een leuk inkomen mee kunt verdienen.

Dag 4 (3 mrt): Belemmerende overtuigingen

Donderdagochtend: Video + opdracht in je mailbox

Als er iéts is wat de succesvolle mensen onderscheidt, is het wel hun mindset. Met name nadat je een keuze maakt, kicken gelijk belemmerende stemmetjes in. Deze dag gaan we daarom in op de belangrijkste techniek hoe je een ijzersterke mindset krijgt.

Dag 5 (4 mrt): Manifestatie

Vrijdag 13.00 – 14.15: Gezamenlijke (speciale) afsluitsessie

Nu gaat het erom. Het draait nu om manifesteren. In deze live sessie helpen we je niet alleen met de eerstvolgende stappen, we zullen je ook helpen met de belangrijkste uitdaging waar je nu voor staat.

Mogelijkheid voor 1-op-1 coaching

Week na de 5-daagse training

Je hebt de mogelijkheid om 1-op-1 met mij verder te praten over jouw concrete vervolgstap. Ik heb mijn agenda in de week erna vrijgehouden voor diegenen die nóg verder geholpen willen worden om concrete stappen te nemen.

 1. Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt “even snel mijn purpose vinden en dan ben ik er”, dan kun je nu beter je laptop dichtklappen. Want je zult er zelf mee aan de slag moeten en dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn.

  Ik werk alleen met ambitieuze mensen. Mensen met een sterke drijfveer. Die het verdienen om waar ze goed in zijn of wat ze te bieden hebben concreet vorm te geven en de wereld daarmee een stukje beter te maken.

Als je nu meedoet, krijg je ook…

Deze 5 dagen gaan je al bizarre resultaten geven. Datgene waar jij maanden, misschien al jaren mee worstelt, wordt straks in 5 dagen helder. Maar misschien denk je; ‘Dit klinkt te gek! Maar wat kan ik nog meer doen om er alles uit te halen?” 

Don’t worry. Ik heb een paar toppers in mijn netwerk gevraagd om een paar extra sessies te geven!
En als je je vandaag inschrijft, krijg je deze te gekke bonussen: 

BONUS 1 

VERBONDEN ADEMSESSIE (twv €150)

Op dinsdagavond van 20.00 tot 21.00 uur heb ik Luc Beerens van Vuur&IJs uitgenodigd om ons te begeleiden in een prachtige ademsessie.

Als je graag je antwoorden niet vanuit je ratio maar vanuit je intuitie wilt laten komen, is dit de sessie waar je bij wilt zijn!

En je krijgt ‘m van mij er gratis bij. 

BONUS 2 

MINDSET INSPIRATIESESSIE (twv €150)

Op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur heb ik Jonathan Bouter van Freedom Motivates uitgenodigd om ons te begeleiden tijdens een ijzersterke sessie over mindset.

Als je graag voor eens en voor altijd af wilt komen van belemmerende stemmetjes, dan is deze sessie voor jou!

Ook deze krijg je van mij er gratis bij.

 

BONUS 3 

AFILIATE PROGRAMMA (twv €39 tot € ?)

De prijs voor dit programma is al schrikbarend laag, maar wat als ik je vertel dat je jouw investering ook nog eens terug kunt verdienen??

Door samen met ons dit programma verder te verspreiden, kun jij meehelpen in onze missie om mensen met trots te laten leven.

Jij kunt nu zelfs geld verdienen met helpen!

 

Wie is je trainer?

Frank Boon

Frank begeleidt al jaren mensen om te ontdekken wat ze nu eigenlijk écht willen.

Hij heeft een unieke methode ontworpen waardoor het zo simpel wordt, dat iedereen het kan. En hij brengt het op zo’n manier, dat je er ook nog eens onwijs veel lol in hebt.

Zijn missie is om mensen te laten inzien wat er ècht toe doet, zodat iedereen zijn unieke waarde kan brengen. Want zodra jij begint met dat te geven, hoef je nooit meer iets te halen.

Al meer dan duizend mensen hebben zich niet alleen laten inspireren en enorme inzichten gekregen tijdens zijn shows en trainingen, ze zijn ook overgegaan tot actie.

En precies dát, tot actie overgaan, maakt al het verschil in een tijdperk waarin de kans op de loer ligt om toeschouwer te worden van je eigen leven.

Alles draait om de regie pakken. Laat je inspireren tijdens zijn trainingen. Maar veel belangrijker zijn de principes. Als je die je eigen maakt, heb je er de rest van je leven voordeel van.

“Alles wat je nodig hebt is er al. Je moet het alleen leren zien”
– Frank Boon

Na deze 5-dagen:

 1. > Zie je exact wat jouw passie is en hoe je dit om kunt zetten naar concreet werk, zodat je niet alleen impact maakt in het leven van anderen, maar ook nog eens geld verdient met datgene wat je leuk vindt.
 2. > Weet je welke concrete stappen je moet nemen om jouw passie vorm te geven, zonder dat je gelijk je zekerheid of je baan hoeft op te geven.
 3. > Heb je een heldere manier hoe je om kunt gaan met die stemmetjes die je tegen proberen te houden. Na deze challenge ben jij ‘on fire’ zodat je nu eindelijk eens keuzes kunt maken waar je later trots op bent..

Wat zijn de stappen:

 1. > Schrijf je in voor de training en reserveer jouw plek
 2. > Hou ruimte in je agenda tussen 6 en 10 december (zo’n 1 uur per dag voor training en zo’n 0,5-1 uur voor de opdrachten)
 3. > Doe de voorbereidende opdracht die je gelijk krijgt na inschrijving.

ZOU JE DAT NOU WEL DOEN?

100% SUCCES GARANTIE

Het is simpel. Ik sta voor kwaliteit en resultaat.

Dus mocht je na het volgen van de modules en alle opdrachten uitgevoerd te hebben, niet tevreden zijn over het resultaat? Dan stuur je een mailtje met al je uitgewerkte opdrachten naar support@degoudenuil.nl en krijg je zonder problemen je geld terug.

Het leven zit al vol genoeg met risico’s. Ik wil niet dat deze er ook nog eentje voor je wordt.

Dus met deze ‘niet-goed-geld-terug garantie‘ kan jij zonder enig risico dit traject volgen.

Makkelijker kan ik het niet voor je maken. Je hebt volgens mij niks te verliezen. Alleen maar wat te winnen…

 

Tijd voor een keuze

Het is het moment van de waarheid.

Hoe lang ga je nog wachten met het volgen van iemand anders z’n pad? Hoe lang ga je nog twijfelen over wat je hier te doen staat? En hoe lang ga je nog accepteren dat je niet de voldoening en zingeving ervaart die je zo verdient??

Blijkbaar kriebelt er iets en is er iets waar je naar zoekt. Richting. Helderheid. Keuzes.

Laat dit een mooie oefening voor je zijn. Dit is het moment om een keuze te maken.

Ik kan het niet makkelijker voor je maken. Het is nu aan jou. Wil je een betekenisvolle bijdrage leveren in deze wereld? Wil je meer plezier? Meer energie?

Stop dan met wachten. Maak de keuze. En creëer een positieve impact.

Kom erachter wat je écht wilt. Bepaal wat je hier te doen staat.

Doe mee met de 5-daagse training

Van €397,- nu (tijdelijk) voor slechts 39 euro (!)

Geldig t/m 25 februari 2021 

 

{

Dit is de ervaring van anderen:

“Ik had al meerdere keren gehoord dat ‘alles in je zit’. Maar ja, dan moet je wel alles met elkaar kunnen linken. Ik kreeg dat niet voor elkaar, maar Frank wel. Ontzettend knap hoe hij dat doet! Echt een aanrader om bij hem een sessie te volgen”

Frederiek Boerma

“Ik zat vast in mijn eigen cirkeltje en ik kwam er zelf niet meer uit. Via via kwam ik bij Frank terecht en hij heeft me echt weer ‘aan’ gezet! Het voelt heel fijn om direct begrepen te worden. Frank is een topper en ik kijk uit naar de vervolgstappen!”

Ralf van Regteren

“Na een hoop getwijfel tóch de stoute schoenen aangetrokken en een sessie bij Frank ervaren. Achteraf mijn grootste zegen. Heb op mijn werk zaken direct bespreekbaar gemaakt. Frank, dank je dat je me op de rails hebt gezet!”

Suus Jennekens

Misschien Heb Je Nog Wat Vragen

Wanneer begint het programma?

Omdat ik erg geloof van de kracht van de groep en live met elkaar aan het werk gaan, zijn de live sessies in de week van 28 februari t/m 4 maart.

Kun je er niet elke dag bij zijn? Geen probleem!

Je kunt de opnames erbij krijgen zodat je alles op je eigen gemakje kunt doen.

Hoe lang duurt het programma?

Het officiele live gedeelte van het programma duurt 5 dagen. Meer heb je in principe ook niet nodig om een keuze te maken.

Maar wat je gaat leren het programma zul je de rest van je leven nog baat bij hebben, dus eigenlijk gaat het traject eindeloos door (maar dan zonder mijn begeleiding).

Mocht je na deze week extra begeleiding willen, dan kun je dat aanvragen.

Ps; als je niet bij het live gedeelte kan zijn, kun je de opnames erbij krijgen die nog een maand beschikbaar zijn.

Is dit geschikt voor mij?

Weet jij heel goed te vertellen wat je niét wilt, maar vind je het moeilijk om te bepalen wat je dan wél wilt? Of weet je het wel, maar kun je dit niet onder de juiste woorden brengen? En ben je er al een poosje mee bezig maar lukt het je maar niet om de juiste antwoorden te vinden?

Dan helpen we jou daarbij.

In deze training ga je helderheid krijgen in jouw richting en wordt duidelijk wat jou te doen staat. Allemaal met als doel om het plezier in je werk en je leven naar een volgend niveau te brengen.

Kan ik er niet zelf achter komen?

Wij waren er altijd sterk van overtuigd dat iedereen het inderdaad zelf moet kunnen.

Nu, na honderden mensen te hebben begeleid zien we echter iets anders. Je hebt altijd iemand nodig die je helpt met de juiste vragen stellen, iemand die naar je antwoorden luistert en je helpt met verbindingen maken.

Zelf blijf je in dezelfde patronen denken en blijf je cirkeltjes draaien. Gek genoeg heb je iemand anders nodig die je helpt met nieuwe perspectieven en je kan bevestigen of je op het juiste spoor bent.

Wat als ik het programma niets vind of het programma niet de gewenste resultaten oplevert?

Natuurlijk denken we dat je het geweldig gaat vinden wat we hebben gecreëerd. Maar mocht het niet de perfect fit zijn voor jou, dan kun je terugvallen op onze garantie.

Wij geloven dat je alleen moet betalen voor dingen die ook écht resultaten opleveren. Wij hanteren daarom een niet-goed-geld-terug garantie.

Voldoet het programma, om welke reden dan ook, niet aan jouw verwachtingen, stuur ons dan een e-mail en als jij laat zien dat je alle stappen netjes hebt uitgevoerd en dat jij geen helderheid hebt, dan zorgen wij ervoor dat jij je geld terugkrijgt.

Zonder lastige vragen of extra verkooppraatjes. Wij willen namelijk alleen maar waarde bieden.

Ik twijfel nog...

Bij twijfel moet je het niet doen. Dit is niet iets dat je “effe” tussendoor koopt en doet.

Het kost tijd, werk en moeite om helderheid te krijgen in wat je hier op deze wereld te doen hebt.

Dus als het niet goed voelt; niet doen.

Maar bedenk; het zijn de op korte termijn ongemakkelijke keuzes die op lange termijn voldoening opleveren. De gemakkelijke keuze is om nu niks te doen. Maar dan weet je ook wat dat oplevert…

Pin It on Pinterest