Select Page

De Affirmatie Routine

Leer hoe je jouw eigen brein kan herprogrammeren met één simpele dagelijkse oefening. Ontvang hieronder de maar liefst 263 mogelijke affirmaties die je kunt gebruiken voor deze oefening.

I'm in!Vertel me meer

Elke dag een beetje wint het van af en toe heel veel

Ja, je kunt al je aandacht, tijd, geld en energie besteden om af en toe grote veranderingen door te voeren. Maar wij geloven erin dat het makkelijker en duurzamer is om elke dag 1% beter te worden. Wij geloven in simpele routines.

De kwaliteit van je keuzes bepaalt de kwaliteit leven

We hebben allemaal hetzelfde aantal tijd. Het verschil zit ‘m alleen in de keuzes die je in die tijd maakt. De meest succesvolle mensen maken simpelweg betere keuzes in die tijd. Wij helpen je met betere keuzes maken.

Accountability wint het altijd van wilskracht

Het is verleidelijk om alles zelf te doen. Maar uit onderzoek blijkt dat de kans op het succesvol behalen van jouw doelen met 95% stijgt als jij accountability toevoegt. Daarom steunen wij je, motiveren we je, en dagen we je uit.

“Ik werk zelf al een paar maanden met affirmaties en merk dat het enorm helpt! Ik heb een dagboek gekocht waarin ik dagelijks reflecteer op mijzelf maar ook veel investeer om een positief en krachtige mindset te ontwikkelen. Zo interessant om te zien hoe zoiets simpels, zo krachtig kan zijn!” 

– Ralph Thijssen (Thijssen Advies en Projectmanagement) – 

Start nu met deze routine

De routine is simpel:

  1. Download de lijst met alle mogelijke affirmaties
  2. Kies er 10-20 uit die het beste bij jou resoneren of gedachtes die je graag wilt hebben
  3. Plan elke dag 1 minuut om deze affirmaties te lezen of hardop uit te spreken
  4. Geniet van wat deze nieuwe mindset met zich meebrengt en hoe succes naar je toekomt… 🙂
ONTVANG MAAR LIEFST 263 AFFIRMATIES!

Ervaar hoe het is om op een hele simpele manier je brein te herprogrammeren en een onoverwinnelijke mindset te creëren. Zet hieronder waar ik de affirmaties naartoe kan sturen.

Laat je verrassen hoe je met een paar simpele nieuwe overtuigingen je leven en je denken significant kan veranderen.

De bedenker van ‘De Gouden Dag’ is bekend van….

Pin It on Pinterest