Select Page

Het 7-in-1 bundelpakket voor een leven met ultieme bezieling

Krijg toegang tot een selectie van mijn beste cursussen die ervoor zorgen dat je weet wie je bent, wat je missie is, hoe je betere keuzes maakt, hoe je het beste uit jezelf haalt en hoe je gaat doen wat je te doen hebt. HELAAS NIET MEER BESCHIKBAAR!
Lees meerDit wil ik direct!

Wil je meer voldoening uit je werk? Verlang je naar een diepere betekenis? En wil je ontdekken wat je echt wilt? Dan heb ik de ultieme collectie met toptrainingen – die ik de afgelopen jaren voor duizenden euro verkocht hebt – samengevoegd in één bundel. Zodat jij deze zomer voor eens en voor altijd erachter komt wat je je te doen hebt.

De afgelopen 7 jaar heb ik me bezig gehouden met honderden mensen succesvol helpen met wie ze nou zijn, wat ze willen, wat hun passie is, hoe ze daar keuzes in kunnen maken, en ook hoe ze daar eventueel een eigen business mee kunnen starten.

Met dit 7-in-1 pakket krijg je toegang tot de beste producten die ik de afgelopen 7 jaar heb ontwikkeld. En omdat ik ga stoppen met deze business, heb ik een heel bijzonder aanbod voor je. Dit aanbod is dan ook maar een beperkte tijd geldig, omdat ik denk dat als ik morgen wakker wordt, ik er dan nog wel eens spijt van kan krijgen dat ik dit allemaal voor zo’n belachelijk lage prijs weggeef.

De zorgvuldig uitgekozen trainingen in deze bundel gaat ervoor zorgen dat je:

1. Precies de juiste vragen aan jezelf gaat stellen zodat je inzicht krijgt in wat voor jou belangrijk is (als je deze vragen regelmatig aan jezelf stelt, zal je continu nieuwe dingen over jezelf leren kennen).

2. Het zorgt ervoor dat je uit al de interesses die je hebt één ding kiest waar alles samenkomt, zodat je nooit meer hoeft te twijfelen en je de ideale combinatie vindt van hetgeen je leuk vindt, goed in bent, en je geld mee kan verdienen.

3. Het zorgt ervoor dat je eindelijk eens duidelijk kunt verwoorden wat je wilt, zodat je daar concreet naar kunt zoeken en je jouw omgeving kan helpen met daar te komen waar je naartoe wilt. 

3. Het zorgt ervoor dat je niet in de waan van de dag en de ratrace blijft leven, maar dat je eruit stapt en keuzes gaat maken die in lijn zijn met de waardes die voor jou belangrijk zijn zodat je met veel meer voldoening door het leven gaat.

4. Het zorgt ervoor dat je je tijd veel beter gaat indelen zodat alles wat je doet in lijn is met je grote doel en je elke dag steeds dichter bij jouw ideale wereld komt en je droom werkelijkheid wordt.

5. Het zorgt ervoor dat je een ochtendroutine leert waardoor je in korte tijd jezelf in een optimale staat kan brengen, zodat je elke dag hoog in energie en focus kunt komen, en je de beste versie van jezelf kan zijn

Normaal gesproken zou de totale waarde van deze producten €2.695 bedragen, maar nu kun je ze allemaal krijgen voor slechts €147!

De bundel (en m’n complete aanbod) is nu offline

countdownmail.com
Masterclass Werkvormen


1. Jouw Purpose Werkboek

Je eigen richting weten is essentieel. Zonder te weten waar je naar toe gaat, kom je nooit waar je zijn wilt. 

Maar hoe bepaal je nu precies de richting die je wilt volgen? Wat is jouw unieke purpose?

Na uitgebreid onderzoek en bij honderden mensen te hebben getest, heb ik het geheim ontdekt. En heb ik gezien dat er slechts 5 oefeningen nodig zijn om jouw purpose helder te krijgen!

Deze 5 krachtige oefeningen heb ik volledig uitgewerkt in een handzaam boekje, zodat jij óók binnen één uur je purpose kunt formuleren in één duidelijke zin.

Altijd al willen weten wat jouw purpose is en hoe je deze kunt verwoorden? Dan is dit werkboek dé oplossing.

Waarde: 129 euro

(De workshop met de oefeningen in dit werkboek heb ik jaren bij bedrijven voor €1500 verkocht)

2. De ultieme vragenlijst voor het onderzoeken van jouw passie

Je purpose kun je zien als je hogere doel. Datgene dat je richting geeft. Maar waarschijnlijk wil je nog een tandje verder. Namelijk hoe je daar concreet invulling aan kunt geven. En dan komen we bij jouw passie uit.

Maar wat is jouw passie dan precies?

Jouw passie bestaat uit drie essentiële elementen: 1. Wat je leuk vindt, 2. Waar je goed in bent, en 3. Waar je een bijdrage aan wilt leveren.

Al het andere is misschien leuk als hobby, maar niet iets waar je geld mee kunt verdienen. En dat is juist wat we willen bereiken – dat je met jouw passie geld kunt verdienen.

Op internet vind je letterlijk honderden vragen die je jezelf kunt stellen om hierachter te komen. Maar werken al die vragen echt?

Ik heb de afgelopen 7 jaar alle vragen getest bij mijn cursisten en ontdekt dat slechts een paar vragen écht helpen. Deze geselecteerde vragen deel ik nu met jou, zodat je met enkele vragen al tot waardevolle inzichten kunt komen.

Je zult verschillende puzzelstukjes ontdekken waardoor je uiteindelijk de puzzel kunt leggen. Jouw unieke combinatie van je talenten en interesses. En het mooie van deze vragen? Als jij ze elk jaar opnieuw stelt, kom je steeds meer over jezelf te weten. Je eigen coach in je broekzak.

Waarde: 129 euro

Ontdek wat je wilt - De Gouden UIl

Frank heeft hart voor wat hij doet en de mensen die hij helpt. Het is te voelen dat hij mensen echt wilt bereiken en keuzes leert maken!”

– Anton den Hartog – 

Ontdek wat je wilt - voldoening

10Ontde

3. 10-delige training
‘Ontdek wat je écht wilt’

Het ultieme doel is om vanuit jouw purpose te bepalen wat jouw passie is. Je purpose moet je zien als het grotere doel. Jouw passie is datgene hoe je concreet invulling kunt geven aan die purpose.

Met de vragen van hierboven ga je alle puzzelstukjes verzamelen. Maar hoe maak je daar één puzzel van? Hoe zorg je ervoor dat je er een compleet plaatje van maakt waar alles samenkomt?

In deze 10-delige training begeleid ik je stap voor stap in het samenbrengen van alle puzzelstukjes die je in eerdere stappen hebt gevonden. Ik laat je zien hoe je jouw idee en unieke eigenschappen om kunt zetten in een idee waar jij je geld mee kan verdienen.

Deze 10-delige training gaat je helpen hoe hoe je jouw passie scherp kunt krijgen en gaat je de de praktische vaardigheden en strategieën leren hoe je alle obstakels uit de weg kunt ruimen zodat jij ook geld kan gaan verdienen met jouw passie.

Waarde: 997 euro


4. Videotraining ‘The Road to Passion’

De meeste mensen denken altijd dat zodra ze weten wat ze nou écht willen, dat het dan allemaal van een leien dakje gaat… Well. Guess again!

In deze videotraining leer je het échte verhaal.

De stappen waar niemand het over heeft. De obstakels die je tegenkomt. Hoe je losbreekt van oude patronen. En hoe je jouw purpose om kan zetten in een passie waar je concreet mensen mee kan helpen.

Deze 4-delige videotraining neemt je stap voor stap mee door alle fases die je zult tegenkomen op jouw pad naar passie.

En het beste van alles? Voor elke fase heb ik speciaal ontworpen oefeningen ontwikkeld die je helpen om sneller door de fases te gaan en grotere stappen te zetten. Het resultaat is een zichtbaar en voelbaar verschil in jouw reis naar vervulling.

Stap in en ontdek de geheimen van het pad naar jouw passie. Neem de regie over jouw leven en creëer een impact die blijvend is. Deze videotraining is jouw sleutel tot succes!

Waarde: 449 euro

Onlive training 'Ontdek wat je wilt'

Maar er is nog meer….

Voorbeeld ondernemingsplan - De Gouden Uil

5. Online training ‘De kunst van het maken van de juiste keuzes’ 

Eén van de belangrijkste skills om te leren. Want welke keuzes ga je maken?

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van de keuzes. Maar hoe maak je nu de juiste keuzes? En hoe kun je voorkomen dat je te lang blijft twijfelen of je belangrijke keuzes blijft uitstellen?

In deze cursus leer je hoe je sneller en beter keuzes kunt maken.

Met deze bundel krijg je toegang tot maar liefst 35 video’s, elk met een kleine oefening zodat je het geleerde gelijk om kan zetten in de praktijk. Zo zie je direct resultaat en ga je al snel meer voldoening, energie en rust ervaren.

Deze online training gaat je helpen om met meer vertrouwen betere keuzes te maken. Je zult niet langer twijfelen of spijt hebben, maar in staat zijn om zelfverzekerd knopen door te hakken zodat je steeds meer je eigen levenspad kan bewandelen.

Ervaar door deze training dat jouw keuzes direct een positievere impact op je leven gaan hebben.

Waarde: 497 euro

Voordat ik Frank ontmoette wist ik niet welke kant ik met mijn leven op wilde, maar dankzij het traject van Frank heb ik ontdekt waar mijn passie ligt en dit ook nog om weten te zetten in een business! Frank weet ingewikkelde dingen eenvoudig te maken, de juiste vragen te stellen en je met concrete opdrachten op weg te helpen, zodat je altijd precies weet waar jij mee aan de slag kunt. De investering was het meer dan waard.

– Shurandley Martis – 

 6. Online masterclass ‘Optimaliseer je tijd voor productiviteit en voldoening’

Tijd is kostbaar. We hebben allemaal dezelfde uren in een dag. Maar wat maakt dat sommige mensen zoveel meer gedaan krijgen in hun tijd?

Het antwoord ligt in hoe ze met hun tijd omgaan.

In deze krachtige masterclass ontdek je alle methoden en technieken om het maximale uit je tijd te halen. Leer hoe je betere keuzes maakt en efficiënter werkt, waardoor je meer resultaat behaalt.

Je zult je leven meester maken. Je zult in staat zijn om prioriteiten te stellen, focus te behouden en taken sneller af te ronden. Je zult merken dat je meer gedaan krijgt, zonder de stress en overweldiging die vaak gepaard gaan met een drukke agenda.

Deze online masterclass is de perfecte aanvulling op het bundelpakket. Het stelt je in staat om jouw tijd te optimaliseren en het meeste uit elke dag te halen.

Begin dus vandaag nog met het beheersen van jouw tijd en het creëren van een leven vol productiviteit en voldoening, en ervaar het verschil.

Waarde: 197 euro

Ontdek wat je wilt - voldoening

Frank helpt je nét dat linkje te leggen waardoor het idee wat wel in je zit, maar er niet uitkomt naar de oppervlakte drijft. Voor iedereen die weet dat ze het anders willen doen maar net niet weten hoe, zou ik dit ten zeerste aanbevelen!

– Krijn Bannink – 

Onlive training 'Ontdek wat je wilt'

  
7. Onlive Mastermind

Dit is misschien wel waar ik het meest bekend om geworden; mijn uiterst effectieve masterminds.

(Een mastermind is een vorm waarbij je de kracht van de groep gebruikt om elkaar te helpen met ideeen, suggesties, of adviezen)

Veel ondernemers gebruiken vaak een ‘hot seat’ principe. Dan zet je één persoon centraal, die wordt dan gecoached, en de rest kijkt mee.

Maar ik geloof dat er een veel betere manier is waardoor IEDEREEN wordt geholpen, je ALLEMAAL bezig bent en je binnen de kortst mogelijke tijd resultaat krijgt.

Dit is in de loop der jaren echt mijn trademark geworden omdat mensen er altijd de mooiste inzichten uit halen, en het ook altijd heel gaaf vinden om mee te doen.

Ik heb daarom besloten om 2 sessies te gaan faciliteren voor iedereen die deze bundel aanschaft. Eentje in augustus en eentje in september.

De inschrijfmogelijkheid wordt beschikbaar na je aanschaf van deze bundel.

Waarde: 297 euro.

Samenvattend: Met dit bundelpakket geef ik je de sleutels tot het ontdekken van jouw ware passie, krijg je eindelijk antwoord op de vraag ‘waar word ik nou gelukkig van?’, en ben je in staat om dagelijks keuzes te maken die jou steeds dichterbij jouw droomleven brengen.

Je zult je geïnspireerd voelen, obstakels overwinnen en jouw pad zien naar geluk, voldoening en vervulling.

Nog op een rijtje wat je allemaal in deze bundel krijgt:

1. Het Purpose Werkboek (twv 129 euro)

2. De ultieme vragenlijst voor het vinden van jouw passie (twv 129 euro)

3. De 10-delige training ‘Ontdek wat je écht wilt’ (twv 997 euro)

4. Videotraining ‘The road to passion’ (twv 449 euro)

5. Online training ‘De kunst van het maken van de beste keuzes’ (twv 497 euro)

6. Online masterclass ‘Optimaliseer je tijd voor maximale productiviteit en voldoening’ (twv 197 euro)

7. Onlive Mastermind (twv 297 euro)

Totale waarde: €2.695. Nu deze hele bundel voor slechts €147! ex btw

BONUS! Opnames ‘The Perfect Hour’

Voorbeeld ondernemingsplan - De Gouden Uil

Energie is alles. Als jij je energie goed inzet, kun je geweldige dingen creëren. Maar dan moet je wel weten wat je moet doen om je energie omhoog te krijgen.

Er is veel onderzoek gedaan naar wat je in een optimale fysieke en emotionele staat brengt. Maar we doen het vaak niet, omdat we te druk zijn.

Dus hoe zou het zijn als je in één uur al die oefeningen wél gaat doen? Zodat je daarna je beste werk kan leveren?

Ik heb speciaal hiervoor een uur ontworpen dat ervoor zorgt dat je precies die dingen gaat doen die je in een optimale staat brengen en ervoor zorgt dat je de dag perfect begint. Verwacht een uur met maar liefst 16 oefeningen, allemaal naadloos in elkaar overlopend en ondersteund met fijne muziek. 

Na dit uur voel jij je krachtig, dankbaar, gelukkig, energiek en super gefocused. Het is de de ideale start van de dag.

Dit uur is nog niet eerder als opname beschikbaar gesteld (en zal verder ook niet gebeuren). Maar speciaal voor deze bundel heb ik die er wel toegevoegd, zodat je elke dag voor een ideale start van de dag kunt zorgen.

Waarde: 197 euro. Nu als bonus er gratis bij.

“The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why”
– Mark Twain – 

ZOU JE DAT NOU WEL DOEN?

100% SUCCES GARANTIE

Het is simpel. Ik sta voor kwaliteit en resultaat.

Dus mocht je na het volgen van alle modules en alle opdrachten uitgevoerd te hebben, niet tevreden zijn over het resultaat? Dan stuur je een mailtje met al je uitgewerkte opdrachten naar support@degoudenuil.nl en krijg je zonder problemen je geld terug.

Het leven zit al vol genoeg met risico’s. Ik wil niet dat deze er ook nog eentje voor je wordt.

Dus met deze ‘niet-goed-geld-terug garantie‘ kan jij zonder enig risico dit traject volgen.

Makkelijker kan ik het niet voor je maken. Je hebt volgens mij niks te verliezen. Alleen maar wat te winnen…

 

Wie is de maker van deze bundel?

Frank Boon

Frank Boon is jaren geleden al gespecialiseerd op didactisch gebied en vervolgens dit verwerkt in unieke trainingen en workshops die van een didactisch wereldniveau zijn.

De afgelopen 7 jaar heeft hij dat gedaan voor masterclasses, workshops en events op het gebied van het ontdekken van je passie. Daarvoor voor de ABN AMRO bank en Nyenrode Universiteit op het gebied van Lean Management.

Al meer dan duizend mensen hebben zich in de loop der jaren niet alleen laten inspireren en enorme inzichten gekregen tijdens zijn shows en trainingen, ze zijn ook overgegaan tot actie.

En precies dát, tot actie overgaan, maakt al het verschil in een tijdperk waarin de kans op de loer ligt om toeschouwer te worden van je eigen leven.

Alles draait om een transformatie teweegbrengen. Laat je inspireren door zijn feedback. Maar veel belangrijker zijn de principes. Als je die je eigen maakt, heb je de rest van je leven (en die van je klanten) er voordeel van.

Voel je het kriebelen om een andere richting aan je leven te geven? Wil je graag gaan ontdekken wat het idee is waar jij niet alleen impact mee kan maken maar ook je geld mee kan verdienen? Frank is je ideale coach! In 10 dagen tijd ben ik van “oh, ik weet niet wat en hoe” naar “wow, dit is mijn business idee en hier ligt echt waarde in!”. Ik hou van zijn aanpak, het is enorm waardevol!”

– Haike Bruneel – 

Tijd voor een keuze

Het is het moment van de waarheid.

Hoe lang ga je nog wachten met het volgen van iemand anders z’n pad? Hoe lang ga je nog twijfelen over wat je hier te doen staat? En hoe lang ga je nog accepteren dat je niet de voldoening en zingeving ervaart die je zo verdient??

Blijkbaar kriebelt er iets en is er iets waar je naar zoekt. Richting. Helderheid. Keuzes.

Laat dit een mooie oefening voor je zijn. Dit is het moment om een keuze te maken.

Ik kan het niet makkelijker voor je maken. Het is nu aan jou. Wil je een betekenisvolle bijdrage leveren in deze wereld? Wil je meer plezier? Meer energie?

Stop dan met wachten. Maak de keuze.

Kom erachter wat je écht wilt. Bepaal wat je hier te doen staat. En start met het maken van impact.

Bestel dit bundelpakket en ontvang eenmalig alles wat Frank ooit heeft gemaakt. Je zal er geen spijt van krijgen.

Normaal €2.695,- nu alleen deze week voor slechts 147 euro excl btw!

Aanbod vervalt over:

countdownmail.com

Misschien Heb Je Nog Wat Vragen

Wanneer kan ik starten met dit programma?

Je kunt gelijk beginnen met dit pakket!

Na aanmelding krijg je direct toegang tot alle producten in dit bundelpakket.

(Ps; Je wilt ook niet lang wachten, want hoe langer je wacht met ontdekken wat jouw pad is, hoe langer je wacht met het daadwerkelijk impact maken in deze wereld en ervaren wat zingeving met je kan doen. Let’s go!)

Hoe lang duurt het programma?

Dit pakket bestaat uit een aantal verschillende programma’s.

In totaal ben je er zo’n 10 uur zoet mee. Maar pak lekker wat voor jou nu het meest relevant is en start daar mee. Dan haal je er gelijk het meeste uit.

Hoe lang hou ik toegang?

Je behoudt een jaar lang toegang tot deze bundel.

Is dit geschikt voor mij?

Weet jij heel goed te vertellen wat je niét wilt, maar vind je het moeilijk om te bepalen wat je dan wél wilt? Of weet je het wel, maar kun je dit niet onder de juiste woorden brengen? En ben je er al een poosje mee bezig maar lukt het je maar niet om de juiste antwoorden te vinden?

Dan helpen we jou daarbij.

In dit pakket ga je helderheid krijgen in jouw richting en wordt duidelijk wat jou te doen staat. Allemaal met als doel om het plezier in je werk en je leven naar een volgend niveau te brengen.

Kan ik er niet zelf achter komen?

Wij waren er altijd sterk van overtuigd dat iedereen het inderdaad zelf moet kunnen.

Nu, na honderden mensen te hebben begeleid zien we echter iets anders. Je hebt altijd iemand nodig die je helpt met de juiste vragen stellen, iemand die naar je antwoorden luistert en je helpt met verbindingen maken.

Zelf blijf je in dezelfde patronen denken en blijf je cirkeltjes draaien. Gek genoeg heb je iemand anders nodig die je helpt met nieuwe perspectieven en je kan bevestigen of je op het juiste spoor bent.

Wat als ik het pakket niets vind of het programma niet de gewenste resultaten oplevert?

Natuurlijk denken we dat je het geweldig gaat vinden wat we hebben gecreëerd. Maar mocht het niet de perfect fit zijn voor jou, dan kun je terugvallen op onze garantie.

Wij geloven dat je alleen moet betalen voor dingen die ook écht resultaten opleveren. Wij hanteren daarom een niet-goed-geld-terug garantie.

Voldoet het programma, om welke reden dan ook, niet aan jouw verwachtingen, stuur ons dan een e-mail en als jij laat zien dat je alle stappen netjes hebt uitgevoerd en dat jij geen helderheid hebt, dan zorgen wij ervoor dat jij je geld terugkrijgt.

Zonder lastige vragen of extra verkooppraatjes. Wij willen namelijk alleen maar waarde bieden.

Ik twijfel nog...

Bij twijfel moet je het niet doen. Dit is niet iets dat je “effe” tussendoor koopt en doet.

Het kost tijd, werk en moeite om helderheid te krijgen in wat je hier op deze wereld te doen hebt.

Dus als het niet goed voelt; niet doen.

Maar bedenk; het zijn de op korte termijn ongemakkelijke keuzes die op lange termijn voldoening opleveren. De gemakkelijke keuze is om nu niks te doen. Maar dan weet je ook wat dat oplevert…

Pin It on Pinterest