Select Page

Tof dat je ook voluit wilt leven!

Kijk hieronder de video wat ik daarmee bedoel.

Naast de video wil ik je uitnodigen om samen met ons in gesprek te gaan om te kijken hoe we jouw levenskwaliteit stap voor stap omhoog kunnen krijgen.

Ik heb m’n agenda open gezet om (op mijn kosten) een aantal adviesgesprekken te kunnen doen.

In dat gesprek kijk ik samen met je mee hoe je in 100 dagen meer ontspanning, meer focus, meer energie en meer voldoening kunt creëren.

* Kijk hieronder voor de video. Klik hier voor het gesprek.

Het speelde al langer dat ik iets moest doen om te groeien als persoon. En dit programma voelde goed en kwam precies op het juiste moment. Zo heb ik veel meer energie gekregen door anders naar m’n business te kijken en veel meer focus aan te brengen. Ik heb m’n financiën anders ingericht waardoor het lijkt alsof er meer geld is (dat is niet zo, maar het is op zo’n manier ingericht dat het veel meer rust geeft). En we hebben als gezin echt grote stappen gemaakt (we hebben onder andere een ‘family night’ geïntroduceerd, wat zelfs de twee pubers super leuk vinden!)

Dus als je aan jezelf wilt werken op meerdere gebieden van je leven (en niet alleen maar aan je business met een business coach wilt werken) kan ik het zeker aanraden”

Manon Douwes

*****

Wat is het resultaat van onze ‘100 Gouden Dagen’ begeleiding?

Na 100 dagen heb je:

 • Structuur en overzicht, zodat je de dagen gaat leven zoals jij dat wilt (in plaats van geleefd worden door de waan van de dag)
 • Heldere doelen en ultieme focus, zodat je je niet meer laat afleiden door van alles en nog wat, maar precies die dingen gaat doen waar je op lange termijn enorm blij van wordt.
 • Grenzeloze energie, zodat je gedurende de dag genoeg energie hebt om al die dingen te doen waar jij zin in hebt (zakelijk én privé)
 • Innerlijke rust, zodat je – ondanks de drukte om je heen – veel minder stress ervaart en de rust zelve kan blijven in uitdagende situaties
 • Meer compassie voor jezelf (en anderen), zodat het weer leuk is om met jezelf te zijn en anderen het heerlijk vinden om bij je te zijn (en je netwerk dus ook organisch snel groeit en bestaande relaties beter worden)
 • Fijnere relaties om je heen, zodat je zelf ook geïnspireerd en gemotiveerd wordt en blijft door mensen die net even wat verder zijn dan jij
 • Mentale weerbaarheid, zodat je makkelijk met tegenslagen om kunt gaan en niet gelijk uit het veld geslagen bent als iets tegenzit (je bouwt letterlijk karakter op).
 • Een gezond immuunsysteem, geen last meer hebt van allerlei kwaaltjes (of toekomstige kwaaltjes die eraan zitten te komen als je een beetje het nieuws volgt ;))
 • Een krachtig lijf zodat je je fit voelt en je er weer aantrekkelijk uitziet als je in de spiegel kijkt
 • Een hogere productiviteit, zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd (in 4 uur krijg je gedaan waar je nu een hele dag over doet)
 • Een betere kwaliteit van je werk, zodat je klanten tevredener over je zijn (en je dus ook meer geld kunt vragen)
 • Meer inkomsten (meer winst) zodat je blijer wordt als je naar je bankrekening kijkt en die dingen kan doen waar je zin in hebt
 • Meer tijd voor jezelf zodat je aandacht kan geven aan dingen die JIJ belangrijk vindt (bijvoorbeeld; sporten, lezen, wandelen, muziek maken, bij vrienden op bezoek, enz)
 • Meer zingeving in de dingen die je doet, zodat je elke dag met zin aan de dag begint en eindigt met voldoening
 • Meer vrijheid om te doen wat jij wilt, zodat jij het leven kan ervaren zoals jij ‘m altijd had voorgesteld.

En bovenal; je krijgt elke dag weer het gevoel dat je precies die dingen hebt gedaan die JIJ belangrijk vindt.

Dat je van ‘keihard werken’ naar ‘voluit leven’ bent gegaan.

En dat je er iedere dag een Gouden Dag van hebt gemaakt.

Pin It on Pinterest