Select Page

DE 10 GEHEIMEN VAN TRAININGEN DIE MIND-BLOWING ZIJN

Geheel gratis

Ik geloof erin dat élke ondernemer die kennis overbrengt op anderen, deze trainersskills zou moeten leren. Het maakt namelijk het verschil van ‘inspireren’ naar ‘transformeren’. En dat is hopelijk wat we allemaal willen. En daarom geef ik 100’en uren studie naar didactische vaardigheden nu gratis aan jou door. 

Het is een vak

Net als dat ‘ondernemen’ een vak is, is ‘trainen’ ook een vak. Energie opbouw, slimme oefeningen bedenken, creëren van een beleving in plaats van kennisoverdracht, toewerken naar een concreet eindresultaat; het is allemaal te leren. Maar dan moet je wel weten hoe. Ik geef je de belangrijkste 10 tips om aan te denken.

Audiofile

Als je een ondernemer bent zoals ik, dan lees je geen ebooks meer. Dat is teveel gedoe. Daarom heb ik de 10 valkuilen makkelijk en kort in een audiofile ingesproken, zodat je die gewoon aan kunt zetten en gelijk je eigen aantekeningen kunt maken. Nieuwe kennis opdoen was nog nooit zo makkelijk. 

Webinar van werknemer naar ondernemer
ONTVANG ZE GRATIS IN JE MAIL

Ontdek de 10 grootste valkuilen waardoor de meeste workshops, trainingen of live-dagen blijven hangen in 'gewoon een leuke dag' en wat jij kunt doen om er een 'holy shit, wat een dag!' van te maken. Zet hieronder waar ik de 10 valkuilen en 10 geheimen naartoe kan sturen.

Deze audiofile bestaat uit 10 valkuilen die je moet voorkomen (en 10 geheimen) als jij een workshop, training, masterclass, live-dag of event geeft. Je kunt de audiofile makkelijk luisteren en direct toepassen op jezelf.

Frank Boon is bekend van….

{

Dit was de ervaring van anderen:

“Ik heb meer dan 15 jaar voor grote organisaties gewerkt en heb daarbij ontzettend veel training gehad. Maar ik heb nog nooit zulke gave trainingen gehad als hoe Frank ze geeft!”

Sander van Hoeve

“Ik heb met veel trainers gewerkt, maar Frank is een klasse apart. Elke training weer weet hij met creatieve werkvormen de interactie, de energie en het plezier omhoog te krijgen. Door hem is de standaard van de trainingen flink omhoog gegaan”

Jeroen Bruijgoms

“Frank is echt een enthousiaste spreker, zorgt voor interactie en geeft de hele groep energie. Alle deelnemers hebben door hem geleerd hoe ze met slechts 1% wijziging al een compleet ander eindresultaat kunnen bereiken. Bedankt Frank!”

Irene Lunter

Pin It on Pinterest