Select Page

Jouw Gouden Business Idee

Klaar met die ratrace en die eindeloze meetings achter je laptop? Ontdek in deze 10-daagse training waar jij échte impact mee maakt, op een diepere laag voldoening uit haalt en ook nog eens je geld mee kan verdienen.
Lees meerIk wil direct starten

In slechts 10 dagen resultaat

Mijn expertise is het op een zo effectief mogelijke manier vinden van jouw passie en dit omzetten naar een zo’n praktische en concrete mogelijke invulling zodat jij gelijk verschil maakt.

Helder en Concreet

Bij ons geen zweverig gedoe of sessies waar je overladen wordt met content. Nee, bij ons praktische sessies waarbij we ons focussen op concrete stappen waarmee je direct resultaat krijgt.

Met gelijkgestemden

Je werkt samen met gelijkgestemden aan je doel. Het bundelen van al deze krachten, kennis en ervaring zorgt ervoor dat je weet dat je niet alleen bent en maakt jouw drive nóg groter.

Doe jij nog wat je wilt?

Ja, dat is een rotvraag want je weet dat je niet hartgrondig JA gaat antwoorden.

Je zit best lekker in je baan, goeie job ook. Maar om nou te zeggen dat je dit nog jaren wilt gaan doen, nou nee.
Je hebt iets meer toe te voegen, iets anders.
Maar je hebt nog geen idee wat dat precies is.

Deze vragen komen waarschijnlijk op…

‘Wat ís dat ene ding waar jij een enorm verschil mee kunt maken? Wat is datgene waar jij echte zingeving uit gaat halen? Wat is hetgeen je een net zo lekker (of misschien wel meer) inkomen mee kunt gaan verdienen als nu?’

Na de 10-daagse training ‘Ontdek jouw Gouden Business’ weet je het.

Hier lees je hoe je meedoet en wat het je brengt 

Frank Boon - De Gouden Uil
De Gouden Uil - ontdek wat je écht wilt


Hard werken aan het verkeerde

Gaaf hè, zo’n succesvolle job als jij hebt. Altijd gewild, toch?
Als je dit had, zou je jezelf geslaagd vinden.
Yeah right. Zo werkt het niet, dat weet je inmiddels ook wel.

Je hebt die job, maar je weet nu dat er nog iets ontbreekt.
Want waar dóe je het eigenlijk voor?
Wat draag je nou eigenlijk bij?

Stel jij je deze vragen ook? Dan weet je dat jouw échte pad ergens anders ligt.
Maar waar?

Daarom deze 10-daagse training. Zodat we jouw unieke waarde ontdekken, en dit omzetten in een tof business idee waarmee je serieuze impact kunt maken.

Druk op de knop hieronder om te zien hoe je meedoet en wat het je brengt

“Alles wat je nodig hebt is er al. Je moet het alleen leren zien”

– Frank Boon –

“Frank is echt bevlogen in het begeleiden van jouw weg naar succes. Hij heeft de oprechte intentie om te zorgen dat je alles uit jezelf haalt en je blokkades ontdekt en overwint.

En het mooie; hij weet de kracht van de groep in je voordeel te laten werken!”

– Rogier Duurkoop – 

Ontdek wat je wilt - De Gouden UIl

Het voelt niet lekker

Hoe goed deze baan ook is, je voelt je er niet zo lekker als je had gedacht. Je werkt hard, je bent goed in wat je doet en het brengt brood op de plank.

Zou genoeg moeten zijn voor een lekker leven, toch?
Genoeg om van te leven met je gezin, je kinderen een goeie toekomst te geven en zelf leuke dingen te doen. Genoeg om je gelukkig te voelen.

En toch is dat niet zo.

Je voelt je anders dan je zou willen.
Je werk wringt.
Want waar doe je het voor? Voor wie werk je nou zo hard? Is dit nou echt waarvoor je bezig bent?

Irritante vragen, maar ze zijn er wel. Je vraagt je af wat je dan wél wilt, waar je wel voldoening uit zou halen.

Die vragen komen boven als…

> Je de kinderen op bed hebt gelegd – dat is je vandaag gelukt, je was op tijd thuis – en je je laptop weer openklapt. Nog even die powerpoint afmaken en wat mailtjes beantwoorden, zodat je dat morgen niet hoeft te doen. Het is al zo’n volle dag. Op het moment dat je je laptop opent, komt heel even die vraag in je op: Is dit het nou? Is dit wat je nog jaren wilt doen? Het antwoord is wel duidelijk: Nee. Maar wat dan wel? Geen idee, dus ga je gewoon aan het werk. Des te eerder is het klaar.

> Je in je lunchpauze even LinkedIn en Instagram checkt, om je laten inspireren vooral. Je volgt een paar accounts van mannen die inspirerende teksten schrijven. Van die dingen die lekker zijn om mee te pakken voor je je werkdag weer in gaat. Even een andere blik. Toch, als je hun leven leest en ziet, kun je niet helpen dat je over je eigen leven denkt ‘What the f*ck ben ik nou aan het doen?’ de dag weer eens voorbij trekt in één eindeloze rij Teams-sessies en Zoom-vergaderingen. Nog even je racefiets pakken? Je hebt er eigenlijk geen puf in. Je dacht dat deze baan je energie zou geven. Dynamiek, contact met mensen, iets tot stand brengen. No way. Maar je bent te moe om er verder over na te denken. Morgen weer een dag, nu even relaxen.

> Je op de zondag aan je aankomende week denkt. Al die meetings, deliverables, rapportages die af moeten… Dit weekend ben je er ook al niet aan toegekomen wat je eigenlijk zou willen doen. Om eens na te denken over wat je nou eigenlijk écht wilt. Wat is mijn pad nou eigenlijk? De gedachte komt bij je op, maar gaat er niet verder op door. Nu eerst maar even slapen, morgen is het weer maandag.

> Je weer eens eindeloos moet wachten voordat er iets gedaan wordt met wat jij hebt opgeleverd op je werk. Je levert netjes en op tijd wat er van je verwacht wordt, en dan loopt het dood in de procedures en iedereen die er zijn plasje over moet doen. Is dat waar je je energie in wilt steken? Als het jouw bedrijf zou zijn… Je denkt er stiekem wel eens over, voor jezelf beginnen. Dan zouden dit soort dingen een stuk sneller gaan. Dan zou je de wereld meer kunnen bieden dan nu en er ook nog een hoop meer energie uit kunnen halen.

> Je je kinderen vertelt hoe belangrijk het is om te doen wat je zélf belangrijk en leuk vindt. Daar sta je helemaal achter. Het is alleen een k*tgevoel dat je dan zelf denkt ‘shit, maar daar ben ik helemaal geen goed voorbeeld in, waar ben ik in vredesnaam mee bezig?’

>Hoe zou je het vinden als…

> Je ’s avonds je kinderen op bed zou leggen en daarna alle tijd hebt voor jóuw avond? Even met je partner terugkijken op de dag, een goed gesprek voeren, misschien nog een boekje lezen, maar bovenal; eindigen met een tevreden gevoel.

> Je op social media zélf berichten plaatst die voor anderen de inspiratie zijn om actie te nemen?

> Je elke dag weer een avontuur zou vinden? Met sessies die energie geven, afwisseling in je dagen en zinvolle gesprekken waarin je écht mensen aan het helpen bent.

> Je op zondagavond vooruit kijkt naar je week en je verheugt op alles wat er op je planning staat? Niet alleen op werkgebied, maar ook qua sport, je relatie en je kinderen. Een week die perfect weerspiegelt wat JIJ belangrijk vindt.

> Je met jouw werk een zichtbare, voelbare bijdrage levert aan een zinvol resultaat? Iedere dag van de week?

> Je kinderen geen preek nodig hebben over hoe belangrijk het is om voor jezelf te kiezen, omdat ze aan jou zien hoe je dat doet…

Hoe kom je daar?

Klinkt natuurlijk geweldig, maar hoe kom je daar?

Je weet niet hoe jouw pad er dán uit zou moeten zien. En er moet wel brood op de plank komen! Dus je boeltje oppakken en in een campertje in Mexico gaan zitten, no way. Toch moet er iets beters mogelijk zijn in jouw leven dan blijven zitten waar je zit.
Maar wat? Wat wil je nou eigenlijk?

Als je je dat afvraagt, dan moet je je nu hieronder inschrijven voor deze ‘Ontdek jouw Gouden Business Idee’ training.

In deze week nemen we je mee naar jouw pad.
Met elke dag een zinvolle opdracht met live sessies in onze eigen besloten online leeromgeving.
Sessies waar je wél blij van wordt – een energieke kick off, een relaxte ademsessie, een mindset-uurtje of een co-creatiesessie bijvoorbeeld. Daar kun je live bij zijn of je kunt het later terugkijken, zodat de week volledig in jouw agenda past.

Wat is de investering? Slechts €25 per dag.

De Gouden Uil - Online Workshop Het Kompas - via Zoom

‘Het Gouden Business Idee’

Waar en wanneer

Data: 26 juni t/m 7 juli
Tijdsinvestering: 1,5 uur per trainingsdag
Locatie: Achter je computer (online)
Trainer: Frank Boon
Prijs: €497 
Nu tijdelijk slechts 247 euro incl btw

Het Programma

Inspirerende sessies. Concrete opdrachten. En een groep met gelijkgestemde mensen.

Maandag 26 juni: 09.00 – 10.00 uur: Onlive kick-off sessie

Dinsdagochtend 27 juni: Thuisopdracht ‘zelf-analyse’

Woensdag 28 juni: 20.00 – 21.30: Onlive sessie ‘Verdiepende ademsessie’

Donderdagochtend 29 juni: Thuisopdracht ‘Gouden Business Ideeën’

Maandag 3 juli: 19.30 – 21.30: Onlive co-creatie sessie ‘Het Gouden Idee’

Dinsdag 4 juli: Thuisopdracht ‘Belemmerende overtuigingen’

Woensdag 5 juli: 09.00 – 10.30: Onlive sessie ‘Omgaan met Mindf*cks

Donderdag 6 juli: Thuisopdracht ‘Verlangen’

Vrijdag 7 juli: 09.00 – 10.30: Onlive sessie ‘Manifestatie’

Ps 1: Hou naast deze tijden elke keer ~0,5 uur ruimte om eventuele oefeningen direct uit te werken.
Ps 2: Kun je er niet altijd bij zijn? Geen enkel probleem; je kunt de opnames erbij krijgen.


h

Fase 1: Commitment

Kick off om alles uit deze training te halen

Het begint met weten waarom jij verandering wilt. Alles begint met verlangen. In deze gezamenlijke kick-off sessie, krijg je instructie hoe je jouw kans op slagen kunt vergroten, gaan we in op jouw ‘why’ en voel je de energie om deze week te gaan knallen!

Fase 2: Zelf-analyse

De patronen die er al lang zijn

Wat kom je eigenlijk brengen? Wat zijn jouw kwaliteiten? Waar zouden anderen jou zien? Om tot jouw passie te komen moet je weten waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waar jij een bijdrage in zou willen (en kunnen leveren). Deze dag staat in het teken van zelf-analyse dmv gave opdrachten.

Fase 3: De gouden combinatie

Keuzes maken

Op basis van jouw zelfanalyse zijn we in staat om op deze dag de eerste keuzes te maken. De gouden combinatie waar jij gepassioneerd over bent, wat jij zou kunnen bijdragen en waar je ook nog een leuk inkomen mee kunt verdienen. Jouw Gouden Business Idee.

Fase 4: Belemmerende overtuigingen

Welke stemmetjes houden je tegen?

Als er iéts is wat de succesvolle mensen onderscheidt, is het wel hun mindset. Met name nadat je een keuze maakt, kicken gelijk belemmerende stemmetjes in. Deze dag gaan we daarom in op de belangrijkste techniek hoe je een ijzersterke mindset krijgt.

Fase 5: Manifestatie

Tijd om in actie te komen

Nu gaat het erom. Het draait nu om manifesteren. In deze live sessie helpen we je niet alleen met de eerstvolgende stappen, we zullen je ook helpen met de belangrijkste uitdaging waar je nu voor staat.

  • Kleine waarschuwing vooraf: als je denkt “even snel mijn unieke bijdrage vinden en dan ben ik er”, dan kun je nu beter je laptop dichtklappen. Want je zult er zelf mee aan de slag moeten en dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn.

    Ik werk alleen met mensen die een sterke drijfveer hebben. Die het verdienen om waar ze goed in zijn of wat ze te bieden hebben, concreet vorm te geven en de wereld daarmee een stukje beter te maken.

Als je nu meedoet, krijg je ook…

Deze 10 dagen gaan je al bizarre resultaten geven. Datgene waar jij maanden, misschien al jaren mee worstelt, wordt straks in 10 dagen helder. Maar misschien denk je; ‘Dit klinkt te gek! Maar wat kan ik nog meer doen om er alles uit te halen?” 

Don’t worry. Ik heb een paar toppers in mijn netwerk gevraagd om een paar extra sessies te geven!
En als je je vandaag inschrijft, krijg je deze te gekke bonussen: 

BONUS 1 

VERBONDEN ADEMSESSIE (twv €150)

Ik heb een Wim Hof ademinstructeur (die ook handpan speelt) uitgenodigd om een gave ademsessie met ons te doen!

Als je graag je antwoorden niet vanuit je ratio maar vanuit je intuïtie wilt laten komen, is dit de sessie waar je bij wilt zijn.

En je krijgt deze sessie er van mij gratis bij! 

BONUS 2 

MINDSET INSPIRATIESESSIE (twv €150)

Ik heb Naima Amdaouch uitgenodigd om ons te begeleiden tijdens een masterclass over mindset.

Als je graag voor eens en voor altijd af wilt komen van belemmerende stemmetjes, dan is deze sessie voor jou!

Ook deze krijg je van mij er gratis bij. 

BONUS 3 

AFILIATE PROGRAMMA (twv €49 tot € ?)

Je investering is al laag, maar wat als ik je vertel dat je jouw investering ook nog terug kunt verdienen?? 

Door samen met ons dit programma verder te verspreiden, kun jij meehelpen in onze missie om mensen met trots te laten leven.

Jij kunt dus zelfs geld verdienen met helpen!

Wie is je trainer?

Frank Boon

Frank begeleidt al jaren mensen om te ontdekken wat ze nu eigenlijk écht willen.

Hij heeft een unieke methode ontworpen waardoor het zo simpel wordt, dat iedereen het kan. En hij brengt het op zo’n manier, dat je er ook nog eens onwijs veel lol in hebt.

Zijn missie is om mensen te laten inzien wat er ècht toe doet, zodat iedereen zijn unieke waarde kan brengen. Want zodra jij begint met dat te geven, hoef je nooit meer iets te halen.

Al meer dan duizend mensen hebben zich niet alleen laten inspireren en enorme inzichten gekregen tijdens zijn shows en trainingen, ze zijn ook overgegaan tot actie.

En precies dát, tot actie overgaan, maakt al het verschil in een tijdperk waarin de kans op de loer ligt om toeschouwer te worden van je eigen leven.

Alles draait om de regie pakken. Laat je inspireren tijdens zijn trainingen. Maar veel belangrijker zijn de principes. Als je die je eigen maakt, heb je er de rest van je leven voordeel van.

“The Purpose of Life, is a Life of Purpose”

Na deze 10-dagen:

  1. > Zie je exact wat jouw unieke bijdrage is en hoe je dit om kunt zetten naar een concreet business idee, zodat je niet alleen impact maakt in het leven van anderen, maar ook nog eens geld verdient met datgene wat je leuk vindt, goed in bent en energie van krijgt.
  2. > Weet je welke concrete stappen je moet nemen om jouw business idee vorm te geven, zonder dat je gelijk je zekerheid of je baan hoeft op te geven.
  3. > Heb je een heldere manier hoe je om kunt gaan met die stemmetjes die je tegen proberen te houden. Na deze challenge ben jij ‘on fire’ zodat je nu eindelijk eens keuzes kunt maken waar je later trots op bent..

Wat zijn de stappen:

  1. > Schrijf je in voor de training en reserveer ruimte in jouw agenda
  2. > Hou zo’n 1 tot 1,5 uur per dag vrij voor de training en de opdrachten
  3. > Doe de voorbereidende opdracht die je gelijk krijgt na inschrijving.
  4. > Geniet van de reis 🙂

 

ZOU JE DAT NOU WEL DOEN?

100% SUCCES GARANTIE

Het is simpel. Ik sta voor kwaliteit en resultaat.

Dus mocht je na het volgen van de modules en alle opdrachten uitgevoerd te hebben, niet tevreden zijn over het resultaat? Dan stuur je een mailtje met al je uitgewerkte opdrachten naar support@degoudenuil.nl en krijg je zonder problemen je geld terug.

Het leven zit al vol genoeg met risico’s. Ik wil niet dat deze er ook nog eentje voor je wordt.

Dus met deze ‘niet-goed-geld-terug garantie‘ kan jij zonder enig risico dit traject volgen.

Makkelijker kan ik het niet voor je maken. Je hebt volgens mij niks te verliezen. Alleen maar wat te winnen…

 

Tijd voor een keuze

Het is het moment van de waarheid.

Hoe lang ga je nog wachten met het volgen van iemand anders z’n pad? Hoe lang ga je nog twijfelen over wat je hier te doen staat? En hoe lang ga je nog accepteren dat je niet de voldoening en zingeving ervaart die je zo verdient??

Blijkbaar kriebelt er iets en is er iets waar je naar zoekt. Richting. Helderheid. Keuzes.

Laat dit een mooie oefening voor je zijn. Dit is het moment om een keuze te maken.

Ik kan het niet makkelijker voor je maken. Het is nu aan jou. Wil je een betekenisvolle bijdrage leveren in deze wereld? Wil je meer plezier? Meer energie?

Stop dan met wachten. Maak de keuze.

Kom erachter wat je écht wilt. Bepaal wat je hier te doen staat. En start met het maken van impact.

Doe mee met de 5-daagse training en ontvang zeer bijzondere sessies die je niet snel zult vergeten. 

Normaal €497,- nu (tijdelijk) voor slechts 247 euro incl btw

{

Dit is de ervaring van anderen:

“Ik had al meerdere keren gehoord dat ‘alles in je zit’. Maar ja, dan moet je wel alles met elkaar kunnen linken. Ik kreeg dat niet voor elkaar, maar Frank wel. Ontzettend knap hoe hij dat doet! Echt een aanrader om bij hem een sessie te volgen”

Frederiek Boerma

“Ik zat vast in mijn eigen cirkeltje en ik kwam er zelf niet meer uit. Via via kwam ik bij Frank terecht en hij heeft me echt weer ‘aan’ gezet! Het voelt heel fijn om direct begrepen te worden. Frank is een topper en ik kijk uit naar de vervolgstappen!”

Ralf van Regteren

“Na een hoop getwijfel tóch de stoute schoenen aangetrokken en een sessie bij Frank ervaren. Achteraf mijn grootste zegen. Heb op mijn werk zaken direct bespreekbaar gemaakt. Frank, dank je dat je me op de rails hebt gezet!”

Suus Jennekens

Misschien Heb Je Nog Wat Vragen

Wanneer begint het programma?

Het programma is maar 1x per jaar. Deze kans wil je dus niet laten liggen. Want hoe langer je wacht met ontdekken wat jouw pad is, hoe langer je wacht met het daadwerkelijk impact maken in deze wereld en ervaren wat zingeving met je kan doen.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma heeft 5 onlive trainingsdagen met daartussen elke keer oefeningen zodat je verspreid over 10 dagen genoeg tijd hebt om alles uit te werken.

Besef wel dat wat je gaat leren het programma, je de rest van je leven nog baat bij zal gaan hebben, dus eigenlijk gaat het traject eindeloos door (maar dan zonder mijn begeleiding :))

Mocht je na deze 10 dagen echter extra begeleiding willen, dan kun je dat altijd aanvragen.

Is dit geschikt voor mij?

Weet jij heel goed te vertellen wat je niét wilt, maar vind je het moeilijk om te bepalen wat je dan wél wilt? Of weet je het wel, maar kun je dit niet onder de juiste woorden brengen? En ben je er al een poosje mee bezig maar lukt het je maar niet om de juiste antwoorden te vinden?

Dan helpen we jou daarbij.

In deze training ga je helderheid krijgen in jouw richting en wordt duidelijk wat jou te doen staat. Allemaal met als doel om het plezier in je werk en je leven naar een volgend niveau te brengen.

Kan ik er niet zelf achter komen?

Wij waren er altijd sterk van overtuigd dat iedereen het inderdaad zelf moet kunnen.

Nu, na honderden mensen te hebben begeleid zien we echter iets anders. Je hebt altijd iemand nodig die je helpt met de juiste vragen stellen, iemand die naar je antwoorden luistert en je helpt met verbindingen maken.

Zelf blijf je in dezelfde patronen denken en blijf je cirkeltjes draaien. Gek genoeg heb je iemand anders nodig die je helpt met nieuwe perspectieven en je kan bevestigen of je op het juiste spoor bent.

Wat als ik het programma niets vind of het programma niet de gewenste resultaten oplevert?

Natuurlijk denken we dat je het geweldig gaat vinden wat we hebben gecreëerd. Maar mocht het niet de perfect fit zijn voor jou, dan kun je terugvallen op onze garantie.

Wij geloven dat je alleen moet betalen voor dingen die ook écht resultaten opleveren. Wij hanteren daarom een niet-goed-geld-terug garantie.

Voldoet het programma, om welke reden dan ook, niet aan jouw verwachtingen, stuur ons dan een e-mail en als jij laat zien dat je alle stappen netjes hebt uitgevoerd en dat jij geen helderheid hebt, dan zorgen wij ervoor dat jij je geld terugkrijgt.

Zonder lastige vragen of extra verkooppraatjes. Wij willen namelijk alleen maar waarde bieden.

Ik twijfel nog...

Bij twijfel moet je het niet doen. Dit is niet iets dat je “effe” tussendoor koopt en doet.

Het kost tijd, werk en moeite om helderheid te krijgen in wat je hier op deze wereld te doen hebt.

Dus als het niet goed voelt; niet doen.

Maar bedenk; het zijn de op korte termijn ongemakkelijke keuzes die op lange termijn voldoening opleveren. De gemakkelijke keuze is om nu niks te doen. Maar dan weet je ook wat dat oplevert…

Pin It on Pinterest